Koti Uutisia Video: toimittaja tappelee kommunisteja ja afrikkalaisia vastaan

Video: toimittaja tappelee kommunisteja ja afrikkalaisia vastaan

12

Entinen islamkriittisen sionistijärjestö EDL:n johtaja Tommy Robinson tekee nykyään tutkivaa journalismia monikulttuurisuuteen liittyen. Välillä hän joutuu kameraryhmänsä kanssa nujakoihin tutkiessaan aihetta.

Viikonloppuna Robinson oli dokumentoimassa kulttuurimarxilaista tapahtumaa Britanniassa, kun ryhmä naamioituneita äärivasemmistolaisia hyökkäsi hänen ja kameraryhmän kimppuun pahoinpidellen jopa mukana olleen naisen. Robinson kuitenkin tappelee vastaan ja lopulta kommunistit pakenevat paikalta.

Maaliskuun alussa Robinson oli puolestaan Italiassa kuvaamassa niin sanottua no-go-aluetta, missä maahanmuuttajat leikkivät “Euroopan omistajia”. Afrikkalaiset alkavatkin uhkailla toimittajia ja käyvät näihin jopa käsiksi. Lopulta Robinson tiputtaa tappouhkauksia huudelleen maahanmuuttajan katuun.


12 KOMMENTIT

 1. Hyi vittu mitä saastaa… minkälainen mielenterveysongelma tekee ihmisestä noin tyhmän paskan? Britannia on pahasti kusessa…

  • Anarkisteilla ja suvakeilla se on yleensä parantumatonta laatua. No ehkä ne on ollut tollasia retardeja pienestä saakka, aivot saaneet tarpeeksi happea tai tippuneet päällensä, huumeet tuhonneet ne viimesetkin aivosolujen ja itsekunnioituksen rippeet pois. Elämämkoulu näyttelee vahvasti tolla porukolla mukana. 🙂

 2. Hyvä muistutus siitä kuinka paskoja tappelijoita vasemmistolaiset ovat. Ylivoimallakaan eivät saa vihollista kanveesiin.

 3. Heh, hutkivaa journalismia! Bakgat, Tommy Robinson, mies paikallaan, klap die kak! 10 points. Tällaisia journalisteja tarvitaan lisää ja paljon!

 4. Muistin että brittein saaret olisivat tunnettuja huonohampaisista pubi-possuistaan, teetä siemailevista pröystäilijöistään ja sieluttomista punatukkaisista miehistään, mutta eihän siellä näytä sittenkään olevan kuin aggressiivisia riisitautisia simpansseja ja pällisteleviä mustia miehiä. God save the queen!!

 5. Kylläpä vassarit suuttuivat totuudesta. Mikähän siinä niin suututtaa?

 6. Hyvää materiaalia. Rotusota ei ole vielä Suomessa arkea, mutta tulee olemaan. Valmistautukaa sen mukaisesti!

 7. Siis saiko tuo kommari heti alussa naiselta turpaansa? Haha. Jopa neekerit nauroi punikeille.

 8. Vittu että vituttaa toi vasureiden ja nekrujen pullistelu. Kannan nykyään Aina puukkoa mukana ja käytän sitä heti, kun tilaisuus tulee. Loppuu se pullistelu lyhyeen kun on mora keuhkosta läpi.

 9. Jos paikalla olisi ollut Suomen PolPo niin se olisi pidättänyt kaikki videoijat ja seurueeseen kuuluneet yleisen rauhan rikkomisesta, Tampereen esimerkin mukaisesti.

 10. Anarkistit ovat alinta saastaa. Siksipä heillä on kaltaisensa puoltajat. EU, George Soros ja eurooppalaisten kansallisvaltioden mädättyneet, korruptoituneet hallitukset ja juutalaisten masinoiman valkoisen rodun kansanmurhaa ajavat likaiset juutalaiset raharikkaiden järjestöt, jotka hallitsevat Eurooppaa itsevaltiaina varmana voitostaan sekä verisen työnsä viemisestä päätökseensä.
  Suomen punikki-polpo on vain eräs kommunistien anarkistiosaston alajaosto, joka suojelee punikki-terroristeja koko voimallaan kuvitellen sen kestävän ikuisesti historiasta mitään oppimatta. Likaisinkin ja itsevaltiainkin poliisivalta tulee kohtaamaan luonnonlain omaisella logiikalla perin surkean loppunsa ja tuona aikana neuvottelujen ja paskaisten selittelyjen aika on ohi.

Comments are closed.