Koti Uutisia Video: Sigurd – Working Class Workout

Video: Sigurd – Working Class Workout

3

Englannissa vaikuttava, toimintansa urheiluun keskittävä kansallismielinen Sigurd-järjestö julkaisi tällä viikolla YouTubessa kaksi videota. Ensimmäinen video on järjestön näkemys “työväenluokan treenistä”. Vajaa kaksiminuuttinen ja varsin soturihenkinen video on mielenkiintoista katsottavaa perinteisiin salitreeneihin tottuneelle henkilölle.

 
https://www.youtube.com/watch?v=JTLvIKrAbyY

 
Toinen video esittelee järjestön järjestämän kulttuurileirin toimintaa. Videon kuvauksessa kerrotaan, että leirille osallistui yli 30 henkilöä testaamaan kuntoaan sekä mielenlujuuttaan. Katso ja motivoidu!

 
https://www.youtube.com/watch?v=a5b7SF7rOu8

3 KOMMENTIT

  1. Tuossa videolla juostiin paljasjaloin. Se on sikäli merkittävä treeni että paljain jaloin juostaessa ihminen siirtää painopistettään automaattisesti päkiälle. Sen seurauksena ryhti sekä painopiste kehossa muuttuvat kun tulevaa tärähdystä otetaan päkiällä vastaan. Näin pohkeeseen varastoituu energiaa jolloin juoksemiseen käytetään vähemmän energiaa ja henkilö jaksaa juosta pidempään. Samalla niveliin kohdistuvat voimat pienenevät ja näin erilaiset ongelmat ovat vähäisempiä.

    Ennen vanhaan lenkkitossut olivat pohjamateriaaliltaan ohuita. Kun niistä otti päkiän ja kantapään kohdalta kiinni ja kiersi kuin tiskirättiä, niin ne taipuivat helposti kierteelle. Sitten keksittiin iskun- ja tärähdyksen vaimennukset ja pohjista tuli paksuja sekä kovia. Nykyisin aniharvan tossun saa kiertymään. Mutta onneksi on tehty paljajalka kengät.

Comments are closed.