Koti Uutisia Video Tukholman aktivismista ja poliisin hyökkäyksestä

Video Tukholman aktivismista ja poliisin hyökkäyksestä

9

Vastarintaliike julkaisi tiistai-iltana videon edellisen lauantain katuaktivismista Tukholman keskustassa. Poliittinen poliisi hyökkäsi aktivistien kimppuun, ja tapaus ylitti uutiskynnyksen useissa lehdissä. Suomessa asiasta uutisoi ainakin Helsingin Sanomat.

Alla olevalta videolta näkee, kuinka Ruotsin poliisi käy vaalityötä tekevien oppositioaktivistien kimppuun keskellä päivää.


9 KOMMENTIT

 1. Ruotsin homopoliisi ei uskalla laittaa maahanmuuttajalähiöitä kuriin, niin purkavat sitten turhautumistaan käymällä kansallismielisten kimppuun.

 2. Olipa monta “undercover” poliisia. Taisivat olla agiteeraamassa yleisön seassa yleistä sekasortoa ja riidankylväjinä tekemässä eripuraa. Panun stremissa “Polpolla Pasilassa” kuuluu Niskasen puhelinnumero 1:16:55 kohdalla. Pitäisköhän soittaa Niskaselle ja tiedustella minkälaisia ohjeita hän on saanut? Ja sitten vertailla ovatko ne samanlaisia kuin ruotsalaisilla kolleegoilla? Tai mahdollisesti arvailla tulevatkohan määräykset EU:lta vai suoraan Sorokselta?

  Mietin että minkä vuoksi poliisi on nykyään noin turhautunutta? Eikö ne ymmärrä että maailma on muuttunut totaalissti eikä se enää koskaan palaa esim. viiden vuoden takaiseen tilanteeseen? Ihmiset ovat liian valveutuneita ja ymmärtävät nykyään paremmin politiikkaa. Ja varsinkin sen mikä on heille hyväksi ja mikä haitaksi. Poliisinkin on vain hyväksyttävä se.

  Yhteiskunnan muutosta ei voi enää pysäyttää. Ja näin toimimalla muutos vain kiihtyy.

  • Hyvä pointti, että edes viiden vuoden takaiseen turvallisuustilanteeseen on nyt mahdoton palata.
   Optimisti minussa sanoo että poliisi on vain jäykkä instituutio ja pyrkii status quohon ja ylläpitämään entistä (matuvyöryyn johtanutta) tilaa.
   Pessimisti ja realisti sen sijaan sanoo että poliisi on osa systeemiä ja systeemin tarkoitus on tuhota meidät ja tätä tarkoitusta ei voi mitenkään erottaa sen olemassaolosta. Ts. turha odottaa apua tai muutosta poliisista, poliisi on ja pysyy monikulttuurisena niin kauan kunnes se tuhotaan tai se hajoaa itse.

 3. Näille maanpetturisioille on aivan oma spesiaalipaikkansa tulevaisuuden Pohjolassa ja se ei ole poliisin virka. Ilmeisesti kaikki järjelliset kytät ovatkin jo Ruotsissa irtisanoutuneet, tuollakin näkyi yksi rotumuukalainen siniset päällä hakkaamassa kantiksia…

 4. Ruotsin eliitin koirat paikalla hakkaamassa kansalaisia, nuo porsaat on ansainnut oman paikkansa katulampuista kiikkumassa heidän rakkaiden globalistien vieressä tulevaisuuden Pohjolassa. 🙂

 5. Mätäpaiseet on puhkaistava ja mätä puristettava ulos…vasta sitten voi paraneminen alkaa.

 6. Vitun poliisisiat. On vain oikein, että matujengit räjäyttelee niitä ja tappaa koteihinsa. Itsepä ovat puolensa valinneet, idiootit. Hail Hitler !!!!

Comments are closed.