Koti Uutisia Video vasemmiston noloimmista hetkistä Tampereella

Video vasemmiston noloimmista hetkistä Tampereella

17

Vastarintaliike järjesti lokakuun 21. päivä Tampereella mielenosoituksen sananvapauden puolesta. Myös sananvapautta vihaava äärivasemmisto päätti tulla paikan päälle tarjoamaan huumoria kansallismielisille. Vastamielenosoitus herättikin paljon avointa keskustelua vasemmiston piirissä epäonnistuneesta tapahtumasta heidän osaltaan.

YouTubeen on tehty kokoelmavideo äärivasemmiston noloimmista hetkistä. Videolla esimerkiksi näkyy, kuinka kaksi kansallissosialistia saa noin kymmenen äärivasemmistolaista juoksemaan karkuun. Vasemmisto usein uhoaa – myös tämän tapahtuman jälkeen – poliisin suojelevan kansallismielisiä. Tuossa kohdassa ei kuitenkaan näy yhtäkään poliisia lähimaillakaan, mutta silti “militantit” vasemmistolaiset juoksevat moninkertaisesta ylivoimastaan huolimatta hädissään karkuun.

Videon katsomalla jokainen voi itse todeta, ettei ole mikään ihme, että moni osallistuja piti itsekin tapahtumaansa epäonnistuneena.

17 KOMMENTIT

 1. Haha, siinä varsinaisia “fasismin tuhoajia”. Haha, säälittäviä rottia! Ihan oikeasti antifa, myötähäpeä. 🙂

 2. Katsottuani videon mieleeni tulivat lähinnä Pikku Kakkosen Hupsis herrat Bat ja Mat.
  Jos Stalin näkisi tuon kaiken. Hän kihisisi raivosta niin, että viikset väpättäisivät ja paiskaisi lattialle rakkaan piippunsa ja talloisi sen pirinpärin.

 3. Ei ole ihme, että antifan pellet naamioi itsensä; itse kuolisin häpeään, jos olisin tuossa ryhmässä ja naamio lähtis irti.

 4. se hiekkaneekeri oli hausta. Aikansa kun kaiveli verta nenästään niin sitä sai.

 5. Juuh, oli kyllä koko päivän sellainen olo että onneksi poliisi suojelee meitä :— DD

  Mitähän nuokin kuvittelevat että kävisi, jos poliisi kerrankin päättäisi jäädä kotiin? Voisin kuvitella, että vasemmiston halut järjestää vastamielenosoitusta karisisivat vauhdilla.

  • Poliisi kai oli paikalla turvaamassa yleistä järjestystä ja mielenosoituksen rauhallista kulkua, ei niinkään kummankaan puolen turvallisuutta erityisesti.

   Voin vannoa että valtaosa vastamielenosoittajista olisi jäänyt kotiin mikäli ei olisi ollut tiedossa, että poliisilla on mittava miehitys paikalla tuolloin. PVL:n väkivaltapotentiaali on nähty ja tiedostetaan.

   • Mikäli tarkoitat Vastarintaliikkeen väkivaltapotentiaalilla sitä, että väkivallan aloittavat tai kulkureitin provosointitarkoituksessa tukkivat räkänokka-vasemmistolaiset yms transut saisivat nenäänsä oman käytöksensä vuoksi, niin pitää paikkansa, ettei vasemmistolaisilla ole tässä pelissä mitään jakoa. Turha koittaa, kansallissosialistit voittaa! 😉

    Tämä on nähty jo moneen kertaan, ettei vasemmiston väkivaltalarppaajista ole käytännössä mihinkään.

    • Väkivaltapotentiaalilla tarkoitin sitä, että jäsenistöön kuuluu monia väkivaltarikoksista tuomittuja, jäsenten kodeista on löydetty aseita ja räjähteitä jne. Etenkin kun mielenosoituksiin osallistuu ruotsalaisia niin poliisin läsnäoloon turvautuminen on ihan itsesuojeluvaiston mukaista.

     En siis väitä että Tampereella olisi ollut aseistautuneita väkivaltaisia PVL:läisiä.

 6. Sillalla ollut kypärämies naurattaa joka ikinen kerta. Antifasismi on aina itsensä nolaamista.

   • Mitähän tuokin lentäjä oli oikein nauttinut ennen uljasta protestiaan. Voi olla, että ei ihan laillista kamaa kuitenkaan..

 7. Muahahaa.. Nyt pitää kyllä kiittää vastarintalaisia tästä videosta! Kyllä naurunpyrskähdyksiä pääsi! Nuo nolaavat kyllä itsensä ihan omin voimin, oikeastaan on vain plussaa, kun pitävät näitä vastamielenosoituksiaan. Ei kukaan voi enää ottaa vakavasti heitä nähtyään tällaisenkin videon! Huvittavin oli ehkä tuo kohta, jossa pari kansallissosialistia hyppää autosta, ja valtava punikkilauma säntää karkuun paniikissa. 😀

 8. Ja tuollaisten (suvaitsevaisetantifanarkistit) “totuus” on tässä maassa se virallinen totuus. Max 4 vuotiaan tasolle jääneitä jokainen + patologisia valehtelijoita.
  Surkeinta että, tuohon sakkiin kuuluu maan ja kaupunkien johtoon kuuluvia henkilöitä.
  Onko ihme jos kaikki on päin persettä.

Comments are closed.