Koti Uutisia Video: poika tappelee yksin neljää mustaa vastaan

Video: poika tappelee yksin neljää mustaa vastaan

5

UK_DontBeAVictim

Alla on esillä video, jolla valkoinen poika puolustautuu mustaa koulukiusaajaa vastaan WC-tiloissa. Kun tappelun aloittanut musta on jäämässä häviölle, hyökkäävät hänen kolme ystäväänsä valkoisen pojan kimppuun.

Epäreilusta asetelmasta huolimatta näyttää siltä, että valkoinen jää lopulta voiton puolelle tappelussa. Hänen pelkäämättömästä asenteestaan voi ottaa mallia, mikäli joutuu monikulttuurisen väkivallan kohteeksi.

Katso video, ennen kuin YouTube sensuroi sen:

 

https://www.youtube.com/watch?v=qfaf6NzhLLo

 

Uutisoimme aiemmin toisesta samantapaisesta videosta, jolla valkoinen poika tappelee mustaa koulukiusaajaa vastaan. YouTube poisti sittemmin uutiseen laittamamme videon, mutta sivuston kommentoijat linkittivät toimivan version kyseisestä videosta. Sen voi katsoa alta:

 

https://www.youtube.com/watch?v=UAfh4Itoo7c

5 KOMMENTIT

 1. Aika tyypillistä neekeritoimintaa. Porukalla päälle kun rahkeet ei yksin riitä…

  • Näin se aina menee. Ei mustat ole yleensä yksin kovin voimakkaita. Jos jää alakynteen niin koko jengi tulee apuun. Tai koko jengi kostaa myöhemmin kättä pidemmällä…

 2. Kylläpäs pisti hyvälle tuulelle nuo videot. 🙂 Nuorissa on tulevaisuus!

 3. Manitou on jumala ja Tarzan on hänen profeettansa.

  Enää ei tarvitse mennä eksoottiseen Afrikkaan kokeakseen alkukantaisen ja villin luonnon. Tässä olisikin tuhannen euron sauma suomalaiselle yrittäjälle myydä oikein kunnon safareita elämysmatkailijoille. Ei tarvitse mennä kuin Ruotsiin niin johan alkaa viidakkorummut soimaan.

  Retkelle Ruotsiin kannattaa varustautua huolellisesti, sillä nyt mennään kesyttämättömään ja villiin luontoon. Elämysretkeilijän varusteet ovat hyvinkin pitkälti samat kuin jääkiekkopelaajan varusteet. Jääkiekkovarusteiden myynti moninkertaistuisi. Lisäksi naisille kannattaisi hankkia siveysvyöt, jottei tulisi raiskatuksi jo menomatkalla ruotsinlaivalla.

  Mutta kannattaa lisäksi satsata luotiliiveihin, pesäpallomailaan ja jauhesammuttimeen, koska villit todennäköisesti polttavat autosi.

  Ruotsin tuska:
  http://www.ruotsintuska.fi/

  `Metsään ei siis mennyt kukaan ellei ottanut keihästä mukaan ,,,`.
  http://mvlehti.net/2015/05/16/nostalgiahetki/

  Kajauttakaa aina ilmoille, missä hyvänsä tapaatte näitä afrikkalaisperäisiä sarja- tai joukko-osaajien kertymiä tämä huuto, koska villeihin sillä on ihmeellisen rauhoittava vaikutus, sillä hän on heidän todellinen jumalansa:
  https://www.youtube.com/watch?v=9NL7nP61-hk

  Opetelkaa nyt hyvät IHMISET tämä apinain kuninkaan huuto, koska siitä saattaa riippua teidän henkenne!

Comments are closed.