Koti Uutisia Video: poliisi ampuu mustan pakolaishyökkääjän Utahissa

Video: poliisi ampuu mustan pakolaishyökkääjän Utahissa

4

Vuonna 2016 Utahissa mustat mellakoivat useaan otteeseen poliisin ammuttua kenialaisen pakolaisen, Abdullahi “Abdi” Mohamedin. Mellakoitsijoiden mukaan Mohamed joutui poliisiväkivallan uhriksi ilman syytä, vaikka poliisit löysivät tämän ruumiilta pussin metamfetamiinia. Associated Press taas uutisoi tapauksesta seuraavaan sävyyn: “Salt Lake Cityn poliisin ampuma pakolainen pakeni väkivaltaa ja kurjuutta saadakseen paremman elämän.”

Nyt Salt Lake Cityn poliisi on julkaissut tallenteen, jolla nähdään tarkalleen, mitä tilanteessa tapahtui. Mohamed hyökkää metallipamppu kädessä kodittoman miehen kimppuun eikä pysähdy poliisin käskyistä huolimatta, jolloin poliisi joutuu ampumaan.

Videon lopulla voi nähdä, kuinka tilanne alkaa jälleen eskaloitua huutelevien mustien kerääntyessä ruumista tutkivien poliisien ympärille. Pian videon lopun jälkeen tilanne riistäytyi käsistä, kun alueelle alkoi vyöryä laumoittain aggressiivisia mustia, jotka kivittivät poliisia. Mellakkapoliisi joutui sulkemaan kuusi korttelia.

 

Lähteet: LiveLeak, Fox

4 KOMMENTIT

  1. Hieman selventäviä käsitteitä… Kun musta on musta. Se ei ole rikos… Mutta kun musta syyllistyy rikokseen rikosoikeudessa määritetyllä tavalla, jonka on yhteiskunta määritellyt siinä tapauksessa, joka kohdistuu yhteiskunta ja yhteisöä vastaan sekä lisäksi vastustaa käskyttävää poliisia selvistä kehoituksista huolimatta. On RIKOLLINEN, joka tieten tahtoen “saa mitä tilaa”. Ts. hemmo ei kävellyt kadulla kämpille kaikessa rauhassa ja poliisi tulee ja ampuu miehen muitta mutkitta.
    Eli “uutisointi” on juutalais -kulttuurismarxsilaista VALHETTA alusta loppuun. Lopuksi voin huomauttaa, että jos rikollinen “pakolainen” olisi hakannut kodittoman ja valkoisen poliisin hengiltä rautaputkellaan…
    Mädättäjät eivät olisi nakanneet paskaakaan koko asiasta. Väärin! Valkoisen poliisin ruumis olisi vielä varmuuden vuoiksi potkittu ja sepitetty siihen päälle modumentaaliset määrät huorilla käyntejä.
    Kaunis on valehdella totuuden edessä.

  2. Miksi tuo oli sitten menossa hakkaamaan nukkuvaa koditonta, ilmeisenä tarkoituksena hakata kuoliaaksi kyseinen tyyppi? Koska kyseessä oli valkoinen koditon. Muuta syytä ei tarvita.Noista ei juuri muuhun ole kuin puolustuskyvyttömien hakkaamiseen.

  3. Utahin 2,8 miljoonasta asukkaasta 91,8 % on valkoisia. Osuus on selvästi suurempi kuin Yhdysvalloissa keskimäärin (tiedot vuosilta 2010–2012).[15][16] Ilmeisesti tämäkin kohtuullisen hyvä lukema pitää pilata rötöstelevillä afrikkalaisilla? Iowalle varmasti ajatellaan samaa.

Comments are closed.