Koti Uutisia Video: radikaalia aktivismia Britanniassa

Video: radikaalia aktivismia Britanniassa

3

UK_Britannia_lippu

Kansallismielinen Britain First -ryhmä järjesti aktivismia monikulttuurisessa Lutonin kaupungissa. Ryhmä marssi muslimivaltaisen Bury Park -nimisen kaupunginosan halki. Kyseistä kaupunginosaa pidetään yhtenä Britannian islamistien tukikohtana, jossa valkoiset ovat enää pieni vähemmistö.

Britain First kantoi mukanaan isoa ristiä, joka paljasti muslimien uskonnollisen suvaitsemattomuuden. Paikalliset muslimit kertovat, että Britannian tulisi olla islamilainen valtio ja että muslimit tulevat ottamaan vallan. He myös solvasivat ja uhkailivat kansallismielisiä sekä vaativat brittinaista “peittämään itsensä”. Paikalliset valkoiset antoivat tukensa aktivisteille ja kiittelivät heitä paikalle tulemisesta.

“Tämänkaltaista aktivismia täytyy järjestää. Meidän täytyy näyttää noille ihmisille, että tämä on yhä Englanti, yhä Britannia ja edelleen meidän maamme. Olemme kyllästyneet olemaan toisen luokan kansalaisia omissa kaupungeissamme”, yksi järjestäjistä kertoi.

Alla on esillä video tapahtumasta:

 

https://www.youtube.com/watch?v=fA6XcyXsxXU

 

Hiljattain myös National Action järjesti provokatiivisen mielenosoituksen Newcastlen kaupungissa. Tapahtuman iskulauseena oli “Refugees NOT welcome #HitlerWasRight!”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xbb08AbSCbE

3 KOMMENTIT

  1. Tuo on meilläkin edessä, jollemme aja noita takaisin sinne mistä tulivatkin.

Comments are closed.