Koti Artikkelit Vastarintaliike Video: välikohtaus Helsingin katuaktivismissa

Video: välikohtaus Helsingin katuaktivismissa

47

Vastarintaliike järjesti jälleen katuaktivismia Helsingin keskustassa. Paikaksi valikoitui tällä kertaa aivan rautatieaseman kyljessä oleva Elielinaukio.

Elielinaukio lienee yksi kaupungin ruuhkaisimmista paikoista, sillä sen läheisyyteen saapuvat niin junat, metrot, ratikat kuin bussitkin ympäri pääkaupunkiseutua ja Suomea. Väkeä siis liikkui paikalla erittäin paljon. Sinä aikana, kun olimme paikalla, jakamiamme Vastamedia-lehtiä kului normaaliakin enemmän.

Kävimme useiden ihmisten kanssa keskusteluita monista eri aiheista. Vastaanotto oli tuttuun tapaan pääasiassa positiivista, mutta tällä kertaa kuulimme normaalia enemmän soraääniä. Ehkäpä myöhemmin päivällä Itä-Helsingissä järjestetyillä mielenosoituksilla oli jotain tekemistä asian kanssa, sillä eräälle naiselle kerroimme oikean kaupunginosan jonne suunnata, hän kun oli osallistumassa “rasisminvastaiseen” mielenosoitukseen myöhemmin päivällä. Tämän samaisen naisen lievästi sanottuna huvittavan esiintymisen voitte katsoa myös videolta.

Samaisella aukiolla oli myös kokoomuksen teltta. Paikalla oli tietenkin hallituspuolueen tunnetuin juutalainen kansanedustaja Ben Zyskowicz. Kun eräs aktivisti kysyi häneltä mielipidettä siitä, onko hänen mielestään ikävää, kun Israel aiheuttaa ongelmia Lähi-idässä, ei tämä halunnut jostain syystä kommentoida asiaa.

Loppuvaiheilla paikalle tuli melkoisen sekavasti käyttäytynyt kaveriporukka, joka tunnisti liikkeen lipun. He alkoivat välittömästi käyttäytyä aggressiivisesti lippuja pitäneitä aktivisteja kohtaan ja räkivät näitä. Kirosanojen, räkimisen ja uhkailun vuoksi oli erään aktivistin puututtava tilanteeseen ja annettava pikainen kurinpalautus kaikista aggressiivisimmalle henkilölle. Myös tämän kaveri yritti kaivaa laukustansa jotain (oletettavasti astaloa), mutta luopui suunnitelmistaan huomattuaan ystävänsä kohtalon, jonka voi nähdä videon lopussa.

Kaverukset päätyivätkin taluttamaan rähjääntyneen kaverinsa pois paikalta ennen sivullisten soittamien poliisin tai ambulanssin tuloa, mikä kertonee omaa tarinaansa heidän tarkoitusperistään sekä laukkujen sisällöstä. Ulkoisen olemuksen perusteella mahdolliset astalot tuskin olivat ainoita laittomia tavaroita heidän mukanaan.

Kun poliisit saapuivat paikalle, he lähinnä ihmettelivät, mihin “uhri” on joutunut, ja aktivistit pääsivät poistumaan paikalta ilman sen kummempia häiriöitä.

Ota yhteyttä ja liity toimintaan TÄÄLLÄ!

hki10092016_3 hki10092016_8 hki10092016_7 hki10092016_6 hki10092016_5 hki10092016_4hki10092016_9 hki10092016_16 hki10092016_15 hki10092016_14 hki10092016_12 hki10092016_11 hki10092016_10 hki10092016_13 hki10092016_21 hki10092016_20 hki10092016_19

 

Helsingin aktivistiryhmä

47 KOMMENTIT

 1. Pisteet Vastarintamiehille ja naisille siitä, että eivät ota mitään paskaa niskaan kommareilta. Katu muuttui punaiseksi, ei punikki aatteesta, vaan punikkien verestä! Eläköön kansallissosialismi!

 2. Kova video! Kunnon huumoria aiheutti videon alussa esiintyvä naishenkilö (toivottavasti ei triggeröidy). Kohtuu tylyä kyllä räkiä päälle ja ottaa lipusta kiinni.

 3. Olen aiemmin luullut, että nistit ovat epäpoliittista porukkaa, mutta Vastarintaliikkeen katutapahtumien myötä olen huomannut, että jostain syystä kansallissosialismi saa sekakäyttäjien veren kiehahtamaan 😀 Hyvä, että oppivat tavoille.

 4. Toi nainen on kyllä harvinaisen stereotyyppinen tyhmä liberaali. Tyhjä katse, kovin on itsevarma itsestään (vähän niinkuin Aku Ankka) ja lopulta omat argumentit silkkaa huutoa.

  Huvittaa kun tämä kyselee että miten aktivistit kehtaa olla paikalla ja samalla hänen miesystävänsä häpeää silmät päästään naisensa käytöstä. Myöhemmin hän vielä osoittaa ettei edes tiedä mitä kansallissosialismi tarkoittaa. “Eli käytännössä te ootte uusnatseja. Kyllä mä nää Vastarintaliikkeen jutut tiiän” 😀

  • Anteeksi nyt vain, mutta en ymmärrä tätä teidän logiikkaa. Koska termi “uusnatsismi” tarkoittaa liikehdintää jonka tavoitteena on elvyttää kansallissosialismia. Ja te kovasti kehuskelette olevanne kansallissosialisteja ja haluatte luoda kansallissosialistisen yhteiskunnan niin ettekö te siis määritelmän jokaiselta osalta ole “uusnatseja” koska en usko että yksikään teistä on syntynyt 1940-luvulla tai sitä ennen keskieuroopassa, eli ette mitenkään voi olla “vanhoillisnatseja” tai “aitoja natseja”. Ja miksi otatte sen niin kauheana loukkauksena jos joku teitä uusnatsiksi kutsuu? Ette kai häpeä omaa aatettanne? Turha sitä on yrittää esittää mitään, olkaa ylpeästi sitä mitä olette, muuten joudutte naurunalaiseksi.

   • Natsi-sananhan keksi juutalainen NSDAP:ta vihannut henkilö 1920-luvulla.

    Mutta siis kun nyt puhutaan niillä termeillä mitä tuon liberaalin naisen kaltainen väki käyttää, niin hän selvästikin luulee kansallissosialismi-sanan olevan samanlainen kattotermi kuin kansallismielinen, ja alkaa viisastelemaan että tiedän teidän kyllä olevan uusnatseja ikään kuin hänen kanssaan jutellut aktivisti olisi yrittänyt kierrellä ja kaarrella sitä mitä järjestö edustaa vaikka hän selvästi ilmaisee sen edustaman ideologian. Siksi se on huvittava lisä tähän kokonaisuuteen.

   • Kun mieittään sanaa “sosialismi” ja sanaa “kansallinen” niin yhteen kirjoitettuna saadaan aatesuunta joka tarkoittaa vapaasti ajateltuna henkilöä joka ajaa oman maansa kansan etua.

    Mitä tulee sanaan “natsi”, kuten edellä todettiin se tarkoittaa saksalaista joka ajaa oman maansa kansalaisten etua. Amerikan yhdysvalloissa käytetään kansallissosialisteista sanaa patriootti, joka on kaikkien kunnioittama sana ja saa yleisen hyväksynnän.

    Summasummaarun. Suomalainen kansallissosialisti ei koskaan voi olla “natsi”. Eikä ole olemassa “uusnatseja”, koska kautta aikojen on ollut kansallissosialisteja. Aate ei ole mitenkään uusi. Se oli jo olemassa ennen Hitleriä.

    Suomessa ollaan suometuttu sen verran taas, että itseruoskinta ja itsesensuuri ovat saaneet jalansijaa. Kansan yleinen omaan napaan tuijottaminen sekä ahneus pitävät huolen siitä että yhteiskuntamme on heikko. Rahan palvota pitää meidän polvillaan. Siksi henkilöt jotka ovat heränneet ja ymmärtävät miten oligarkit hallitsevat meitä ovat suoristaneet selkänsä ja aloittaneet kansalaistoiminnan paremman huomisen puolesta.

    Toivottavasti tämä selvensi, ei sekoittanut. Ja toivon että ensi kerralla tulet puhumaan asiasta. Ainakin kahvitarjoilu tulee allekirjoittaneen puolesta.

    • Tämä on asia mikä pitää aina korjata koska sana natsi on tosiaan väännetty haukkumasanaksi kansallissosialisteille joten sen asian korjaaminen keskustelussa ei ole mitään puolustelua vaan jokaisen kansallissosialistin velvollisuus!

 5. Te miehet ja naiset, jotka seisotte aatteenne takana ilman naamareita ja olette valmiita jakamaan informaatiota ihmisille heidän mahdollisista ennakkoasenteista ja eriävistä mielipiteistä riippumatta, olette suuren arvostuksen ansainneet. Kiitos teille rohkeille ja vahvoille suomalaisille, jotka näette Suomen pelastamisen arvoisena ja perimmäisesti hyvänä maana. Suomi kuuluu suomalaisille ja me tarvitsemme johdon, joka myös toimii suomalaisten etua ajatellen. Jatkakaa hyvää työtänne suomalaisten hyväksi ja seuraavien sukupolvien turvallisen tulevaisuuden takaamiseksi.

 6. Kun järkiloppuu niin voimaa listään. Huutoa ja agressiota. Nainen oli niin raivosta sekaisin että ei edes tiennyt missä oli. Pisteet rastapäiselle kaverille joka ymmärsi ystävänsä sokaistuneen kapean maailmankatsomuksen raivosta ja talutti hänet pois. Pikkuisen lääketeidettä tuntevana kehoittaisin naista käymään vastaanotolla ja mittauttamaan progestorini- ja estrogenitasot. Saattaa olla että mielialaheilahtelut johtuvat esim. e-pillereiden vaikutuksesta. Elämä ei ole elämisen arvoista jos joka päivä v****aa aamusta iltaan.

  • Eiköhän nuo mielialanvaihtelut johdu ihan vaan laittomien päihteiden väärinkäytöstä.

 7. ei helvetti toi akka oli nolo 😀 propsit kun pistitte riehuvat pirinistit ruotuun

 8. Ihmisten pitäis aina miettiä omaa käytöstään jo vaikka etukäteen ja että mitä siitä saattaa seurata jos esim. räkii päin, käyttäytyy agressiivisesti ja huutelee kaikenmaailman uhkauksia!(tämä nyt koskee tietty kaikkia ihmisiä). Meidän kanssa voi jutella ihan vaikka niin kauan kun ollaan paikalla jos huvittaa, vaikka olisit erimieltä asioista. Hyvin helppoa ja yksinkertaista mutta ei ilmeisesti kaikille. GNLS.

 9. Asiallista toimintaa Vastarintaliikkeeltä – rasisminvastustajat nolasivat itsensä jälleen täydellisesti 😀

  Ihan mielenkiinnosta, miksi Vastarintaliike ei osallistunut “Pidetään Suomi suomalaisena” -tapahtumaan? Käsittääkseni sinne olivat tervetulleita kaikki – siis myös radikaalit – kansallismieliset?

  • Meidän oli tarkoitus jatkaa tästä tapahtumasta koko porukalla Vuosaaren mielenosoitukseen, mutta päätettiin vetäytyä kokonaan kaikesta tapahtumaan liittyvästä kun kuultiin että sinne oli hommattu Somali puhujaksi. Somali ei voi koskaan missään olosuhteissa edustaa Suomalaista kansallismielisyyttä. Me myös vastustamme kaikenlaista kansallismielisyyden latistamiseen tähtäävää toimintaa.

   On harmillista, että suomalaisista “kansallismielisistä” löytyy väkeä, joka kuvittelee että kutsumalla ruotsissa asuva Somali suomeen puhumaan “Pidetään Suomi Suomalaisena”-tapahtumaan vedotaan tavallisiin suomalaisiin.

   • Hyvä pointti! Jos tapahtuman teema on “Pidetään Suomi suomalaisena”, niin vaikea kyllä käsittää, mitä somali tekee puhujanlavalla.

    Varmaan muutama muukin jättänyt osallistumatta tuon vuoksi? Onko tietoa, kuka tuon somalin buukkasi paikalle ja miksi?

    • Vastarintaliike oli ainut järjestäjätaho joka vetäytyi tästä tapahtumasta somalin vuoksi. Eli kaikki muut järjestäjät olivat innoissaan hänestä. Hommalla joku jopa kirjoitti vuodattaneensa kyyneleen kun oli niin ylpeä rohkeasta somalista.

     Itse ainakin kuulin monien myös Vastarintaliikkeen ulkopuolisten jääneen pois tapahtumasta tämän vuoksi. Yhteensä siis jo pelkästään minun korvaan kaikuneen perusteella pois jäi useita kymmeniä ihmisiä – todellinen lukumäärä lienee isompi. On varmaan selvää että somali hoidettiin paikalle jotta nämä kasvojenkiillottajat voivat taputella toisiaan selkiin ja kertoa maailmalle etteivät ole ainakaan mitään rasisteja. Heille olisi varmaan iha ok jos tänne tulisi miljoona somalia, kunhan eivät olisi muslimeja.

     • Ootteks te vittu ihan dillejä. Suomen saa tuhota, jos kristityksi kääntynyt somali puhuu Suomessa? Menkää vähän itseenne välillä. Nyrkillä mielellään.

    • Tapahtuman slogan oli “Pidetään Suomi Suomena”. Ja päätöksen kutsua Mona puhumaan teki Fortress Europe järjestelytiimi.

     Mielestäni Suomeen on aina saanut tulla ihmisiä eri maista, kunhan tulevat laillisesti, tekevät työtä ja kunnioittavat elämäntapaamme. Näen että Suomi pysyy Suomena kulttuurin ja elintapojen ansioista, ei niinkään ihon pigmenttikerroksen.

     Tästä voi olla eri mieltä ja jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Tilaisuudessa oli kyllä ihmisiä joiden henkilökohtainen mielipide oli täysin päinvastainen omaani nähden, mutta heille isänmaan etu oli tärkeämpi kuin omat tuntemukset.

     Itselläni ei ole ongelmia seisoa yhteisessä rintamassa Suomen puolesta kenenkään kanssa. Oli sitten “natsi”, “neekeri” tai vaikka “kommari”. Samassa poterossa ei kysellä ihonväriä.

     • ” Oli sitten “natsi”, “neekeri” tai vaikka “kommari”. Samassa poterossa ei kysellä ihonväriä.”

      Onpas harvinaisen yksinkertainen näkökulma. Oletko edes ottanut selvää mikä ero on mustalla ja valkoisella rodulla?

     • Olisiko sinulle OK jos tänne tulisi viisi miljoonaa somalia, kunhan sanoisivat olevansa rehellisiä eivätkä olisi muslimeja?

     • Yksi älykäs somali on parempi kuin 10 tyhmää valkoista. Puhdasta matematiikkaa, ei ne kaikki mustatkaan tyhmiä ole. Ja tyhmiä meillä riittää (mm. suvakit)

     • Mitä argumentointia tuo nyt on olevinaan? Ei meinaan aukea. Nimimerkki somalaiselle siis.

     • No sitä että mielummin kuuntelen kun yksi itsenäisesti toimeentuleva somali puhuu kokemuksistaan kuin että kuuntelen kuinka 10 suvakkia rummuttaa kattiloita ja apinoi sirkusmaaleissa…

     • Ja sinulle on ihan ok että Somali on kutsuttu tällaiseen tapahtumaan puhumaan? Onko vaihtoehtosi todella joko somali tai kymmenen “suvakkia”? Mitä sellaista uutta Mona kertoi mitä joku suomalainen puhuja ei olisi coinut kertoa? Koetko, että on pääasia että kaikki sai nyt “rasisti-leiman” pois hartioiltaan kun paikalla oli somali? Jos näin, niin miksi sinulla on tarve mielistellä heitä jotka haluavat tuhota tämän maan ja kansan?

      Jos menen suomalaiseen kansallismieliseen tapahtumaan, oletan ettei siellä ole somalia puhumassa. Kuvitteletko, että vika on uskonnossa vai oletko tietoinen esimerkiksi rotueroista?

      Somalin kutsuminen paikalle on jo siksi typerää, että se aiheuttaa hajaannusta kansallismielisissä kuten nyt kävi. Somalin vuoksi useita kymmeniä ihmisiä jäi pois tapahtumasta ja menetti luottonsa järjestäjiin.

      Kerro, olisitko valmis ottamaan suomeen viisi miljoonaa mona walterin kaltaista somalia?

   • Outoa, että joku haluaisi mustan naisen puhumaan “Pidetään Suomi Suomalaisena” -tapahtumaan. Yritetäänkö tällä nöyristellä valtamediaa, jotta he eivät vain antaisi tätä “rasisti”-leimaa? Säälittävää, jos joku itseään kutsuu kansallismieliseksi ja haluaa mielistellä valtamediaa.

 10. Ai niin kyllä tosta videosta löytyy negatiivistakin sanottavaa, eli toi musiikki on todella per…stä! Hahahaa.

 11. Olipa kyllä melko vauhdikas vastaanotto tällä kertaa Helsingissä, yleensä pk-seudulla on ollut hyvin rauhallista. Hyvä päivä joka tapauksessa ja hyvin toimittu ääliön kohdalla, tuollaistahan ei tarvitse kenenkään katsella vain vierestä. Ironiset pisteet taas poliisille, tällä kertaa niistä ei ollut sentäs harmia, hah!

  Toivottavasti videollakin näkyvä tyttö löysi perille oikeaan miekkariin, ettei nyt yksinään joutunut meluamaan Itäkeskuksessa.

 12. Nytpä kommunisti taisi jäädä toiseksi suomalaiselle kansallismieliselle! Hyvä!

  • Että olette hulluja/päästänne vialla tms. Eli punaista argumentointia kun ei ole oikeata sanottavaa.

   • Ok. Huomasin, että kyseinen henkilö käyttäytyi agressiivisesti mutta kun puhui vierasta kieltä, niin en saanut kiinni, että mistä kenkä puristi.

 13. Hienolta näyttää! Olin itse mukana teidän kanssa helmi-, vai oliko se maaliskuussa Helsingissä. Hauskaa oli! Tulkaa tekin sieltä päin tänne Tukholmaan näyttämään mieltä 12 marraskuuta.

 14. Huvittavaa, kun suvakkityttö ei itse tiedä, mihin on menossa mieltään osoittamaan ja Vastarintaliikkeen aktivisti joutuu neuvomaan oikeaan paikkaan. Sanoisin, että siinä olisi jopa ainesta sketsille. 😀

  Tuon maassa makaavan kommunistin kannalta tosi harmillinen juttu, mutta toisaalta elämä on valintoja täynnä. Hän valitsi öykkäröinnin ja ihmisten päälle syljeskelyn.

  Hienoa, että annoitte öykkärille opetuksen, sillä kenenkään ei tarvitse sietää tuollaista toimintaa!

 15. Eihän tuo ollut mielenosoitus vaan siinä jaettiin lehtiä, kuten poliisille oli ilmoitettu. Ja se verilammikko…..? Nenästä hieman tullut verta nujakan seurauksena.

  Valhemedian uskottavuus alkaa olla niin lähellä nollaa, kuin se voi olla.

  Vahvaa työtä. Hienoa nähdä punavihreiden paskiaisten ottavan kierroksia.

  Kuinka voin tukea toimintaanne taustalta?

 16. MV-lehti tuntuu muistuttavan enemmän ja enemmän 7 Päivää – tai jo kuopattua OHO!-lehteä huuto- ja kysymysmerkkeineen joka otsikon perässä. Natseja tunnutaan vastustelevan ja tehtävän pesäeroa heihin jokaisessa mahdollisessa käänteessä. Puoleen vuoteen ei tullut ko. sivustolla käytyä, ja eiköhän tämä ole taas nähty joksikin aikaa. Juutalaisten kirjoituksiakin siellä innostuneina julkaistaan – hyi olkoon. Nimestä ja ulkomuodostaan päätellen Ilja Janitskin on itsekin em. lahkoon kuuluva. Se siitä. Elielin aukiolla kuolleen vasemmistolaisen sanoi MV tahtoneen »laittaa juutalaiset uuniin» facebookissa. Tuo edellinen lause on jo itsessään melkoin »jewish overload»! Kaiken kruunaa Janitskinin tapa päättää jokainen kirjoituksensa isoihin hymiöihin ja »LOL»-teksteihin. Laadukasta vastavirta- ja vaihtoehtomediaa, todellakin.

Comments are closed.