Koti Uutisia Video: naiset ajatusrikollisina

Video: naiset ajatusrikollisina

4

Suosittu kansallismielinen media Red Ice TV julkaisi uuden videon, jolla listataan viime aikoina ajatusrikosten vuoksi järjestelmän vainoamiksi joutuneita eurooppalaisia naisia. Läntisessä “liberaalissa demokratiassa” kriittisiä äänenpainoja esiin tuovat eurooppalaisnaiset ovat joutuneet järjestelmän hampaisiin monissa maissa.

Red Ice TV on suureen suosioon noussut vaihtoehtoinen mediaprojekti, joka käsittelee poliittisia ja yhteiskunnallisia aiheita valkoisten näkökulmasta.

4 KOMMENTIT

  1. Video joka pisti miettimään että MV oikein on menossa? Exä olis linnassa jos sen telkkariin joku kutsuisi muuhunkin kuin mainoskuvauksiin ja eikähän se Wiikin Tiinakin kohta löydä itsensä kalterien väärältä puolelta.

  2. http://www.permanto.fi/fi/player/vod?assetId=7871710

    Isänmaataan Suomea rakastavat naiset. Ennen meidän aatteet ja moraali olivat hyve ja niin se tulee vielä olemaan. Sellainen on suomalaisen tytön, naisen ja äidin luonne ja terveen luonnon laki. Tuossa linkki lottien viimeiseen testamenttiin. Suosittelen kaikkia katsomaan. Silloin, kun on totuus puolella, ei tarvitse koskaan pelätä.

    • Naiset pois varusmiespalveluksesta ja Lotta Svärd perustettava uudelleen.

  3. Hyvä ettei kaikki ole feministi siiderivalaita migreeniä aiheuttavine hiusten väreineen, vaan sentään on olemassa jokunen järjeväkin nainen, joka ajattelee kuin tervejärkinen suomalainen perusmies, jolla on jalat tukevasti Suomen vanhalla stabiililla iki -kalliolla
    Naiset ovat olleet vapaassa pudotuksessa silmissäni vuodesta 2015. Suomalaisten nykynaisten arvostus on laskenut kuin lehmän häntä. Tämä ei luonnollisesti koske menneiden sukupolvien naisia, joista ei voi sanoa ehkä vielä vähän kärjistetysti, että ovat järestään huoria vailla kunniallisuutta ja tervettä itsetuntoa ymmärtäen kansakuntansa aseman ja sen historian arvon, joka johtaa siihen väistämättömään loppupäätökseen, että tämän kaltaista kansakuntaa pitää suojella sekä sen oikeutta olla olemassa on poisottamaton ja kyseenalaistamaton suure, jota ei voi mädättää pois saastuttamalla kaikki sen hyveet ja raskaalla työllä saavutetut voitot niin rauhantyössä kuin sodassakin. Uskallan sanoa, että suomalaisella katajaisella kansalla on yhtä suuri oikeus ja kiveen hakattu laki olla täällä pohjoisella maailman kolkalla kuin Jumalalla Taivaassa. PISTE.

Comments are closed.