Koti Uutisia Video: musta kansallissosialisti puolustaa näkemyksiään

Video: musta kansallissosialisti puolustaa näkemyksiään

2

Kansallinen Vastarinta uutisoi maanantaina mustasta videoblogaajasta, joka teki videon, jolla hän puhuu valkoisten syyllisyydestä. Eräs lukija nostikin uutisen kommenteissa ylös noin kolmen vuoden takaisen videon, jolla toinen musta mies puolustaa kansallissosialistista maailmankuvaansa valtamedian toimittajille.

Mies päätyi uutisiin pidettyään työpaikallaan hakaristihihanauhaa. Hänen mukaansa kyse on aatteesta aivan kuten vaikkapa Pride-lippujen tai burkhan pitämisen suhteen.

Voit katsoa videon alta:

2 KOMMENTIT

 1. No niin. Nyt olen nähnyt kaiken. Mutta vakavasti ottaen on turha “demokraattien” heitellä lasitalosta kiviä. Eikä etenkään sosialistien. Hyvin vähälle huomiolle jäänyt tosiseikka on se, että sosialismi kahdessa muodossaan – kommunismi – on tappanut ihmisiä neljä kertaa enemmän kuin juutalaisen maailman laskiämpäri Kansallissosialismi.
  Vasemmistolaisten “paremman” väkivallan ja Jumalan vasemmalla puolella istuvien “ihmiskunnan” “korkeimpien” arvojen edustajien olisi syytä muistaa tämä “pikku seikka” ennen kuin mölyvolyymin nupit “käännetään kaakkoon”.
  Koska maailma on mennyt tälläiseksi kommunistien ja pedokraattisen puolueen (niskalaukaus-humanistit) diktatuuriksi ja Muslimi ISIS kurkunleikkaajien ja aivot seinille ampujein liittolaisuhteessa pitävän EU:n kanssa olijoiden, ei ole enää olemassa mitään syytä kieltää ja syrjiä Kansallissosialisteja jonkin hovietikettien takia, koska sillä on yhtä suuri oikeus olla olemassa vaikuttamassa kuin “demokraattisilla” milivaltaisen ja ihmisoikeuksia rajoittavilla päidenkatkojilla sekä kansan oikeuksien polkijoilla.
  Ainoa sana, joka nykyiselle Suomelle minulla on sanottavana. Hävetkää!!!

 2. Mies haastateltiin henkilökohtaisesti, joka on kärsinyt vainoa Yhdysvallat, siinä mielessä, että se on ammatillinen taksin, ja oli hänen ajoneuvon ja vaihto kansallisten tunnusten sosialistisen.

  Joku tuomitsi hänet, mutta kertoi kantelija ei rikkonut mitään sääntöjä (sananvapaus), joka myöhemmin irti työpaikalla (taxi), ja hän oli rangaistu sakkoja ja jousitus ja kuukauden palkkaa.

  Näin ollen haastattelussa toimittajat sionistinen yritysten painamalla järjetöntä kysymyksiä.

  Musta mies on kotoisin Latinalainen Amerikka, käyttäytyy yksinäisinä ja maksaa veroja, mutta ongelma: tietää totuuden toisen maailmansodan jälkeen ja on myötätuntoa ns.

  https://youtu.be/tdCSghA04Gc
  https://youtu.be/ytHmZl9rUNQ

Comments are closed.