Koti Uutisia Video: poliisi hyökkää aktivistien kimppuun Tukholmassa

Video: poliisi hyökkää aktivistien kimppuun Tukholmassa

5

misshandladavpolisen-460x267

Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan yllä oleva kuva on otettu myöhemmin illalla aktivistista, joka makaa videolla tajuttomana lattialla.

Nordfront julkaisi videokuvaa tilanteesta, jossa poliisi käy aktivistien kimppuun pampuilla hakaten eilisen mielenosoituksen jälkeen Tukholmassa. Videonpätkä loppuu siihen, kun kameramies joutuu pippurisumutuksen kohteeksi.

Videolta voi hetken nähdä, kuinka yksi aktivisti makaa maassa. Hän menetti tajunsa, ja Nordfrontin mukaan poliisi löi häntä pampuilla vielä senkin jälkeen kun hän oli tajuton ja vuosi verta.

Poliisi aloitti hyökkäyksensä, kun antifasistit olivat ensin heitelleet aktivisteja kohti tavaroita.

Lähde: Nordfront.se (1, 2)

5 KOMMENTIT

 1. Olisi mukava tietää mitä tätä ennen tapahtui. Kävikö poliisi päälle sponttaanisti? Oliko heillä tarve purkaa päivällä kertynyttä turhautumista? Paljon huutettiin “perääntykää” tai “takaisin” mutten saanut selvää mistäpäin. Pikkuisen pidempi videonpätkä olisi selventänyt asiaa.

  Videosta voi napsia poliisien tunnuksia (jos heillä niitä oli) ja asettaa syytteeseen virkavirheestä sekä liiallisesta voimankäytöstä.

 2. Miten ihmeessä Ruotsin balettihamepoliisi sai tuollaisen rähinän aikaiseksi laillisesti mieltään osoitavia kohtaan, muttei vastaavaa “kurinpalautusta” esim. no-go-alueiden muukalaisrikollisjengeille? Toivottavasti vastarinnan väelle ei tullut pysyviä vammoja tästä poliisin valloilleen päässeestä riehumisesta?

 3. Sanon tämän suoraan. Poliisit eivät kunnioita, koska he ovat väkivalta-asteikolla korkeimmalla yhteiskuntamme sisällä. Heitäkin korkeammalla on ylikansalliset, valtiolliset armeijat ja turvallisuusjoukot, jotka toimivat kriisitilanteiden syntyessä. NATO:n tarkoitus on juuri sotilaallisesti turvata Euroopan nykyhallitukset ja valtaapitävien valta-asemat sisäisiltä vallankumouksilta. Trumpin lainaukset ja valinta pelottavat valtaeliittiä ja on saanut aikaan paniikin. Tulette näkemään lisää drakonialaisia lakeja kansallismielisiä vastaan.

  USA:n sisäpoliittiset muutokset muuttavat USA:n ulkopolitiikkaa (NATO:n kaataminen) ja tekee myös EU:n sisällä valtaapitävien olot turvattomaksi, niin valtaapitävillä kasvaa halu pullistella ja näyttää voimiaan omissa hiekkalaatikoissaan, jotta vain pelottaakseen vastamielisiä.

  Valtaapitävien ongelmana on, että monikulttuurisessa yhteiskunnassa kasvava populaatio on ulkomaalaiset, eikä heillä ole mitään halua kumartaa eurooppalaisille isännilleen. He näkevät länsiyhteiskunnat ja valkoiset heikkoina, joita me toden totta olemme. Ulkomaalaiset haluavat avoimesti astua valtaan ja se taas tarkoittaa nykyisen valtaeliitin syrjäyttämistä. Äärivasemmalla ja äärioikealla ei uskota valtion johtoon ja molemmissa on tyytymättömyyttä ja vallankumouksellisuutta. Mitä jää jäljelle? Valkoinen keskiluokka, joka elää omassa kuplassaan ja tuota kuplaa ylläpitää valtamedia.

  Tuon kuplan rikkominen on se suurin vallankumouksellinen teko, koska keskiluokka ei halua tulla totuuden ja realiteettien kanssa tekemisiin, koska se pelottaa ja pakottaa heidät ottamaan kantaa. Tärkein tehtävä on informaation levittäminen, uusien medioiden levitys ja sisällön tuotto, mutta ennen kaikkea keskiluokan polarisointi ja kuplan puhkaisu. Tämä vaatii “kulttuurista aktivismia”. Mitä enemmän maahanmuuttajat, äärivasemmisto ja valtamedia hyökkää keskiluokkaa ja etnisiä suomalaisia ja kaikkia valkoisia vastaan, niin sitä nopeammin keskiluokka joutuu valitsemaan puolensa.

  • Vallankumous tulee Suomeen. USA:n valtaeliitti käytti kaikkia laillisia ja laittomia keinoja Trumppia vastaan ja silti valtiovalta vaihtui. EU:n ja Britannian eliitti nauroi EU-erolle, mutta niin se Brexit eteni. Joka puolella Eurooppaa kansallismieliset ovat kasvussa ja liberaalit ovat puolustuskannalla. Oli tyhmää rakentaa yhteiskuntaa valheiden päälle, jossa koko poliittinen kone on valjastettu kansalaisten ja kaikkien valkoisten hävittämiseen ja syrjäyttämiseen ei-valkoisilla. Nyt valkoiset alkavat heräämään ja analysoimaan sitä poliittista voimaa ja järjestystä, joka on hallinnut ja edesajanut tätä valkoisten perikatoa. Ongelmana on, että te olitte liian hitaita, ettekä onnistuneet tekemään sitä tarpeeksi nopeasti.

   Kun sitten Suomessa ja Ruotsissa tämä kupla hajoaa lopullisesti, niin kaikki nuo median toimittajat, poliisit ja ne politiikot, jotka olivat avoimesti tukemassa tätä valtaeliittiä ja estämässä kansallismielisten nousua joutuu vastuuseen. Nuo poliisit tullaan nimeämään ja heitä tullaan kohtelemaan pettureina. Ongelma heidän kannaltaan on se, ettei heillä ole ketään joka heitä tukisi ja turvaisi. Ei NATOA, ei turvaa.

   Tätäkin viestiä lukee joku SUPO:n tai KRP:n virkamies, ja varmasti miettii ja fantasioi väkivaltaisesta toisinajattelijoiden ja vallankumouksen kitkemisestä. Ja se on totta, että varmasti pystytte tuhoamaan ja tekemään yksittäisten ihmisten elämän helvetiksi. Sitä ei kukaan kiellä, mutta mikä tuntuu olevan valtaeliitille ja monelle tutkivalle poliisille liikaa on sen ajatuksen sisäistys, että teidän kello tikittää ja kansalla on hyvä muisti.

   Vallankumous tulee. Se on jo tapahtunut psykologiseti monissa nuorissa suomalaisissa ympäri internettiä. Kaiken sen paskan minkä te teitte suomalaisille kansallismielisille tullaan tekemään korkoineen takaisin teille. Teidän oikeuksiinne tullaan kajoamaan yhtälailla, eikä teitä ole kukaan puolustamassa. Siispä poliisit, käyttäkää väkivaltaa! Puolustakaa valtaeliittiä! Valitkaa puolenne! Tik tok…

 4. Tyypillistä suvakki-paskahousu poliisin toimintaa. Ruotsin poliisi on läpimädättynyt laitos homoineen, transuineen, mokkakikkelin lutkuttajineen. No, kummakos tuo kun sitä johtavat feministihallituksen poliitikot, jotka vihaavat omaa rotuansa sydämensä pohjasta (jos heillä edes sitä on). Ruotsissa vallitsee täysi aparheid-hallinto, joka sortaa surutta joka käänteessä valkoisia kanta-asukkaitaan mulliturpien kustannuksella.
  Ja aivan kuten Suomessa, eivät ruotsalaiset poliisit uskalla hakata ja sortaa muita kuin kansallismielisiä valkoisia kunnon ihmisiä. Nämä paskalakit pelkäävät housunsa kuralle muslimimaahantunkeutujia ja heidän rikollisjengejään. Eli “pullakahvi” linjalla ollaan. Sitten nämä “turhaumat” poistetaankin vittuilemalla kanta-asukkaisiin, joista tiedetään ettei siinä aivan heti oma kurkku aukea veitsestä, jos ottaa “kovemman” linjan.
  Poliisi Pohjoismaissa on täynnä korruptutoituneita kusipäitä ja he tietävät sen itsekin. Siinä on syy heidän röyhkeyteensä. He tietävät, että heidän valtansa pitää tasan yhtä kauan kuin kulttuurimarxistien ja eliitinkin. Sen jälkeen “toimijat” tulevat vaihtumaan perusteellisesti, eikä kyse ole mistään pintapuolisesta muutoksesta.

Comments are closed.