Koti Uutisia Video: rabbi kertoo, kuinka Hitler oli oikeassa

Video: rabbi kertoo, kuinka Hitler oli oikeassa

2

YouTubessa on äskettäin julkaistu uusi englanniksi tekstitetty video, jolla juutalainen rabbi puhuu Adolf Hitleristä, Taisteluni-kirjasta sekä säveltäjä Richard Wagnerista. Rabbin mukaan edellä mainittujen henkilöiden niin sanottu antisemitismi oli oikeutettua ja perustui tosiasioihin.

Puheessaan rabbi käy läpi joitain kohtia Taisteluni-kirjasta ja kertoo syitä sille, miksi Hitler vastusti juutalaisten valtaa. Hän myös toteaa Nürnbergin lakien olleen linjassa juutalaisten pyhien kirjoitusten kanssa kieltäessään seka-avioliitot. Rabbi siteeraa lisäksi 1800-luvulla elänyttä Wagneria.

Huom.! Rabbi väittää videolla virheellisesti, että Hitler olisi kirjoittanut Taisteluni-kirjassaan tahtovansa tuhota kaikki juutalaiset. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa.

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Hoplaa! Rabbi vahvistaa sen, minkä jokainen puhtaalla järjellä ajatteleva ihminen on sisimmässään jo tiennyt, mutta ei ole uskaltanut sitä julkisesti sanoa. Puhtaan arjalaisen veren vaatimukset eivät eroa pilkkuakaan siitä mitä juutalaisten toorassa esitetään vaatimuksena ja tämä vahvistetaan erityisesti Sionistisissa opinkappaleissa.
    Vain Israel ja juutalaiset rabit voivat puhua maailmassa niin julkeasti kun tekevät pilkaten ja ylenmmyyden tunteen suomalla pois ottamattomalla vallantunteella pelkäämättä, sitä että se kohtaisi minkäänlaista kansanvälistä paheksuntaa muita kansoja tai etnisten ryhmien ihmisarvon vastaisesta kohtelusta.

  2. “Tämä video on poistettu, koska se rikkoo YouTuben vihapuhetta koskevaa käytäntöä.”

Comments are closed.