Koti Uutisia Ulkomaat Video: Putin palkitsi Venäjällä suurperheitä tärkeästä työstä

Video: Putin palkitsi Venäjällä suurperheitä tärkeästä työstä

24

Venäjällä presidentti Vladimir Putin on palkinnut suurperheitä ympäri maata kiinnittääkseen huomiota suurten perheiden tärkeyteen maan tulevaisuuden kannalta. Palkitseminen osui yhteen kansainvälisen lasten päivän kanssa, jota vietettiin Venäjällä ensimmäinen kesäkuuta.

– Virallisten termien mukaan meidän täytyy nostaa syntyvyyttä. Se kuulostaa viralliselta ja ensisilmäyksellä jokseenkin elottomalta asialta, mutta tämä palkitseminen heijastelee niitä muutoksia, joita maassamme tehdään, Putin sanoi avajaispuheessaan perheille.

Venäjä on motivoitunut luomaan väestönkasvua luonnollisesti tukemalla suurperheitä infrastruktuurilla ja vahvistamalla sellaista kulttuuria, joka takaa kansan elämän jatkuvuuden. Myös Pohjoismainen Vastarintaliike ylläpitää tervettä ja kauaskantoista perhekulttuuria. Venäjän linja on räikeässä ristiriidassa Euroopan unionin ja Suomen näkyvimpien johtajien vastuuttomalle politiikalle, jossa ylikansoitettujen alueiden muukalaisilla korvataan eurooppalaisia ja samalla hajotetaan mediassa ja lainsäädännössä viimeisiä perhekulttuurimme elintärkeitä perustuksia.

– Ihmiset täällä ovat tavallisia, keskivertoihmisiä, mutta he ovat kaikkein tärkeimpiä Venäjälle, koska he kasvattavat lapsia. Lapset ovat kaikkein tärkeimpiä kaikille kansoille, ja te annatte koko sydämenne tämän tärkeän asian puolesta. Olette todellisia ammattilaisia sanan laajimmassa merkityksessä, totesi Putin lopetuspuheessaan.

24 KOMMENTIT

 1. Putin on jälleen kerran asian ytimessä. Vahva kansakunta on vahva valtio. Siksi kai hän tänään oli vlatiovierailulla Itävallassa. Tapaamassa maan nuorta pääministeriä ja aloittamassa kahdenkeskisen kaupan globalistien pakotteista huolimatta.

  Nykysuomessa oli juuri artikkeli Suomen syntyvyydestä. Siinä mainittiin että syntyvyys Helsingissä välillä 2012-2016 oli 1.3 lasta/nainen. Tämä tarkoittaa sitä että suomalaiset kuolevat sukupuuttoon Helsingin alueella. Vai onko kyseessä “suurhelsingin” alue.

  JOS syntyvyys pääsee tipahtamaan tasolle 1.3, siitä ei ole paluuta. Ei edes vaikka seuraavana vuonna syntyvyys olisi suurempi. Onnettomuudet, homosuhteet, parittomat, hedelmättömät ja muut syys tekevät sen että ko. alueen kansa kuihtuu pois. Helsingin alueesta tulee siis “matulandia”. Sillä tuossa lukuarvosas on mukana matujen syntyvyys. Helsingin hedelmällsyys on siis ollut jo vuosia alle 1.3, koska viime vuonna julkaistu yhden vuoden lukuarvo oli muistaakseni luokkaa 1,54. Ja siinä oli matut mukana. Keskiarova laskettaessa syntyvyyden on täytynyt olla useita vuosia alle 1.3:n.

  Suomalainen geeni tulee siis säilymään pisimpään pohjanmaalla. Pirkanmaa on myös huono lisääntymisalue, mutta paljon vahvempi kuin Helsingin alue. Tulevaa taistelua elintilasta ja sisällissotaa varten onkin hyvä miettiä missä aikoo silloin olla. Kerran pois Helsingistä päästyäni en sinne enää halua muuttaa. Ja tämä tosiasia vain vahvistaa käsitystäni syrjäisestä rannikkokaupungista.

  • Suomalainen geeni säilyy parhaiten pohjoisessa koska kukaan ei edes halua sinne, niin ei kukaan tule häätämään.

 2. Putin Itävallassa. Haastattelu televisiossa.

  Tässä Ollie Richardson analysoi kohtia, jotka koskevat Ukrainaa ja Natoa.

  www (piste) stalkerzone (piste) org/reading-between-the-lines-putins-comments-about-ukraine-and-nato/

 3. Suomessa voi kyllä sanoa että ainoastaan lestat pitävät syntyvyyttä kohdillaan. Propsit siitä heille.

 4. Teette ihailevan artikkelin valtion propagandasta? Tuosta juutalaisen yhteiskunnallisen rikollisuuden itäisestä kehdosta?
  Artikkelin naiivi kirjoittaja voisi miettiä tarkemmin mitä tekee.

  • Totuuden puolesta; ei kaikki ole niin mustavalkoista. Jotain hyvää se Putinkin on tehnyt ja toimii ainakin overtonen ikkunan siirtäjänä pienemmille toimijoille.

  • Miksi Suomen valtiolla ei ole tällaista propagandaa?

   • Vaikea antaa tarkkaa vastausta koska sanoisin että sellaista ei tuohon ole.
    Ehkä koska Venäjällä suuren kansan määrän takia on kriittisempää vedota siihen suurempaan väestön määrään? Ehkä koska siellä on erilaista “hyvyyden” propaganda? Katsos kun voi olla monta vastausta tuohon kysymykseeen kun mietit.

  • Näitä suurperheitä on muissakin uskontokunnissa. Jehovilla, Mormooneilla ja juutalaisilla. Katoliset lisääntyvät jo luonnostaan. Vain kristityillä tuntuu olevan “lapsilukko”. Ja se asettaa tietynlaisen aseman Suomenkin turvallisuudelle. Ei tarvitse kuin katsoa Suomen armeijan ja reservin miesvahvuutta. Ja verrata sitä esim. 10 vuotta/20 vuotta sitten olleisiin määriin. Muutos on raju. Ja se suunta pelottaa.

   • Katoliset ovat kristittyjä. Jehovat ja mormonit uskovat kristukseen myös ja laskevat itsensä kristityiksi.

   • Tuota noin… Katoliset ovat kristittyjä. Jehovat ja mormonit uskovat kristukseen myös ja laskevat itsensä kristityiksi.

    • “Katoliset ovat kristittyjä.”

     Eivät ole.

     He uskovat että on tehtävä tekoja Jeesukseen uskomisen lisäksi päästäkseen taivaaseen, eli toisin sanoin he luottavat omiin tekoihinsa Jumalan armon sijaan. He eivät siis ole kristittyjä sananvarsinaisessa merkityksessä.

     “Jehovat ja mormonit uskovat kristukseen myös ja laskevat itsensä kristityiksi”

     Jehovan (valheelliset) Todistajat kieltävät Jeesuksen Jumaluuden ja ristikuoleman eli eivät todellakaan ole kristittyjä.

     Mormoonit taas uskovat miljooniin jumaliin ja opettavat tulevansa itse jumaliksi jonain päivänä. Ja paljon muuta outoa.

     Molemmat näistä kulteista käyttävät myös omaa Raamatun väärennönnästään. He eivät todellakaan ole kristittyjä, koska eivät usko Todelliseen Raamatun Jeesukseen.

     Sen sijaan he uskovat oman mielikuvistuksensa jeesukseen, vähän niinkuin muslimitkin.

     • No kukas se on se sinun “ainoa oikea Jesus” ja mikä versio raamatusta on se todellinen? Ortodoksi? Baptisti? Metodisti? Angligaani? Huligaani? Protestantti? Elefantti?

      Kapeakatseisuus ja omaan napaan tuijottaminen on normi-ilmiö fundamentalistiuskovaisten keskuudessa joten en odota järkeenkäypää vastausta tähänkään mutta vastaa ihmeessä. Sillä on suuri viihdearvo.

      Täytyypä lähteä lihakauppaan ostamaan pari vuohenpäätä ja kymmenen metriä suolia. Meillä on tänä iltana pakananpalvelusmenot paikallisen mielisairaalan ruumishuoneella. Tervetuloa!

 5. Juuri kun sivustollanne oli oikeasti painavaa asiaa (juttu eläinten kärsimästä kuivuudesta ja huumeiden vaikutuksesta yhteiskuntaan), palautitte allekirjoittaneen maan pinnalle tällä ikuista kansojen sortajaa ylistävällä “uutisella”.

  Paska haisee ja balalaikka soi.

  • Jos joku edistää suurperheiden asiaa ja tekee propagandaa lapsiperheiden puolesta niin se joku tekee silloin tärkeää propagandaa. Millaista on EUn propaganda? Aivan, kansanmurhaan pyrkivää.

   Guilt by association ei toimi, kun kyseessä on hyvä teko, jota “ylistetään”, ei hyvä ihminen.

   • Vaikka asia olisikin periaatteessa hyvä, niin tällaisten Putinin aisankannatusjuttujen takia Pvl ei tule saavuttamaan “tavallisten, keskivertoihmisten” (Putinin lainaus) suosiota Suomessa, puolustusvoimista ja viranomaisista puhumattakaan. EU- ja sionistikortin heiluttelukaan ei auta, kun ns. ryssäviha on syvällä kansan kollektiivisessa muistissa, ja itänaapuri on edelleen sangen arvaamaton imperiumi. Hieman ihmettelen, että taannoisten Venäjä-kytkössyytösten jälkeenkin Pvl:n sivustolla näkee tällaista uutisointia, joka vain nostattaa “tavallisten, keskivertoihmisten” skeptisyyttä, mutta ilmeisesti se on tietoinen valinta olla välittämättä massojen mielipiteestä.

    Ei ole muuten pakko vetää kahta edellä mainittua korttia aina, jos joku kritisoi Putinia ja Venäjää. Aivan läpeensä mätiä ne kaikki ovat näin patriootin näkökulmasta.

  • Vain pelokas henkilö ei uskalla ottaa asioista selvää. Henkilö joka tutustuu vihollisenkin vahvuuksiin ja heikkouksiin on vahvoilla. Kirjoituksestasi voi päätellä että uskot “yhteen totuuteen”. Ja sen vuoksi et uskalla ja/tai halua kuulla mitään muuta näkökantaa. Tämä johtuu usein siitä että ihminen tietää uskovansa valeeseen mutta ei uskalla kohdata totuutta. Ja siksi sulkee korvansa ja silmänsä. On helpompi elää tietämättömänä.

   • Jep. Oma rohkeuteni ei aivan riitä tällaisten juttujen eikä Bäckmanin, Putkosen ym. puolueettomien tosiuutisten sisäistämiseen mukisematta.

 6. Tekee Putin edes jotain hyvää.👍 (Kamalaa, nyt kuin sanoin noin olen varmaan hirveä ryssien hännystelijä. viittaan sarkastisella kommentilla siihen, että kirjoittaa edes yhden hyvän uutisen Putinista tai Venäjästä niin syytetään vehkeilystä ja Backmann ja ties mitä retardia, kuten jokkut vajaat täällä)

  • Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Itsekään en ole koskaan ollut edes prospektijäsenenä Tsar Putain Fan Clubiin mutta tässä asiassa olen jotakuinkin samoilla linjoilla hänen kanssaan. Ja kohta soi ovikello kun valkotakkiset tulee tarjoamaan uutta mukavaa pakkopaitaa ja löhölomaa pyöreässä pehmustetussa huoneessa…

  • Taitaa tässä olla kyse enemmän sanoista kuin teoista. Ja kuten kriitikot täällä oivaltavat, harhauttamisesta ja naamioitumisesta. Oppositioiden ulkomailla ja oman kansan uunottamisesta. Siksi on ikävää, että sinänsä hyvällä asialla ratsastamista pitää tässä kohtaa mainostaa. Venäjän karu todellisuus Putininkin vallan aikana kun puhuu toista kieltä tähän mainontaan nähden.

   • Tästäkin pitkälti samaa mieltä; kannatan ideaa mutten sen käyttöä propagandana saati sitten Putainia. Tarviaa esittää huolehtivaa isää ettei kansa hoksaa miten retuperällä on talous ja pari muutakin asiaa.

 7. 700000 ruplalla Putin sai vähän enemmän ääniä. Tekopyhyyttä. Kymmenet tuhannet suurperhet elävät köyhyydessä. Tiedän, koska perheeni autta mm suurperheitä Venäjälla.

Comments are closed.