Koti Uutisia Ulkomaat Video: rotumuukalaiset yrittävät rynnäköidä EU-alueelle

Video: rotumuukalaiset yrittävät rynnäköidä EU-alueelle

7

Joukkomaahanmuutto Eurooppaan jatkuu. Tuoreelta videolta voi nähdä, kuinka parin sadan ihmisen pääasiassa miehistä koostuva joukkio yrittää rynniä Kroatiaan huutaen “Allahu akhbar”. Kroatian poliisi oli paikalla sankoin joukoin estämässä rotumuukalaisia ryntäämästä maan rajojen sisälle.

Saksalaislehti Kronen Zeitungin mukaan poliisioperaatio kesti koko päivän ja ihmismassoihin jouduttiin käyttämään kyynelkaasua.

– No Croatia! Germany!, Rotumuukalaiset huutavat videolla.

Punaisen Ristin mukaan juuri nyt tuhannet pakolaiset ovat matkalla Eurooppaan Balkanin maiden kautta. Yksistään Bosniassa on tällä hetkellä 6 500 “pakolaista”. Määrä on noussut rajusti viime vuodesta, jolloin maassa rekisteröitiin 750 turvapaikanhakijaa.

Lähteet: Nordfront, Junge Freiheit

7 KOMMENTIT

  1. Kroaatit on rojakkaa sakkia, ei sieltä ihan noin vaan läpi kävellä.

  2. Olispa Kroatian poliisit tarjonneet “allahu akbaria” niille ja ampuneet luvatta maaperälle tulleet. Siinä olisi ollut Allahua kerrakseen. Loput olisivat pötkinet pakoon sandaalit lennellen. Sillä se että panikki puhkeaa arabien keskuudessa, se ei tarvitse paljoa.

    • Juuri näin, kyllä tuokin roskajoukko lyijyä tottelee. “Jalla Jalla, Hei fei, allah akhbar, jaram saáhbrsmå akhbar haraam ” Hyi helvetti mitä paskasakkia.

  3. Miksi noi puhalteli tupakan savuja tytön naamalle monta kertaa? 4:25 kohasta alkaa

    • Tällä tehdään ns. kyynelkaasun uhreja. Silmät alkavat punoittaa ja vuotaa vettä. Sen jälkeen tuodaan paikalle kamerat, aletaan akbaroida ja lietsotaan tekaistuilla kuvilla pyhää vihaa maansa koskemattomuutta varjelevia rajavartijoita kohtaan.

  4. Tuo tuollaista saatanan pehmoilua EU-pohjalta.. Konekiväärit hyviin asemiin ja lakaisevaa ristitulta. Nuokin haisevat eläimet, kun olisi lahdattu tuohon kenturalle läjään, niin viesti kiirisi nopeasti kamelinpaskojen joukossa ja EU:n vetovoima heikkenisi oleellisesti

Comments are closed.