Koti Uutisia Video: musta mies pahoinpitelee valkoisen tyttöystävänsä

Video: musta mies pahoinpitelee valkoisen tyttöystävänsä

6

Videopalvelu YouTubeen ladattiin kesäkuun alussa video, jolla mustaihoinen mies pahoinpitelee vaaleaihoista tyttöystäväänsä. Tapahtumaa todistavat muut mustat miehet eivät mene väliin estääkseen pahoinpitelemistä.

Videon lopulla videota kuvaava henkilö, joka niin ikään on musta, kysyy pahoinpidellyltä naiselta: “Mitä vittua sinä teit turpaansaantisi vuoksi, valkoinen huora?”

 
http://www.youtube.com/watch?v=N-myA96v1b0

6 KOMMENTIT

  • Vähän myöhäistä se rodullinen herääminen siinä vaiheessa on, kun on jo kertaalleen seurusteltu mustan pojan kanssa. Ehkäpä tämä kyseinen nainen ansaitsee kohtalonsa, kun kerta on mustien kanssa päättänyt pyöriä. Once you go black, there’s no coming back.

   Mustien kanssa seurustelemista harkitsevien kannattaa muistaa, että se tumma ja tulinen veri todellakin on tulikuumaa verta, ja afrikkalaisten suhtautuminen väkivaltaan on huomattavasti kevyempää kuin eurooppalaisilla. Tämä koskee myös oman kumppanin ja omien lasten turpaan vetelyä. Siitä kertoo jo tämänkin videon kuvanneiden täysin sivullisten mustien innoissaan naureskelu koko tilanteelle ja mustan pahoinpitelijän kavereiden tilanteen sivusta seuraaminen.

   • No enpä sanoisi niinkään että “ansaitsee kohtalonsa”.Jos naisen ystäväpiirissä on vasemmistohenkisiä (kuten todennäköistä)100 prosenttia,niin mitä asialle voisi tehdä? Nykyäänhän pikkulasten vanhemmatkin kertovat tähtäävänsä kasvatustyössään “suvaitsevaisuuteen”.Näille yksilöille elämä on jakanut hanttikortit.He eivät tarvitse rangaistusta,vaan kansallismielistä uudelleenkoulutusta jossain valtion laitoksessa.(Siis jos vain olisi käytännössä mahdollista).

    • Toki sosiaalinen paine ajaa ihmisiä typeriin tekoihin kaikilla elämänaloilla, mutta neekerin kanssa seurusteleminen on omissa silmissäni sellainen rikos, että siitä ei enää anteeksipyytelemällä selvitä. Toki kokemukset mustien yhteisöstä voi hyvinkin avata entisen mustan patukan jahtaajan silmät, mutta kuten todettua, niin myöhäistä se siinä vaiheessa on.

 1. Eikös tällaista monikulttuurisuuden rikkautta juuri haluttu?
  Nainen saa syyttää itseään mutta ei tätä silti kukaan sivistynyt ihminen hyväksy.

 2. Videota katsomatta, mutta Vastarinnan artekkeliin perustaen uskon että videota kuvanneen henkilön asenne tuossa kommentissaan on aivan oikea; Olisi rasistista edes ajatella, että vika olisi jossakin muussa kuin ainoassa valkoisessa mustien keskellä..

Comments are closed.