Koti Uutisia Ulkomaat Video: raiskaussyytöksiä käytetään aseena miehiä vastaan

Video: raiskaussyytöksiä käytetään aseena miehiä vastaan

3

Brittinationalisti Mark Collett on tehnyt uuden videon kommentoiden uutta trendiä, jossa raiskaussyytöksiä käytetään aseena valkoisia miehiä vastaan. Tätä harjoittavat feministit, jotka miesvihassaan haluavat hiljentää miehet ja asettaa heidän kohtalonsa vaakalaudalle. Valtamedian avulla valkoiset miehet vedetään mukaan nöyryyttäviin oikeusprosesseihin, joissa heidän oletetaan olevan syyllisiä jo ennen kuin edes ehditään toisin todistaa.

Lähde: Frihetskamp

3 KOMMENTIT

  1. Feministien vaatimushan on ollut alusta lähtien “tasa-arvo”, joka kuulemma pitâä sisällään samat oikeudet kuin miehillä, mutta samaa vastuuta ei heidän kuitenkaan “heikompana sukupuolena” tarvitse kantaa.

    Näitä kaksinaismoraalin omaavia femakkoja on sittemmin soluttautunut jokseenkin jokaiseen mahdolliseen organisaatioon ja yhteisôôn vinkumaan tätä vuosituhansista vääryyttä ja ovat valmiita jokseenkin mihin vain saadakseen propagandansa kuulumaan ja miessukupuolen syyllistettyä. Siinä sivussa tuetaan ja pönkitetään prideporukkaa ja halutaan lisää mustia miehiä, ne kun ilmeisesti ymmärtävät paremmin tasa-arvon päälle.

    Onneksi löytyy vielä täyspäisiä naisia, jotka uskaltavat olla femiinejä ja osaavat ajatella omilla aivoillaan ja ymmärtävät, että sukupuolten välillä on, on oltava ja tulee olemaan niin fyysisiä kuin psyykkisiä eroja, mutta yksniittisiä viedään kuin pässiä… anteeksi, lammasta narussa.

    • Uskon, että ne normaalit ja fiksut naiset ovat huomattava enemmistö. Femakot ja LGBT-saastat vaan osaavat pitää kovinta meteliä, ynnä tietenkin tiedotusvälineiden into pönkittää näitä kahta harhaista ryhmittymää

    • Kyllä mä pystyn naisena swn hyväksymään, mutta sen ei pitäisi tarkoittaa että mun pitäisi elää ahtaassa sukupuoliroolissa. Mua on jotkut syyttäneet feminismistä kunnes oon kysynyt heiltä millaisia ne feministit on. Aivan, feministi ei ole lihaksikas kuten minä. Femakkoja harvoin kiinnostaa urheilu, ovat lähinnä sukupuolettomia kirjallisuus- ja taidellisuuahaahuilijoita. Juuri feministien kannattaisi ottaa musta mallia: oon samaan aikaan naisellinen ja fyysisesti vahva, minkä ansiosta oon jahdannut isompiakin korstoja. En ole vielä kertaakaan saanut sankarimitalia feministeiltä, vaikka oon juurikin se yksin pärjäävä nainen, jos kimppuuni hyökätään.

Comments are closed.