Koti Uutisia Video: siirtolaispuukotuksen jäljet rapussa

Video: siirtolaispuukotuksen jäljet rapussa

0

uk_siirtolaispuukotuksen_jaljet

Tiistaina 2. päivä lokakuuta noin kello 6.15 aamulla perhe Saksan Itä-Friisiasta heräsi meteliin kerrostalon rappukäytävästä, missä syyrialaisilla siirtolaisilla oli joukkotappelu käynnissä. Hakkaaminen muuttui puukotukseksi, ja kuten alhaalla olevalta videolta näkyy, oli rappukäytävä yltä päältä veriroiskeissa, ja lattialle oli kerääntynyt verilammikoita.

Siirtolaiset myös potkaisivat perheen oven sisään, ja perheen lapset piiloutuivat peloissaan, kunnes syyrialaiset olivat lähteneet rakennuksesta. Onneksi saksalaisperhe ei kuitenkaan haavoittunut, vaan puukotus tapahtui pelkästään siirtolaisten kesken. Perhe kuvasi heidän tilaansa päihtyneeksi.

Perhe videoi puukotuksen jälkimainingit, ja perheen isä latasi tallenteen Facebookiin. Hän myös kertoi, kuinka miehet ovat useasti ahdistelleet, kosketelleet ja suudelleet perheen 12-vuotiasta tytärtä sekä naapurin 6- ja 9-vuotiaita tyttöjä, eivätkä poliisin varoitukset ole tehonneet. Perheen isä totesi, ettei hän ole ennen ottanut osaa maahanmuuttokeskusteluun, mutta jatkuvat siirtolaisten ahdistelut, mellakoinnit ja taistelut saivat maltin loppumaan.

Lähde: Facebook/Wir Alle Sind Deutschland