Koti Uutisia Ulkomaat Video: Näin Google vakoilee kaikkea, mitä teet

Video: Näin Google vakoilee kaikkea, mitä teet

13

The Hated One -niminen käyttäjä julkaisi viime syksynä Youtube-videon aiheesta, kuinka Google vakoilee käyttäjiään. Vaikka GDPR ynnä muut ”käyttäjän tietoja suojelevat” lait ovat astuneet voimaan, silti Google ja muut suuryhtiöt jatkavat vakoiluaan. Esimerkiksi Google tietää lähes koko ajan, missä liikut – oli GPS päällä tai ei. 

Tiedustelupalvelut seuraavat myös Googlen palvelimia. Eli, kun Google tietää mitä sinä teet, niin tietää useiden maiden tiedustelupalvelutkin. Etenkin Yhdysvalloissa NSA on tullut tunnetuksi Edward Snowdenin paljastusten jälkeen, kuinka NSA vakoilee kansalaisia. 

This is how Google is spying on everything you do:

Katso myös samalta käyttäjältä toinen erinomainen video, miksi Googlen käyttö pitäisi lopettaa:

Vaihtoehtoisena hakukoneitakin löytyy. Eräs suosittu on ollut DuckDuckGo (DDG). Vaikka DuckDuckGo ei virallisesti olekaan uhka yksityisyydelle, hakukoneen takana toimii kuitenkin epäilyttäviä henkilöitä. DDG:n perustaja juutalainen Gabriel Weinberg on aiemmin ylläpitänyt Names Database -nimistä palvelua, joka on käytännössä yksityisyyden vastakohta. DDG:n palvelut toimivat Yhdysvalloissa eli NSA pääsee niihin käsiksi milloin vain. 

Kansallinen Vastarinta suosittelee lukijoitaan kokeilemaan eurooppalaista, yksityisyyttä kunnioittavaa hakukonetta, Qwantia.

13 KOMMENTIT

 1. Hmm, tähän voin vain todeta, että haistakaa te kaikki nuuskijat iso v…u! Voin sitä paitsi kertoa tässä ja nyt, että googlaan kaikenlaista teille peppukipuja aiheuttavaa sisältöä, kuten kansallissosialismia käsittelevää ja globalismia vastustavaa. Vielä tulee päivä, kun tuollaiset nuuskijainstanssit ja niiden saastaiset takapirut lytätään.

  • Toki top secret -viestintää ei harrasteta näillä läpimädillä alustoilla, vaan täysin muulla tavalla, johon nuuskijat eivät pysty (koukku)nokkaansa työntämään…

 2. no nyt on kyllä siirryttävä tähän Qwanttiin sillä en halua että google tietää jokaisesta asiasta mitä teen kiitosta tästä

 3. Tietääkö Goolag missä liikun jos taskussa on viime vuosituhannella valmistettu nokialainen? Eipä taida tietää.

  • Kyllä puhelinoperaattori tietää sinun puhelintasi lähellä olevien kolmen tukiaseman signaalin tason. Siitä tarvittaessa voidaan laskea sinun olinpaikkasi parin kilometrin tarkkuudella. En tiedä, myykö operaattori tämän tiedon Googlelle.

   P.S. Quant on hyvä! Siirryin siihen.

 4. Eipä kyllä Google tiedä missä minä liikun. Kotona on pöytäkone ja siinä on aika hyvin suojaukset kyllä toiminnassa. Eipä minulla mitänä kovin suuria salaisuuksia olekaan.

  • Niin ja tämä uutinen ja sen sisältävät vinkit olivat tarkoitettu vain sinulle.

 5. Kyllä, hakukoneeksi Qwantia ja sähköposti Protonmaililla. Google ja Facebook johdannaisineen kannattaa unohtaa.

 6. Kiina on kaiken pahan alku ja juuri. Vaatimalla Googlelta, joka itsekään EI OLE juutalais firmana tunnettu puhtaista jauhoistaan – vakoiluohjelmia “amerikkalaisinternet -firmalta erilaisia urkinta sovelluksia, joilla Kiinan hallitus voi sortaa ja valvoa monta kertaa sairaammin kuin Josif Stalinin salainen poliisi terrorisoi neuvostoliittolaisia valjastaen “työhönsä” vielä kansalaisia, jotka urkkivat ja ilmiantoivat kevein perustein joko kaunasta tai halusta parantaa omaa sosiaalista tai turvallisuus -asemaansa harhaisessa totalitärisessä kommunisti diktatuurivaltiossa.

  Jo nyt nykyisyys on sairas ja lähitulevaisuus on vielä sairaampi, joka merkitsee samaa kuin kaikki teollisuusmaiden asukkaat ovat ehdonalaisen vankeja, joita seurataan ja vakoillaan jokaista askelta sekä tekoa, minkä he tekevät. Google tietää senkin kun kaivat nenääsi.

 7. Parasta lopettaa Googlen käyttö? Niinpä, mutta se on mahdotonta. Tiedustelupalvelujen yms. kyttäystä kauhistellaan, Snowdenin kirja myy, mutta silti ihmiset antavat kytätä surutta itseään Googlen(kin) toimesta; kuvaa, ääntä, videota – dataa sinusta virtaa bittiavaruuteen ikuisena elämänäsi. Googlen ohjelmat käynnistyvät itsestään, ylittävät omat ohjelmointiasetuksesi, antavat sinulle “pääkäyttäjänä” valheellista infoa. Katsot että Wifisi ja Bluetoothisi ovat suljettuina, mutta todellisuudessa ne ovat päällä, ja Google muiden muassa operoi niidenkin kautta. Google saa sovelluskehittäjien osion päälle, vaikka laitat sen pois päältä ja valintanappi näyttää OFFia. Google ja Facebook pahimmat. Google ja Facebook talkentavat sinusta i-han kaiken sijaintia myöten, vaikka et olisi koko Naamakirjassa, vaikka käyttäisit hakukoneena Duckduckia. “Sovellusten oikeudet” yms. pelkkä vitsi muiden joukossa. Googlea ei voi poistaa Android-laitteista. Eikä Facebookinkaan urkintaa, eikä monia muitakaan vakoulutoimintoja. Moni sanoo, ettei tällainen haittaa, on ihan ok lähettää vessakäynnit ja seksiaktit ja kahdenväliset puheet ja oma mainoskäyttäytyminen kaikki klikkaukset, sijainnit – kaikki – yhtenä reaaliaikaisena virtana ulkopuolisten silmäin alle (myytäväksi). Kaikki suositut saitit (iltapäivälehdet yms) käyttävät Googlen ja Facebookin työkaluja. Google perii maan. Googlen valta on käsittämätön, pikkusen enemmän arkaa tietoa sillä maapallon ykköskermastakin kuin jollain Epsteinillä oli.

 8. Deletoitiinko pitkä puheenvuoroni puolessa minuutissa? Toivon mukaan kyse vain ennakkosensuurista. Googleakin pahempi, pahiksista kaikkein pahin Israelin NSO, joka käy kauppaa mm. toisinajattelijouden hengillä.

Comments are closed.