Koti Uutisia Video Pasilan ryöstöstä

Video Pasilan ryöstöstä

8

Hel­sin­gin Itä-Pa­si­las­sa ta­pah­tui 28. hel­mi­kuu­ta vä­ki­val­tai­nen ryös­tö, jon­ka tekijöistä poliisi on nyt julkaissut kuvia asian selvittämiseksi.

UK_Pasilan_ryosto

Noin 40-vuotias mies oli kä­ve­le­mäs­sä koh­ti Pa­si­lan rau­ta­tie­ase­maa puolenyön jälkeen, kun häntä vastaan tuli monikulttuurinen seurue. Kolmesta noin 20-vuotiaasta koostunut ryhmä alkoi vaatia mieheltä tupakkaa, jota tällä ei kuitenkaan ollut.

Seurue ryhtyi käyttäytymään uhkaavasti, joten yksin liikkeellä ollut mies yritti juosta heitä karkuun. Kolmikko sai kuitenkin miehen kiinni ja he ryhtyivät hakkaamaan ja potkimaan maahan kaatunutta miestä.

Uh­ria pot­kit­tiin ja lyö­tiin useas­ti muun muas­sa se­län, nis­kan ja pään alueel­le. Tekijät myös varastivat häneltä omaisuutta. Asianomistaja on kuvannut tekijöitä tummaihoisiksi, mutta ainakin yksi tekijöistä vaikuttaa muita vaaleammalta.

Monikulttuurinen väkivalta on viime aikoina ollut ongelma erityisesti pääkaupunkiseudulla. Alla on esillä video tapauksesta.

 

 

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyen:

Monikulttuurinen alkuvuosi 2015
Tapanilan joukkoraiskauksesta epäiltyjen nimet
Maahanmuuttajaväkivalta raaistuu pääkaupunkiseudulla

8 KOMMENTIT

 1. “keppostelijat” jäivät kiinni. No, eivätpä nuo mitään tuomiota saa, sen takaa suojaväri.

  Miksi poliisi muuten julkaisi videon kolme viikko tapahtuneesta – Pitikö kultamunille antaa etumatkaa?

 2. Rikkautta ja voimavaroja. Korkeaa kulttuuria ja huipputeknologista osaamista.

  • Kylllä näin on, Suomi olisi paratiisi ilman värillisiä.

 3. Olisiko mahdollista järjestää katupartiot taas? Nyt olisi hyvä aika, koska suojavärit sulaa ja lähtee liikkeelle.

  • Edelleenkin kuka vain voi katupartion koota ja varmasti SVL:stä lähtisi ihmisiä mukaan partiointiin ja uskon, että KV mielellään uutisoisi Suomesta oikeasti huolissaan olevista oikeudenmukaisesti!

 4. Tapanilan raiskaus, tämä ja ties mitä muuta jo tänä vuonna. Katupartiot liikkeelle taas?

 5. Stop maahanmuutolle! Meillä löytyy ihan omastakin takaa mielenvikaisia rikollisia. Mielestäni hyvä yhteiskunta ei kaipaa raskaansarjan rikollisia kulkemaan muiden ihmisten joukkoon. Internointi tai muunlainen eristäminen toimisi oikein hyvin kelmille, joka ei halua elää yhteisön säännöillä.

Comments are closed.