Koti Uutisia Video: USA:n rotumellakat

Video: USA:n rotumellakat

4

Poliisi ampui mustan gangsterin Michael Brownin 9. elokuuta Fergusonissa, Missourin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Tapaus sai alkunsa, kun  Brown varasti tupakka-askin läheisestä myymälästä ja meni keskelle katua, mikä häiritsi liikennettä. Poliisiautot ympäröivät Brownin ja käsirysy puhkesi.

On epäselvää, mitä tämän jälkeen tapahtui, mutta jupakka päättyi poliisin ammuttua Brownin kuoliaaksi. Miehen ampunut poliisi on ollut virassa kuusi vuotta ilman mitään moitteita.

Videokuvaa tapahtuneesta myymälän sisältä:

Brownin ampumatapauksen epäillään olleen sytykkeenä Fergusonissa puhjenneille rotumellakoille. Lauantaina enimmäkseen ei-valkoisista koostunut nuorisojoukko ryösteli kauppoja ja nahisteli poliisin kanssa samassa kaupunginosassa, jossa Brown ammuttiin. Poliisi käytti kyynelkaasua ja kumikuulia saadakseen mellakoinnin loppumaan. Mellakoitsijat ovat heitelleet kaduilla muun muassa polttopulloja ja kiviä.

Valtamedia yrittää vähemmän yllättäen kerjätä sympatiaa mustille rähinöitsijöille väittämällä ampumatapauksella olleen “rasistinen motiivi” ja ottamalla Brownin ikonikseen.

Katso RT:n video mellakoista.

Lähteet: Nordfront.se, Daily Stormer, RT

4 KOMMENTIT

 1. Ja sitten ihmetellään miksi äärioikeisto alkaa kiinnostaa ihmisiä.
  Varmasti muutkin tuttavani alkaisivat katsoa koko aatetta uusin silmin
  “kun” heidän kotipaikkakuntansa muuttuu viidakoksi.

 2. Seuraavaksi alkaa todennäköisesti hyökkäys tätä Brownin ampunutta poliisia kohtaan. Auta armias jos sieltä löytyykin joku sata vuotta vanha KKK-yhteys… Amerikkalaisen poliisin “rasistisuudesta” voin sanoa sen verran, että se on aina ollut yhtä rasistinen. Katsokaas kun sen tietää musta poliisikin, että ei musta nuorukainen ole “puhdas pulmunen”. Tästähän saatiin hauska ajatusleikki: Entäs jos poliisi olisikin ollut musta? Olisiko poliisia saattanut ampumahetkellä ahdistaa yli vuosisadan takaiset vääryydet ja teosta media syyttäisi “white privilegeä”?

 3. Amerikkalainen kulttuurihan se siinä rikastui muutamalla yksittäistapauksella,joita ei voi yleistää.

 4. Itseään puolustaneen ja median demonisoiman konstaapeli Darren Wilsonin vaimo kerää rahaa oikeuskuluja varten: lahjoituksia on tullut yli 126 tuhatta dollaria kolmessa päivässä.

  http://www.gofundme.com/SupportOfficerWilson

  Gangsteri Michael Brownin perheen asianajajat järjestivät myös oman keräyksen minkä tuotot menevät “hautajaisiin ja oikeuskuluihin.” Keräys on tuottanut viikossa 113 tuhatta dollaria

  http://www.gofundme.com/justiceformikebrown

  Voitte arvata kumpaa gofundme.com EI näytä etusivullaan missä se luettelee keräykset mitkä ovat “Popular Now”.

Comments are closed.