Koti Uutisia Video: mustat ja latinot ahdistelevat valkoista naista New Yorkissa

Video: mustat ja latinot ahdistelevat valkoista naista New Yorkissa

7

Internetissä on levinnyt kulovalkean tavoin video, jossa yksinäinen nainen kävelee tavallisissa vaatteissa New Yorkissa kymmenen tunnin ajan. Video on aiheuttanut Yhdysvalloissa rasismikohun.

Yhtä valkoista ohikulkijaa lukuun ottamatta kaikki naista halventavasti kaduilla kommentoivat miehet ovat joko mustia tai latinoja. Kaikki naista seuraamaan lähtevät miehet ovat ei-valkoisia. Videon tehneen Hollaback!-järjestön mukaan naista ahdisteltiin kymmenen tunnin aikana yli sata kertaa.

Videon oli tarkoitus olla kannanotto naisten oikeuksien puolesta, mutta etenkin mustat ja juutalaiset mielipidevaikuttajat Yhdysvalloissa syyttävät videon tekijöitä “rasisteiksi”. Esimerkiksi Israelissa syntynyt toimittaja Hanna Rosin sätti videota Slate-julkaisussa. Rosinia myös harmitti, että päiväsaikaan kuvatulla videolla esiintyvät mustat ja latinot vaikuttavat pukeutumisensa ja käytöksensä perusteella siltä, etteivät he tee lainkaan töitä. Tunnettu musta feministikirjailija Roxane Gayrten puolestaan twiittasi, että “videon rotupolitiikka on perseestä”.

Hollaback!-ryhmä yritti puolustautua rasismikohulta väittämällä, että ahdistelijoiden joukossa oli “ihmisiä kaikista taustoista” ja että “valkoisten kommentit eivät vain jostain syystä tarttuneet videolle tai ne jäivät liikennemelun alle”.

Lähde: VDARE

7 KOMMENTIT

 1. No eipä yllätä eräiden primitiivinen viidakkomeininki. Eläintarhaanhan ne kuuluisivatkin kuten jo 1930 luvulla tajuttiin. Berliinissäkin sai ihmetellä “aitoa neekerikylää Afrikasta”.

 2. Iltalehden sivuilta kun katsoi tätä juttua, niin eipä siinä yllättäen kerrottu sitä faktaa, että nämä ahdistelijat eivät olleet amerikkalaisia!

 3. Juutalaiselta tuo nainen minusta näyttää.

  Tässä on haettu riitaa naisten ja miesten välille. Toki järkevimmät näkevät, ettei siellä valkoiset miehet häntä ahdistele.

  Tuon videon sivuilla väitetään näin:

  Like all forms of gender-based violence, street harassers fall evenly across lines of race and class. It is a longstanding myth that street harassment is a “cultural” thing, perpetrated mostly by men of color. We believe that street harassment is a “cultural” thing in the sense that it emerges from a culture of sexism — and unfortunately — that is everyone’s culture. –

  See more at: http://www.ihollaback.org/blog/2014/10/27/new-street-harassment-psa/#sthash.4atRqucL.dpuf

  Eli perus juutalaista kulttuurimarxismi jöötiä. Koitetaan saadat naiset vihaamaan kaikkia miehiä, eikä vain todellisia ongelmatapauksia, afroja ja muslimeja.

Comments are closed.