Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Video: “Olen drag queen, jolla on Downin syndrooma”

Video: “Olen drag queen, jolla on Downin syndrooma”

4

Kansallinen Vastarinta on kirjoittanut aiemmin homolobbarien hyödyntävän lapsia transseksuaalisuuden normalisoinnissa. Nyt vaikuttaa siltä, että homojen etujärjestöt ovat ottaneet jälleen yhden askeleen eteenpäin käyttämällä propagandassaan kehityshäiriöisiä ihmisiä.

Brittiläisen verkkolehti PinkNewsin YouTube-kanavalle on ladattu video, jolla ylistetään Downin syndroomaa sairastavaa drag queeniä. Videolta voi nähdä, kuinka Otto-nimistä drag queeniä kehotetaan menemään yleisön eteen meikattuna ja puettuna absurdeihin asuihin.

PinkNews on tunnettu lesbojen, homojen, biseksuaalien ja transseksuaalien verkkolehtenä. Lehden perusti vuonna 2005 juutalainen Benjamin Cohen, ja se keskittyy HBTQP-liikettä koskeviin uutisiin Isossa-Britanniassa ja muualla maailmassa.

Lähde: Frihetskamp

4 KOMMENTIT

  1. Tämä on nykymaailmassa täysin “normaalia”, kuten homous, pedofilia ja muut perverssit. Oksettavaa, hyi helvetti!

  2. Todella härskiä vammaisen hyväksikäyttöä. Down -syndroomainen ei osaa kieltäytyä asioista ellei sitä erikseen ole hänelle opetettu, nyt ovat nämä pride lobbarit keksineet sairaimmista sairaimman kombon bisneksen edistämiseksi.
    Tällaista lukiessa alkaa vituttamaan niin ettei kohta veri kierrä.

  3. Tämä on todella sairasta. Juuri kun luuli ettei rimaa voi enää alittaa niin kulttuuri-marxistit osoittavat että olen väärässä.

    Eikö ne jo itse ymmärrä miten sairaita niiden puheet ja toiminta on?

Comments are closed.