Koti Uutisia Video: saksalaispoliisin päivittäistä elämää

Video: saksalaispoliisin päivittäistä elämää

4

YouTubeen ladattiin kesäkuun alussa viisiminuuttinen dokumentti Saksan poliisin päivittäisestä elämästä. Dokumentissa kerrotaan, kuinka yhä lisääntyvässä määrin kansalaiset eivät kunnioita lainvalvojia. Etenkin maahanmuuttajat sekä vasemmistolaiset ovat edustettuina poliisin kimppuun hyökkäilyssä.

Kesken dokumentin kuvausten huumeratsiaa suorittavan poliisin luokse tulee musta mies, joka alkaa välittömästi syyttää poliisia rasistiksi sekä uhkailla tätä. Poliisi ei kuitenkaan ota miestä kiinni, koska pelkää saavansa itselleen rasistin maineen.

 

4 KOMMENTIT

  1. Nykypäivänä rasisti tarkoittanee henkilöä, joka kohtelee kaikkia tasavertaisina.

    • Sehän ei ole oiken, sillä kaikkihan tietävät, että juutalaiset ovat yli-ihmisiä ja mustat muuten vain parempia kuin valkoiset, joiden tulisi hävetä omaa rotuaan.

  2. Tämä sama asia koskettaa tänä päivänä koko eurooppaa, jopa Suomea. Meilläkin valtion taustalla vaikuttavat henkilöt tukevat mm. Marxilaista ääriaiesta antaen heille rahaa ja kertoen heidän oikeutensa jotta he pääseävt harjoittamaan mitä erilaisempia anarkian ja terrorin muotoja. Tarkotuksena on saada koko eurooppa sellaisen epäjärjestyksen valtaa että viralliset tahot eivät pysty kaikkia ongelmia ratkaisemaan ja osin siksi heidän kunnioituksensa kansojen silmissä on menetetty. Tällöin heistä tulee hampaattomia valvomaan lakia. Kuten videossa oleva musta mies hyvin käytännössä osoittaa. Kunnioitus viranomaisia kohtaan on todella pohjalukemissa.

    Tällaisen kaoottisen yhteiskunnan hallitseminen on helpompaa kuin yhtenäisen. Sen vaalituloksia seuraa entistä vähemmän ihmisiä, työntekijöiden järjestäytyneisyys on matalalla tasolla, palkat lähestyvät minimipalkkoja, eikä politiikka jaksa kiinnostaa maassa asuvia. Sen sijaan taustavaikuttajat säätävät lakeja omien intressiensä mukaan, eikä kukaan voi heitä estää. Eivät edes viranomiaset, joista on tehty hampaattomia.

    Amerikkalainen sanonta:”Follow the money” toteutuu tässäkin kohtaa yllättävän hyvin. Kun katsoo kuka näistä asioista hyötyvät, on selvää ketkä tätä orkesteria johtavat. Saksan tapauksessa sitä johdetaan 2+4 sopijaosapuolten toimesta.

    Onko muuten yleisessä tiedossa että kun Itä- ja Länsi Saksa yhdistyivät niin Länsi joutui maksamaan siitä? Länsi osti Saksojen yhdistymisen, vaikka lyhyellä tähtäimellä se ei ollut kovin kannattava teko. Idässä ihmiset olivat jo oppineet laiskottelemaan ja kyräilemään toisiaan. Pari sukupolvea oli tuhottu DDR:n kehittelemillä metodeilla. Joista “Vihreä aate” on yksi. Se on juurtunut EU:hun niin tiukasti, etteivät ihmiset näe sen tuhoavaa voimaa. Samalla tavoin kuin kaikki “rasismin vastainen” on sallittua.

Comments are closed.