Koti Uutisia Video: opiskelijat kannattavat “syntymän jälkeistä aborttia”

Video: opiskelijat kannattavat “syntymän jälkeistä aborttia”

2

Aborttia vastustava tutkiva journalisti kuvasi kesällä piilokameratyylillä videon aborttia kannattavista yliopiston opiskelijoista Washingtonissa.

Media Research Centerin Dan Joseph vieraili Yhdysvaltain pääkaupungissa sijaitsevalla George Mason Universityn kampusalueella keräämässä nimiä vetoomukseen, jolla haluttiin laillistaa abortin tekeminen jo syntyneelle lapselle. Joseph käytti nimien keruussa joitain tyypillisiä argumentteja, kuten “naisella on oikeus ruumiiseensa” ja “abortinvastustajat ovat naistenvihaajia”.

Yllättävän moni opiskelija ja ainakin yksi opettaja allekirjoitti adressin. Joseph sai tunnin aikana kerättyä 14 nimeä, vaikka vuodenajasta johtuen alueella ei ollut paljonkaan opiskelijoita.

Josephin käyttämässä lappusessa luki selvästi, että vetoomus käsittää myös syntymän jälkeen tehtävän abortin, ja toimittaja toi tämän myös suullisesti esille nimien keruun aikana.

2 KOMMENTIT

  1. No ei abortti välttämättä paha asia ole, esim. USA:ssa suurimman osan aborteista tekee ns. vähemmistöt anyways ja jos abortit olisi kiellettyjä, niin ns. vähemmistöetnisyyksien edustajia syntyisi paljon paljon enemmän, koska he ovat yleensä vähän “huolimattomampia” ehkäisyn kanssa kuin valkoiset.

    Kukin tehkööt itsestään niin monta “kopiota” kun parhaaksi näkee, tai miten valtio määrää – maakohtaisesti esim. Kiina – yhden lapsen politiikka.

  2. Ei minustakaan abortti ole automaattisesti paha asia, mutta tämä video on silti kiinnostava. Näkee miten helposti ihmiset täysin kyseenalaistamatta lähtee mukaan vaikka mihin, kun asiaa on ensin tarpeeksi markkinoitu. Jenkeissä taitaa tällä hetkellä olla melko muodikasta kannattaa Pro-Choice-asiaa ja sen vuoksi nuo kaikki “tiedostavat opiskelijat” allekirjoittivat tuon.

    Todennäköisesti joku yhtä naurettava aloite keräisi samanlailla nimiä, jos aiheena olisi maahanmuutto, monikulttuurisuus tai seksuaalivähemmistöt, koska nämäkin asiat ovat nykyään trendikkäitä.

    Minusta videon opetus meidän kansallismielisten näkökulmasta on kärjistetysti se, että ihminen on auktoriteettien ohjailema laumaeläin… Ja olihan tuossa myös hieman viihdearvoa, heh. 😀

Comments are closed.