Koti Uutisia Video: nuori mies kritisoi poliisin propagandaa

Video: nuori mies kritisoi poliisin propagandaa

7

YouTube-kanava “TheTeppu” on julkaissut videon, jolla nuori suomalainen mies kritisoi poliisin propagandaa osuvasti ja hiukan humoristisesti.

Suosittelemme katsomaan samalta kanavalta myös toisen videon, jolla sama nuori mies kritisoi Trumpia kritisoivan henkilön argumentteja.

7 KOMMENTIT

  • Antaa toivoa, kun huomaa nuoremman ikäpolven olevan enemmän kartalla ja kiinnostuneempi maailman asioista kuin oman +40 ikäluokan.
   Tähän ikään Ylen, muun valtamedian ja Hollywood propagandan aivoja mädättävä vaikutus on edennyt pitkälle. Todellisuus on niin kuin uutisissa sanotaan tai lehdessä lukee, tosi kapinalliset äänestää sitten persuja.
   Joutuu muuten poliisikoiratkin häpeämään noita propagandavideoita, taatusti jonkun kulttuurimarxistin käsikirjoittamaa roskaa.

 1. Terävä “nassikka”, joka on aikuisempi kuin “aikuiset” itse. Ei viisaus ikää aina katso. Vaikka ihmisestä sanotaan, että hän “viisastuu vanhetessaan”. Tällä viitataan elämänkokemukseen ja ajan tuomaan kykyyn ymmärtää tiettyjä elämän seuraussuhteita.ja lainalaisuuksia.
  Mutta hyvin lahjakkaat ihmiset ovat jo lapsuudessaan osoittaneet hämmästyttävää nerokkuuttaan, joka on tietysti puhjennut täyteen kukkaansa aikuisiällä. Esim. Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791).

 2. Heh! (positiivisesti). Hyvät jutut. “Vastaisku” noille typerille Poliisitube-horinoille.

Comments are closed.