Koti Uutisia Video: tyttö joutui kahdesti monikulttuurisuuden uhriksi junamatkan aikana

Video: tyttö joutui kahdesti monikulttuurisuuden uhriksi junamatkan aikana

4

Tanskan viranomaiset julkaisivat valvontakamerakuvaa eräästä yöjunassa tapahtuneesta monikulttuurisesta kohtaamisesta. Tanskalainen tyttö joutui tekemisiin kahden maahanmuuttajan kanssa, joista toinen varasti häneltä tietokoneen ja toinen ahdisteli häntä seksuaalisesti.

Juopunut 17-vuotias tyttö oli junassa matkalla kotiin, kun hän nukahti penkilleen. Hänen takanaan istunut maahanmuuttajamies huomasi tilaisuutensa tulleen ja ryhtyi tavoittelemaan tytön vieressä ollutta käsilaukkua. Muutaman minuutin kuluttua miehen onnistui varastaa käsilaukusta tytön kannettava tietokone.

Alaikäisen tytön monikulttuurinen junamatka ei kuitenkaan vielä ollut ohi. Vain hetki sen jälkeen, kun varas oli poistunut, saapui hänen tilalleen toinen maahanmuuttajamies. Hän puolestaan ryhtyi ahdistelemaan tyttöä seksuaalisesti sekä tyydyttämään itseään. Vaikka uhri yritti sanallisesti sekä potkimalla saada ahdistelijaa pois kimpusta, jatkoi mies yrittämistä. “Please sex, please sex”, jankutti mies. Lopulta maahanmuuttaja poistui junasta ja tyttö pääsi ehjänä kotiin.

Videon julkaisemisen jälkeen poliisi sai asiasta runsaasti yhteydenottoja, joiden avulla se onnistui pidättämään tyttöä ahdistelleen ulkomaalaisen 34-vuotiaan miehen, joka tunnusti tekonsa. Tietokoneen varastaneen miehen henkilöllisyys ei ole selvinnyt.

Alla video tapahtuneesta:

https://www.youtube.com/watch?v=nTPOdARUihY

 
Lähteet: TV2 Nyhederne, Ekstra Bladet

4 KOMMENTIT

  1. Vähintäänkin yhtä tuomittavaa kuin näiden kahden henkilön käyttäytyminen, on muiden kanssamatkustajien väliinpitämättömyys. Maailman on muuttunut oudoksi. Jos vaikka joku ryöstää henkilöä kadulla niin ihmiset kävelevät ohi. Kukaan ei auta ja kaikki katsovat toisaalle etteivät vaan joutuisi kahnauksiin tai todistamaan.

    Mikä saa ihmiset pelkäämään niin ettei uskalleta puolustaa lähimmäistä? Asettua vääryyttä vastaan? Onko oma napa sittenkin maailmankaikkeuden keskus? Onneksi on vielä henkilöitä, joilla on selkärankaa.

  2. Pallit poikki. Postimerkki perseeseen ja palautus paskastaniaan.

Comments are closed.