Koti Uutisia Rotu Video: Trumpin juutalainen vävy vaatii lisää maahanmuuttoa – Trump tottelee

Video: Trumpin juutalainen vävy vaatii lisää maahanmuuttoa – Trump tottelee

3

Vaikka Amerikan sionistipresidentti Donald Trump on luvannut äänestäjilleen sulkevansa rajat maahantunkeutujien tulvalta, on siirtolaisuus Yhdysvaltoihin vain kasvanut. Politico-lehden ja muun valtavirtaisen amerikkalaismedian mukaan ilmiön taustalla on presidentin juutalainen vävy Jared Kushner.

Trump raivostutti monet entiset kannattajansa vuoden 2019 “kansakunnan tila” -puheessaan, jossa hän ilmoitti tahtovansa Amerikkaan “enemmän maahanmuuttajia kuin koskaan aikaisemmin”. Myöhemmin Trump tarkensi haluavansa ulkomaalaista halpatyövoimaa ylläpitämään Amerikan “tehtaita ja yrityksiä”.

Trump voitti presidentinvaalit muun muassa siksi, että lukemattomat elantonsa menettäneet valkoiset luulivat hänen aidosti vastustavan finanssielitistien sanelemaa halpatyövoimaan perustuvaa talouspolitiikkaa. Vaikka Yhdysvallat on yrittänyt piilottaa työttömät kansalaiset tilastojen ulkopuolelle, on kysymys poliittisesti erittäin tulenarka työttömien suuren lukumäärän vuoksi.

Politicon mukaan juutalainen Kushner on työskennellyt kulissien takana kaikessa hiljaisuudessa estääkseen appiukkonsa vaalilupausten toteutumisen. Lehdistön mukaan juutalainen tekee kaikkensa “lisätäkseen maahanmuuttoa Amerikkaan”.

Lähde: Politico

3 KOMMENTIT

 1. Hänen oranssi ylhäisyytensä ei ole mitään muuta kuin juutalaisten koira.

 2. Kolmen henkilön vaalipuheet, jos ne olisi tehty edellisten vaalien jälkeisten tekojen pohjalta, ei silloisten vaalilupausten:

  Kai Mykkänen:

  ”PASKAT valkoihoisista tytöistä ja naisista, ne ova maapallon kalman väristä saastaa. Rajat auki, lisää muslimeja tänne ryöstämään, raiskaamaan ja isoilla puukoilla heilumaan. Tekeväthän suomalaisetkin samaa.”

  Antti Rinne:

  ”Meidän täytyy suojella luontoa tuomalla valtavasti etelän riehujia rasittamaan luontoamme ja vaatimaan lihaa ruoakseen kaulan katkomisella uhaten jos ei kyljyksiä löydy lautaselle. Tämä on sitä parempaa kestävää kehitystä, kunhan saadaan valkoihoiset pois häiritsemästä globalismiamme”.

  Li Andersson:

  ”Meidän täytyy puolustaa uhanalaista parempaa bolshevistista ja poliittisesti korrektia väkivaltaamme. Se tehdään parhaiten massatuomalla islamilaista parempaa väkivaltaa, sillä nämä ovat kuin kaksi marjaa. Rajat auki!
  On vihapuhetta parempaa väkivaltaamme vastaan vaatia rajoja kiinni ja turvaa valkoihoisten lapsille heidän arkeensa!”

 3. Israelista kuuluu kummia. Siellä kiellettiin regressioterapia “haitallisena potilaille”. Sanottiin myös että “reinkarnaatiolla ei ole mitään tekemistä psykoterapian kanssa”.

  Kiellolla haluttiin suojella potilaita väärinkäytöksiltä. Siitä syystä varmaan juutalaiset kielsivät regressioterapian käytön ammattipsykoterapeuteilta, mutta vaihtoehtohoitona, eli ammattitaidottomimpien käsissä, se onkin sallittua.

  Go figure?

Comments are closed.