Koti Uutisia Video: Tillanen jäädyttää antifasistit keskustassa

Video: Tillanen jäädyttää antifasistit keskustassa

16

Viime maanantaina Helsingissä poliisi purki keskustassa jo helmikuusta asti seisseen Suomi Maidan -vastamielenosoitusleirin. Purkua seuraamaan saapui runsaasti myös vasemmistolaisia, “antifasisteja” sekä “rasisminvastustajia”. Myös kansalaisaktivisti Eero Tillanen oli paikalla.

Livestreameistaan tunnettu Tillanen kävelee vasemmistolaisten “skinheadien” lähelle kameransa kanssa, mistä tuohtuneena yksi näistä käy varoittamatta kimppuun. Tillanen ei kuitenkaan peräänny ja tönäisee tätä takaisin, mistä meinaa syntyä tappelu. Muut ympärillä olevat “militantit” kuitenkin jäätyvät ja jättävät mahdollisen tappelun porukkansa isoimman vastuulle.

Taustalla näkyy, kuinka yksi “skinhead” perääntyy penkille välttääkseen tappelua. Vieressä seisoo myös Varisverkoston perustajajäseniin kuuluva Dmitry Gurbanov, joka hänkin näyttää siltä, ettei haluaisi olla paikalla. Gurbanov on aikaisemmin sosiaalisessa mediassa uhonnut muun muassa, että väkivalta isänmaallisia kohtaan on sallittua.

Lopulta myös varsinainen tappelupukari menee itseään paljon pienemmän mustan miehen taakse perääntyäkseen tappelusta jo hyvissä ajoin ennen poliisin tuloa. Tillanen jäädytti yksin useammasta miehestä koostuneen ryhmän, jossa on väkivaltaa agitoivia “antifasisteja” mukana.

16 KOMMENTIT

 1. “MITÄ UITTUA” :DD Monennellakohan tuo tyyppi on elämänkoulussa?

 2. Dimmu ja kaverukset – kun todellisuus ei olekaan yhtä kuin internet.

 3. Jos olisin yksikään noista bootboyseista, en näyttäisi enää ikinä naamaani missään vaan keskittyisin ihan vaan häpeämään. On siinä meillä oikein skins and hooligans-ryhmä, kun yksi Tillanen jäädyttää koko porukan.

 4. Tillanen on wanhan liiton miehiä. Pikku-poikien aate loppuu lyhyeen kun tämä hevosmies tottunut painimaan jo polponkin kanssa. Tenava tähdet pysykööt piiloissaan pullistelemassa toisilleen kehitellen olemattomia kahakoita, jossa heidän pienen pieni nyrkkinsä puhui, kunhan äiti oli ensin sen pessyt.

 5. Onkos tuossa “militantti”-porukassa jopa kaksi juutalaista ja yksi neekeri. Joku hölmö goy laitettu tappelijaksi ja juutalaiset kurkistelee taustalla. 😀 😀

  Tillanen on asiallinen äijä!

  • Dimmu ainakin näyttää siltä että haluaisi teleportata itsensä Tel Aviviin ja äkkiä 😀

 6. Tillanen on hieno mies ja vastustaa vielä sionismia täysin avoimesti ja äänekkäästi. Eli ei mikään persupelle.

 7. Stetsoni päähän ja kommareita päähän! Vanha kunnon GNLS-Tillanen jäädyttää nuoret “katutappelija”-kommaritkin. Nolottaisi olla joku videolla esiintyvistä punikeista.

 8. Onkohan tuo kommari oppinut ihan jossain salilla tappelemaan, kun näyttää niin loistavilta otteilta :—-DDDD Kävisi nyt edes vaikka jonkun 6-vuotiaille suunnitellun peruskurssin läpi alkuun niin ei tarvitsisi nolata itseään kameroiden edessä.

 9. Tässä Ylen uutisessa näkyy tuo sama nyrkkejään heiluttava tyyppi matkalla maijaan. Tuo alempi video ja noin kohdasta 0:20: https://yle.fi/uutiset/3-8507915

  Militantti antifasismi tarkoittaa aina huonoa tappelutaitoa näköjään.

 10. Vittu toi Gurbanov on yks saastanen juutalainen.

 11. En ymmärrä, tämä sama Eero Tillanen huutelee torilla “Poliisi – natsien kätyri !, jne.”

  miksi siis juuri TE ylistätte tätä sekopäätä täällä?

  Eikö Tillasen ja kumppaneiden natsi ja fasisti -sanojen käyttö pilkkamielessä paljasta teille vieläkään kyseisestä herrasta yhtään mitään ?

  • En ymmärrä, tämä sama Eero Tillanen huutelee torilla ”Poliisi – natsien kätyri !, jne.”

   Kokeilin onko tuollainen huutelu sallittua vain islamistisioille ja punatautisille maanpettureille, vai saavatko isänmaalliset suomalaisetkin tehdä saman – tosin ilman megafonia:

   https://www.youtube.com/watch?v=wJ4JEOLiW8w

   Kysy vaan rohkeasti jos on vielä jotain mitä et ymmärrä.

   • Pankkiirien kätyreitä ne ennemminkin ovat. Oikeat natsit (ne 1930-luvun) vastustivat nykyistä vihollistamme ja edustivat jotain aivan päinvastaista kuin tämä nykyhallinto. Nykypoliisin sanominen natsien kätyreiksi on irvokasta valehtelua.

    Eliitti vain tykkää siitä jos natseja mollataan. Koska tekevät sitä itsekin.

    • Tajuan tuon hyvin mutta ymmärsitkö pointtini eli miksi huusin noin? Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että sikakomppaniasta on nyt tehty sionistien ja niiden persettä nuolevien maanpetturipoliitikkojen rautanyrkki. Ennustin näin käyvän jo 2014 NSR-miekkarissa, jonka yhteydessä keskustelin yhden mellakkapoliisin (huom. nimityksen ero) kanssa asiasta. Kun sanoin hänelle että meistä kansallismielisistä tulee vihollisia poliisin kanssa siinä vaiheessa kun niiden käsketään käydä meidän kimppuun ja pahimmillaan ampua meitä, niin ei uskonut. No, menihän tässä kolmisen vuotta ennen kuin tuo vihollisuus syntyi.

Comments are closed.