4 KOMMENTIT

 1. “Tietyt ominaisuudet on poistettu käytöstä tässä videossa.

  Tästä videosta on poistettu käytöstä tiettyjä toimintoja käyttäjäraporttien perusteella. Kommentit, jakaminen ja videoehdotukset eivät ole käytettävissä, koska tämän videon sisältö voi olla sopimatonta tai loukkaavaa osalle käyttäjistä.”

  Huutista! Samaan aikaan kaiken maailman ISIS-teloituksia ja muuta sairasta on aivan rajoittamattomana samassa Youtube-palvelussa!

  Kyllä on eliitillä kova pelko kun terveet kansallismieliset arvot koetaan *SOPIMATTOMANA JA LOUKKAAVANA*

 2. Muuten, koska esimerkiksi hommafoorumilaiset ovat niin typeriä että luulevat ISIS-videoiden välttävän sensuurin suvakismin takia, haluan hieman valistaa teitä:

  ISIS-teloitukset ja muu islamistinen propaganda saa olla vapaasti kaikkein saatavilla ja nähtävillä siitä syystä, että niiden avulla lisätään islamofobiaa ja saadaan demonisoitua kaikki muslimit – ja siten annetaan helpommin hyväksyntä sille kun sionistit pommittavat muslimeja lähi-idässä.

  Eli toisin sanoen, Zuckerbergin Facebook, Youtube jne eivät ole suvakkeja – vaan edistävät sionistien agendaa lietsomalla islamofobiaa.

  Halusin vain tämän selventää koska monet, kuten hommafoorumin idiootit sun muut kosher-nationlistit tosiaan luulevat kyseessä olevan suvaitsevaisuus

 3. Jaaha.. ei näy video – youtube on poistanut, kun on “sopimaton”! 🙁

Comments are closed.