Koti Uutisia Ulkomaat Video: parkkivahti pahoinpideltiin raa’asti Isossa-Britanniassa

Video: parkkivahti pahoinpideltiin raa’asti Isossa-Britanniassa

9

Isossa-Britanniassa parkkivahti päätyi rotumuukalaisen nuorisojengin raa’an pahoinpitelyn kohteeksi. Tapahtuma tallentui videolle, ja se on levinnyt Internetissä ja herättänyt suurta huolta Ison-Britannian nykytilasta ympäri maailman.

Videolla näkyy, kuinka rotumuukalaiset vetävät parkkivahdin hänen käyttämänsä mopedin päältä ja kuinka he häikäilemättä potkivat tätä, kun hän makaa maassa. Yksi tekijöistä päätti myös varastaa parkkivahdin kulkuvälineen.

Poliisista kerrotaan, että he ovat pidättäneet yhden henkilön epäiltynä pahoinpitelyyn osallistumisesta.

– Raivostuin, kun näin videon. Väkivallan määrä on aivan käsittämätöntä ja tiedän, että kaikki normaalit ihmiset ovat minun kanssani tästä samaa mieltä, kertoo Tom Lyons poliisista.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Reppanat lapsipakolaiset ovat selvästi turhautuneet kansalaispalkan pienuuteen ja tarvitsevat terapiaa. Sellaiseksi suosittelen ensin pika-akupunktiota molempiin polviin rohdolla nimeltä Federal .357 Hydra-Shok ja sen jälkeen istutusta muurahaispesään persaus ja haarat hunajalla voideltuna.

 2. Nyt oli parkkivalvojan aika saada osansa tästä monikulttuurisesta “unelmasta”. Saikohan poliisi Tom Lyons potkut ja syytteet “vihapuheesta” kommenttinsa vuoksi?

 3. Voi kamalaa miten kovaa nuo rotumuukalaiset potkii. Toivottavasti niiden jalkoihin ei sattunut. Tämä on heidän tapansa vain osoittaa kiitosta turvapaikasta, ei saa tuomita.

 4. Aika poikkeuksellista…
  …että brittiläistä arkea tallentuu videolle.

 5. Kävin perjantaina klo 20:00 apteekissa kaupungissa. Vittu mikä neekeröinti ja meteli kävelykadulla, kun uussuomalaiset ja suomalaiset pikkupillut siellä soittivat “räppiä” ja pitivät viidakon ääniä. Tuollaiset lapset vanhempineen pitäisi piestä, jotka rotumuukalaisten kanssa kaveeraavat.

  Vituttaa käydä missään.

 6. Tuon kaltaiset elukat tulisi yksinkertaisesti lopettaa kaikkialta euroopasta.

  Odotan toiveikkaana lehtiotsikoita, joissa susi/karhu olisi korvattu toisella sanalla.

  “Poliisi lopetti ihmisasutuksia lähestyneen musulmaanin Lahdessa”
  “MMM esittää lisää kaatolupia haittamaahanmuutajakantojen kasvun johdosta”‘
  “Ase&Erä: Loukkupyynti sallitaan KELA:n välittömässä läheisyydessä”

  • Appiukko totesi aikoinaan, että paras asia mitä tälle planeetalle voisi tapahtua, olisi ihmiskunnan sukupuutto. Vierailtuaan luonamme aikana, jolloin majailimme monikulttuurisuuden kehdossa, hän totesi, että voisi vähän avustaa luontoäitiä tässä projektissa.

   Ei, Pentti Linkola ei ole appeni… 😀

 7. Tuossa oli sitä “monikulttuurisuutta” parhaimmillaan ja tekijät juuri sitä joukkoa, mitä sosiaalidemokraatit niin paaallljooon rakastavat, siis heidän ääniään valtiollisissa- ja kunnallisissa vaaleissa.

Comments are closed.