Koti Uutisia Video: valkoinen tyttö joutuu pikkuveljensä kanssa mustien pahoinpitelemäksi

Video: valkoinen tyttö joutuu pikkuveljensä kanssa mustien pahoinpitelemäksi

2

UK_kulttuuri_rikastettu

Videolta voi nähdä, kuinka mustien nuorisojoukko piirittää ensin valkoisen tytön ja tämän merkittävästi nuoremman pikkuveljen. Mustien joukosta suurin piirtein uhrin ikäinen tyttö hyökkää täysin provosoimatta valkoisen tytön kimppuun, joka kaatuu maahan. Sitten häntä lyödään useaan kertaan kasvoihin ja vedetään hiuksista.

Valkoisen tytön päästyä takaisin jaloilleen hän yrittää juosta pois paikalta veljensä kanssa, mutta mustien joukkio saavuttaa nauraen ja tapahtumaa kuvaten kaksikon jälleen ja pahoinpitely jatkuu edelleen. Kun valkoinen tyttö kaatuu taas, hänen pikkuveljensä yrittää auttaa siskoaan, mutta tämä tönäistään voimalla maahan.

Videonpätkä on herättänyt vahvoja reaktioita, kun se julkaistiin Facebookissa, ja YouTube on yrittänyt sensuroida videota moneen kertaan. LiveLeakissa video on kuitenkin vielä nähtävissä ja se on kerännyt satojatuhansia katsojia.

Amerikkalaiset mediat vetävät herkästi rasismikortin joka kerta, kun valkoinen poliisi ampuu mustan rikollisen. Tämän tapauksen suhteen he ovat kuitenkin taipuneet sen verran, että he kutsuvat pahoinpitelyllä “mahdollisesti” olleen rodulliset perusteet.

Videon voi katsella täältä: http://www.liveleak.com/view?i=b10_1426395873&use_old_player=1

 

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Vitun eläimet. Onneksi ei ole yleensäkään kummosiakaan tappelioita.
    Saatanan sairasta.

  2. Olen pitänyt itseäni ennemminkin roturealistina, kuin rasistina. Nykyään myönnän olevani rasisti ja olen siittä ylpeä, juuri tällaisten tapahtumien johdosta.

Comments are closed.