Koti Uutisia Pohjoismaat Video: tempaus Suomen suurlähetystöllä Tanskassa

Video: tempaus Suomen suurlähetystöllä Tanskassa

9

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tanskalaisaktivistit suorittivat Suomen suurlähetystöllä Kööpenhaminassa protestitempauksen, sillä Turun hovioikeus päätti julistaa järjestön toiminnan laittomaksi Suomessa. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

9 KOMMENTIT

  1. Jäi hieman avoimeksi tämän lievästi erikoisella, jossain määrin suomea muistuttavalla murteella kirjoitetun viestin sisältö. Tarkoitatko siis, että Modstandsbevægelsenin aateveljet tappavat ja raiskaavat kantasuomalaisia?

    Jos näin mielestäsi on, niin tekevätkö he sitä täällä Suomessa vai ovatko uhreina Tanskassa asuvat syntyperäiset suomalaiset?

  2. Kuin myös. Tämä ”aatun” avautuminsen oli vähintäänkin sekava. Sekä suomenkielen- että ajatuksenkulun puolelta. Helposti voisi syyttää Takkulaisia mutta lauseissa on ihan liian monta sanaa.

    Selkeästi asialla on joku joka pitää perse-raiskausta normaalina rankaisutoimenpiteenä, eli piilohomo. Tai homo joka ei kehtaa tunnustaa. Myös vanhusten tappaminen on hänen mielestään normaalia, ainakin jos ne ovat eri etnistä taustaa ”aatun” kanssa.

    Homma on joko huono provo tai sitten joku oikeasti on pimahtanut ja kirjoittanut ajatuksen virtaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here