Koti Artikkelit Vastarintaliike Video Petri Nordmanin puheesta Tampereella

Video Petri Nordmanin puheesta Tampereella

22

Viime lauantaina Vastarintaliike järjesti Tampereella suurta huomiota keränneen mielenosoituksen järjestön poliittista kielto-oikeudenkäyntiä vastaan. Tapahtumassa puheita pitivät liikkeen aktivistit Petri Nordman, Johannes Murto, Juhani Keränen sekä Janne Moilanen.

Julkaisemme lähiaikoina jokaisen puheen erillisenä videona. Alla on kuultavana Petri Nordmanin puhe, joka kuultiin myös lauantaina ensimmäisenä.

Lue mielenosoituksen taustoista artikkeleistamme “Tampereen mielenosoitus ja kansallismielinen yhtenäisyys”,“Tampereen mielenosoitus oli menestys!”, “Suomi on muuttumassa monikulttuuriseksi valvontayhteiskunnaksi”, “Lue suojelupoliisin lausunto Vastarintaliikkeestä” sekä “Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa”!

 

Toimitus

22 KOMMENTIT

 1. Loistava puhe!
  Myös Nordmanin kuuluva ulosanti sai marssin aikana kiitosta.

 2. Komea puhe, Petri huudatti hienosti myös marssilla! Toivottavasti näemme hänen puheitaan myös jatkossa.

   • No, ei ainakaan orkasmia…?! Aatu oli hyvä puhuja. Samoin mm. Barack Hussein Obama.

    • Katso Erkki tämä video “hyvästä puhujasta” – ehkä huomaat miten “hyvän puhujan” (l. ääneen lukijan) puhe muuttuu noin 12. sekunnin kohdalla:
     https://www.youtube.com/watch?v=eDJSVPAx8xc
     En ymmärrä, miten voi rinnastaa Hitleria ja Obaboonia ja mainita heitä samassa lauseessa.

     Petri Nordmanin puhe oli erinomaisen hyvä, tässä ja nyt, meidän olosuhteissamme ja ajassamme. Meillä ei ollut Hitleria puhujana Tampereella 21.10.2017, sen sijaan meillä oli Petri Nordman, Johannes Murto, Juhani Keränen ja Janne Moilanen. Suurkiitokset heille jokaiselle puheistaan, jotka kruunasivat koko mielenosoituksen ja toivat esiin totuuden ja selkeät ja kauniit ajatukset.

     Samalla esitän kiitollisuuteni ruotsalaisille NMR:n tovereille. Hell Seger!

     • Ei ollut Obama parhaimmillaan ko. viteolla. Myönnän. Mutta muuten yleensä Obama oli retorisesti lähellä JFK- Adolf Hitler- Martin Luther King- ja UKK-tasoa parhaimmillaan. Parhainkin puhuja epäonnistuu joskus. Säilyneet Adolf Hitlerin puheet ovat kauttaaltaan retorisesti erinomaisia! Benito Mussolini oli myös mainio julkinen puhuja.

     • Erkki.

      Adolf Hitler ei jauhanut paskaa puheissaan + hän joutui taistelemaan kirjaimellsesti ja kokosi euroopan lähihistorian uljaimman kansallismielisen liikkeen. Tiivistetysti siis.

      Obongo taas on neekeri(tai mulatti se vissiin on) joka tykkää kumarrella itkumuurilla, julistaa sotia,iskuja ja lakeja juutalaisten mieliksi. Tiivistetysti siis.

      Jos Obongon puheita katsoisi mykistettynä niin aivan hyvin sen apinan suusta voisi tulla: “Ay yo muffuggas ima gonna woop yo cracka ass bitch ass nigga. We wuz kangs `n shit be4 whitey come bix nood. Ah eben did nuttin muffuggah”

 3. Hyvä puhe, mutta lisäisi huomattavasti uskottavuutta, jos ei pitäisi tekstilappua naaman edessä kun puhuu, ei oikein synny kunnon kontaktia yleisöön. Puheita pitää harjoitella paljon. Kirjoitettu teksti saattaa kerätä lukijoita puoleensa, mutta hyvin esitetty puhe kerää ihmismassoja puoleensa, eräs saksalainen herra tämän tiesi.

  • Olen aivan samaa mieltä. Rohkeasti vain harjoittelemaan niitä puheita ulkoa, se vaatii työtä ja ymmärrän kyllä että kaikkia jännittää mennä puhumaan, mutta kun tarpeeksi harjoittelee niin se helpottuu, sitten heittää sekaan vähän improvisaatiota ja tunnetta ja opettelee lukemaan yleisöä niin hyvä tulee.

  • Paperi ei ollut Petrin silmien edessä. Kamera kuvaa sivulta, edestä katsottuna lappu ei ole naaman edessä.

   • Puhuin yleisesti PVL:n pitämistä puheista, en myöskään tarkoittanut, että kyseinen lappu peittää konkreettisesti Nordmanin naaman. Pelkästään se että lukee lähes kokonaan puheen lapusta, joka taas vie katseen yleisöstä, niin se syö vaikutusta siltä puheelta vaikka sanoma olisikin erinomainen. Tunnetta puheisiin niin johan alkaa iskeä paremmin. Tottakai teksti on hyvä pitää mukana tietenkin.

 4. Erittäin hyviä puheita ja tosi asioita tämän päivän Suomesta! Viranomaiset, poliitikot ja poliisit eivät suojele Suomen kansalaisia, vaan jopa rankaisevat puolustautumisesta väkivaltaa vastaan, kun taas väkivaltaiset hyökkääjät lasketaan vapaaksi, kuten juuri tapahtui Jyväskylässä, missä ´arabitaustainen´ porukka hyökkäsi suomalaisten kimppuun!
  ( Etninen profilointi ei ollut sallittua! ) Vastarintaliike ja muut kansallismielisten liikkeet ajavat suomalaisten kannalta oikeita asioita, mitä viranomaiset eivä tee. Suomi on muuttunut turvattomaksi Suomen kansalaisille! Suomalaisten tulisi avata suurin joukoin silmänsä ja tajuta, mitä maassa tapahtuu!

 5. Radio Nordfrontissa oli toivetta että puheet tekstittäisiin ja tämä tulikin vastaanb

  “Tämä Petri Nordmanin puhe on tekstitetty ruotsiksi. Varmaan nämä puheet tullaan tekstittämään vielä englanniksi.
  leffaus hegesippus”
  https://m.vk.com/wall425062842_363

 6. Hyvä puhe myös Juhani Keräseltä! Kiitos! Hyvä kun tämä on tekstitetty ruotsiksi.

  Leffaus YouTubeen kanava Hegesippus La 21.10.2017

Comments are closed.