Koti Uutisia Video: Pär Öberg väittelee poliittisten vastustajien kanssa

Video: Pär Öberg väittelee poliittisten vastustajien kanssa

3

Vastarintaliike osallistui viime kesänä Ruotsissa Almedalen-tapahtumaan, joka on Ruotsin vastine SuomiAreenalle, jolle osallistuvat kaikki poliittiset puolueet.

Tapahtuman aikana Vastarintaliikkeen poliittisen siiven johtaja Pär Öberg kohtasi paikallisen kokoomuksen (Nya Moderaterna) äänestäjiä, joiden kanssa hän jäi väittelemään. Keskustelun aikana he todistavatkin selvästi modernin politiikan tyhjyyden: he eivät esimerkiksi ole koskaan lukeneet yhtäkään revisionistista kirjaa, mutta he uskovat siitä huolimatta kivenkovasti “holokaustin” tapahtuneen. Tähän päälle he kehtaavat väittää Öbergin olevan se henkilö, joka olisi opiskelun tarpeessa.

Video lisättiin englanninkielisillä teksteillä viime kuussa YouTubeen. Voit katsoa videon alta.

3 KOMMENTIT

  1. Ymmärtääköhän nämä idiootit itsekään, minkälaisia typeryksiä he ovat?

  2. Seuraavan kerran, kun on puhe globalisteista ja ennenkaikkea siionisteista ja vastapuoli rupeaa naureskelemaan kun siirrytään salaliitto-osastolle, niin voi kysyä että miten olikin niin, että melkeinpä kaikki maailman johtavimmat mediat ja pankit ovat siionistien johtamia/omistamia ja miten maailman vaikutusvaltaisimmilla poliitikoilla on taustavoimissaan tai vähintään rahoittajinaan kyseisiä siionin nistejä.

    Mikä olisikaan yleinen reaktio jos nyt vaikkapa esim. kansallissosialistit olisivatkin johtotehtävissä kyseisissä laitoksissa? Tuskimpa millään “foliohatut päähän” tasoisella argumentaatiolla saisi sitä vääryyttä laantumaan. Pikemminkin seuraava holokausti olisi jo mitä tehokkaimmin käynnistetty ja jumalan valitun kansan kerääminen alkanut mitä suurimmalla tarmolla.

    Sinänsä mielenkiintoista, miten jotakin ryhmää saa syytellä ties mistä kansanmurhan suunnitteluista sun muista ilman pienempiäkään todisteita ja täysin vailla seuraamuksia, kun taas toisenlaisia ryhmittymiä käsitellessä joutuu turvautumaan mitä varovaisimpaan ulosantiin, ettei vain joutuisi maksamaan sanomisistaan tavalla tai toisella.

  3. Totta kai juutalainen herra kansa, joka katsoo olevansa etnisesti parasta “ainesta” koko maailman kansakunnista nimitellen heitä pakanoiksi järjestään olipa “orja rotujen” uskontokunta tai filosofis -ajatuksellinen elämänkatsomus mikä hyvänsä. Juutalaiset katsovat omistavansa koko maailman “pakanoineen” päivineen ja heidän oma lakinsa oikeuttaa tekemään kaikki rikokset muita kohtaan joutumatta siitä vastuuseen, koska heidän “pyhät lakinsa” pätevät ainoastaan juutalaisten keskinäisessä oikeusjärjestelmässä, jossa jokaisesta rikoksesta on säädetty omanlaisensa tuomio ja rangaistus. Talmud on kokeelma sionistisesta valtapyrkimyksistä alastomimmillaan, vaikka juutalaiset ovat pyrkineet “siivoamaan” niistä pahimmat kohdat pois käärmemäisen katalasti ja kaksihaaraisin kielin. Juutalaisen suussa on kaksihaarainen kieli. Toinen on tarkoitettu toiselle juutalaiselle ja toinen goimille eli pakanalle, joka pääsääntöisesti edustaa krisittyä, joka taas on juutalaisten pahin vihollinen, vaikka valkoiset yltiö -Israelin ystävät (vrt. ent. Suomi-Neuvostoliitto seura.) itse asiassa harjoittavat epäjumalan palvontaa keskittämällä päähuomionsa lihaa ja verta olevien juutalaisten palvontaan unohtaen oman uskontokuntansa perustajan Jeesuksien. Murhattu jää vaille huomiota ja murhaajat palkitaan kuten aina täällä maallisessa elämässä on taipumus tapahtua peri -demlaisesti.

Comments are closed.