Koti Uutisia Video: välikohtaus Kreikan parlamentissa

Video: välikohtaus Kreikan parlamentissa

1

Kreikan parlamenttitalossa syntyi maanantaina pientä hämminkiä, kun konservatiivipuolueen ja Kultaisen aamunkoiton kansanedustajien välille syntyi kiistaa.

Tilanne sai alkunsa, kun konservatiivipuolueen edustaja Nikos Dendias kulkee Kultaisen aamunkoiton Ilias Kasidiarisin edestä kesken puheen, mikä johtaa väittelyyn. “Älä tule eteeni! Etkö näe, että pidän puhetta?”, Kasidiaris sanoo.

Tämän jälkeen kuvakulma videolla vaihtuu, mutta videolta näkee muiden reaktioista, että jotain tapahtuu. Lehtitietojen mukaan Kasidiarisin ja Dendiasin välille olisi syntynyt jotain käsirysyä, minkä lisäksi joku olisi heittänyt pullon.

Välikohtauksen vuoksi Kasidiaris poistettiin istunnosta ja hän menettää puolet tämän kuun palkastaan.

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Suomessakin 45-vuotta sitten eräs maamme värikkäistä poliitkoistamme kansanedustaja Veikko Vennamo (1913-1997) SMP kannettiin ulos Eduskunnasta hänen käytettyään vä’rikästä kieltä “rötösherroista ja “seteli-selkärankaisista” valtapuoluiden politiikoista. Yksi kuuluisimmista hänen sloganisteistaan on: “Kyllä kansa tietää”.
    Hän oli Presidentti Urho Kaleva Kekkosen (1900-1986) toinen verivihollinen Kokoomuksen Tuure Junnilan (1910-1999) ohella.
    Vennamon väkikkäät aikaan saannokset Suomen kaltaisessa maassa, jossa kaikki on niin tasapaksua verrattuna kuumiin etelän maiden parlamentti elämään, jossa suoranaiset tappelut ja solvaukset ovat arkipäivää siitä huolimatta, ettei sitä katsota hyvällä silmällä sielläkään vaan käytöksen pitäisi olla hillittyn sivistynyttä poliittisia vastustajia kohtaan olkoot he sitten aivan toiselta äärilaidalta.
    Ns. parlamentarismi tuntuu horjuvan käytännössä kuitenkin näiden ns. “demokraattien” ja “hyvisten” taholta, jotka eivät mahdu samaan tilaan opposion kanssa, vaan käyttäytyy mitä lapsellisimmilla tavoilla tehden yhtä varttunutta politiikkaa kuin leikki-ikäiset lapset hiekkalaatikolla. Nämä ns. “suvaitsevaitset” eivät itse suvaitse mitään muuta kuin 1:1 olevaa poliittisia mielipiteitä. Eli he ovatkin itseasiassa diktatoorisia poliittisia klikkejä kommunististen ihanteiden mukaisesti, jossa demokratia ja “sananvapaus” tarkoittaa sairaalla tavalla juuri noiden käsitteiden vastakohtaista asiaintilaa. Heidän mielestään paras oppositio on keskitysleireillä tai vielä parempaa kuollut oppositio. Kommunistit ja vihreät itse ollessaan alakynnessä vaativat huutaen kaikkia länsimaisia kreikkalaisperäisiä parlamentarisia ja sananvapauksellisia oikeuksia toiminnalleen, mutta kun he itse pääsevat valtaan silloin palataan välittömästi armeijan kurin kaltaiseen tilaan, jossa ei mutinoita puhumattakaan nykyolojen arvostelua sallita.

Comments are closed.