Koti Uutisia Ulkomaat Video: vasemmistoliberaali feministi koki nationalistisen herätyksen – puhuu “dalai-lama-nationalismista” ja pakolaisaallosta Eurooppaan

Video: vasemmistoliberaali feministi koki nationalistisen herätyksen – puhuu “dalai-lama-nationalismista” ja pakolaisaallosta Eurooppaan

8

Nuori kanadalaisnainen, joka kutsuu itseään Critical Conditioniksi YouTubessa, on ladannut uuden videon, jolla hän puhuu dalai-lama Tenzin Gyatson kehotuksesta Eurooppaan vyöryville pakolaisille palata takaisin kotimaihinsa rakentamaan niitä. 17-minuuttisessa monologissa Critical Condition kommentoi kyseisen hengellisen johtajan lausuntoa. Nainen kertoo tunteneensa syvää kunnioitusta tätä kohtaan koko nuoruutensa ajan. Sama kunnioitus dalai-lamaan säilyi Critical Conditionin oman poliittisen matkan ajan, joka on muuttanut hänen käsitystään maailmasta radikaalisti. Videolla hän sanoo muun muassa:

– Täytyy ymmärtää se, että etnisyys on sidottu kansaan. Kulttuuri on sidottu kansaan, ja mikäli kansa tuntee itsensä vieraan vallan uhkaamaksi, se ei ansaitse siitä hyvästä pilkkaamista. Tällainen uhka ansaitsee tulla tunnistetuksi. Euroopan kansoilla on kaikki oikeus takanaan toimia invaasiota vastaan – tilastollista ja kulttuurillista väestönvaihtoa vastaan.

Nuori nainen, joka vielä vuosi sitten tunnustautui anarkistiksi, on aiemmin ladannut YouTubeen videoita, joilla hän kertoo, kuinka äärimmäiset muutokset yhteiskunnassa joukkomaahanmuuton ja kulttuurimarxismin vanavedessä saivat hänet lopulta omaksumaan nationalistisen maailmankuvan. Eräässä Critical Conditionin uusimmista videoista, joka saavutti viikossa lähes 200 000 katsojaa, hän kertoo muun muassa, kuinka hänen “suvaitsevaiset” ja “avarakatseiset” vasemmistolaiset entiset ystävänsä ovat kaikki rikkoneet välinsä häneen uusien poliittisten mielipiteiden vuoksi. Hän on kuitenkin vastapainoksi saanut vahvemmat siteet konservatiiviseen perheeseensä ja etenkin isäänsä.

Critical Condition lopettaa videonsa toteamalla, että omasta kansastaan välittäminen on kaukana mistään “vihasta”:

– Ajatukseni ja tärkeimmät näkökantani ovat mitä ovat, pohjimmiltaan myötätunnon ja huolenpidon vuoksi, vaikka ensin ne saattavat vaikuttaa kylmän laskelmoivilta tai ajatuksilta vailla empatiaa. Uskon kuitenkin, että kaikkein pohjimmaisimpana näissä näkökannoissa on rakkaus.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

  1. Veikkaampa että tämäkin neiti on joutunut vain myrkyllisten ajatusten uhriksi anarkistinarkkipiireissään, onneksi on viisastunut. Se on vaan jännä, että tarvitaan ihan Dalai Lama kertomaan kuinka tuhoon tuomittu nykyinen politiikka on…

    • Hörökorva-Holapalle se tapahtui käänteisesti. 😃 Vai miksi tuota voisi kutsua? Idiootiksi ja rotupetturiksi ainakin.

  2. Tämä osoittaa, että vakavastakin mielisairaudesta voi parantua oikeanlaisella terapialla. Tai sen, että omilla aivoilla ajattelu ajaa täyspäiset pois antifanarkkien kuvioista. Tai oikeastaan molemmat. Saiskohan sitä sumutteena?

  3. Nyt olisi hyödyllistä tietää millaista hoitoa ja lääkitystä tuo nuori nainen on saanut, jotta sama voitaisiin aloittaa meillä Suomessa ennen kuin on liian myöhäistä.

  4. Nestorin kanssa uteliaisuus asiaan yhteneväinen. Lääkitys saatava kohdilleen!

  5. ihmisiä on manipuloitu ja aivopesty pienestä asti, hienoa että dalai lama sai jotku aivopestyistå heräämään. toivottavasti moni muukin koki saman heräämisen

Comments are closed.