Koti Uutisia Video: saksalaisnaiset käyvät monikulttuurisuutta vastaan

Video: saksalaisnaiset käyvät monikulttuurisuutta vastaan

5

YouTubessa on julkaistu video, jolla saksalaisnaiset käyvät monikulttuurisuutta vastaan ja lanseeraavat #120db-somekampanjan. He kertovat videolla, ettei systeemi puolusta ketään monikulttuurisuuden haittapuolilta, koska systeemi itse tuo sitä Eurooppaan. Naiset kertovat lisäksi, että pippurisumutteista ja raiskaushälyttimistä on tullut eurooppalaisten naisten vakiovaruste heidän käsilaukuissaan. Raiskaushälyttimestä lähtevä ääni on 120 desibeliä, joten he lanseeraavat uuden kampanjan.

Videolla on englanninkieliset tekstit.

5 KOMMENTIT

  1. Joko feministit ovat ilmoittaneet 100% tuen tälle kampanjalle? Onko YLE tai HS julkaissut tämän videon?

  2. Kamalaa rasismia! #metoo hälytys! Maria Veitola, Jari Taponen ja lainasi, punaviinissä marinoitu Jari Tervo, missä olette.

    Lisäksi Rysky voisi tehdä tästä #turpo’n koska onhan tämä selvästi ryssien masinoima kampanja.

  3. On tietysti hyvä että tällaisilla kampanjoilla tuodaan esille ne epäkohdat jotka vallitsevat kussakin maassa mutta sitäkin tärkeämpää olisi että ko. henkilöt ottaisivat yhteyttä paikallisiin kansallismielisiin. Ei kuluisi aikaakaan kun iltaisin saisi lenkkeillä rauhassa tai ryhmässä ja muutenkin ihmiset ryhmittyisivät epäterveestä kansanosasta erilleen. Ja kun niiden kanssa ei sosialisoitaisi lainkaan, ne ymmärtäisivät olevansa ei-toivottuja maassa. Ja osa ymmärtäisi muuttaa pois.

    Yksin ei tahdo pärjätä pienellekkään joukolle. Mutta yhdessä pärjää suurellekkin.

    • Jouko on tunnetusti vahva jätkä… 🙂 …ja video on hyvä alku, jostainhan sitä on aloitettava. Vapaaehtoisia kansallismielisiä bodyguardeja kehiin ja ruskettuneet mutkatukat kuriin.

Comments are closed.