Koti Uutisia Pohjoismaat Video ruotsista: maahanmuuttajajengi pahoinpitelee uhrinsa ja kuvasi tapahtuman

Video ruotsista: maahanmuuttajajengi pahoinpitelee uhrinsa ja kuvasi tapahtuman

10

Ruotsissa on viime aikoina tullut jonkinasteiseksi ilmiöksi maahanmuuttajien keskuudessa pahoinpidellä joukolla ruotsalaislapsia ja kuvata tapahtuma sosiaaliseen mediaan. Raaoilla pahoinpitelyillä saadaan ilmeisesti arvostusta muiden maahanmuuttajien keskuudessa.

Vaikka väkivalta on ilmeisen rasistista ja heikompiin kohdistuvaa, eivät paikalliset ”rasisminvastustajat” tai muutkaan silakat ole vaivautuneet kommentoimaan videoita, sillä kyse on heidän mielestään korkeintaan kiusallisesta yksityiskohdasta, joka tulee monikulttuurisen unelman mukana.

Tuoreimmalla videolla näkyy, kun useampi pahoinpitelijä hakkaa maassa makaavaa uhriaan, joka on teinityttö, kuvaajan kannustaessa huutamalla ”Tappakaa hänet walla”, ”Katkaiskaa reisilihas” ja ”Katkaiskaa jalka”. Videon latasi Snapchattiin käyttäjä nimeltä ”Hussein.”

10 KOMMENTIT

 1. Kuten sanoin aikaisemmin, jokainen ruotsalaisnuori tulee kokemaan viimeistää tällä tavalla monikulttuurisen ihanuuden, maahantunkeutujat ovat tullee tänne nöyryyttämään ja syrjäyttämään todella heikossa ja alistetussa asemassa olevan kantaväestön. Enää ei vaan ruotsalaistyttöjen ja naisten raiskaaminen riitä vaan pitää nöyryyttää kaikkia ruotsalaisia vauvasta vaariin. Nämä saastat kulkevat jengeissä ja metsästävät yksinäisiä ruotsalaisnuoria, toivon että teistä jokainen muuttaa sisäisen raivonne treeniksi, jotta pystytte mahdollisesti puolustautumaan tai puolustamaan jotain toista näiltä mutuilta. Nämä tapaukset satavarmasti kasvattavat PVL:n suosiota ja voipi olla että Ruotsissa nähdään pian suurin kansallissosialistinen puolue tänä päivänä heti Kultaisen aamunkoiton jälkeen. En usko kovinkaan kirkkaaseen lähitulevaisuuteen täällä Pohjolassa, me nuoret olemme sukupolvea, joka joutuu taistelemaan kansakuntamme selviytymisestä jälleen.

 2. Surullista, erittäin surullista, näitä tapahtuu ja paljon. Tuleeko tämä avaamaan npc suvakkien silmät? Ei. Valkoisten vikahan tämäkin on rajat auki vaan!

 3. Tarpeeksi kun hakataan, ennemmin tai myöhemmin on pakko tapella vastaan. Pohjoismaalaisia on puoli vuosisataa opetettu soittamaan poliisille väkivallan uhatessa ja siitä on opittava pois,. Meidän on ryhdyttävä itse puolustamaan itseämme, luottamatta muitten apuun.

  • Tämäpä! Silmä silmästä,hammas hampaasta alkaa olla varmaan ainut laki millä noitaki saisi aisoihin.

  • Kyllä saatana vihaksi pistää. Joku Ohisalon antikristus haluaa kahmia musliminuorisoa Suomen täyteen, hyvähän se on kun ei itsellä ole lapsia joiden puolesta pelätä että koska joku mamujengi hyökkää. Tämäkin ministeri on lapuutensa Helsinkiläispaskalähiössä alkoholistiperheessä viettänyt ja saastaan ympärillään tottunut ja katkerana haluaa jakaa tätä kaikille muillekin. Helvetin hyvä että annetaan välillä takasinkin.

 4. Näitä pätkiä eivät mediamogulit sensuroi tubesta ym. luukuista

 5. A) kuinka pahoinpitelijät ylipäätään päätyivät Ruotsiin?
  B) kuinka teinityttö ylipäätään päätyi pahoinpitelijöiden seuraan?

Comments are closed.