Koti Uutisia Video: monikulttuurinen jengi pahoinpitelee vanhuksen

Video: monikulttuurinen jengi pahoinpitelee vanhuksen

0

Valvontakamerat näyttävät, miten monikulttuurinen jengi hyökkää eläkeläisen päälle bussiasemalla Englannin Wolverhamptonissa.

Lauantaina 15. syyskuuta monikulttuurinen jengi hyökkäsi vanhemman miehen päälle Wolverhamptonissa. Turvakamera kuvasi tapahtuman ja kuvamateriaali on nyt julkistettu sen toivossa, että nämä kaksi rikollista saataisiin kiinni. Poliisin mukaan kyseessä on kaksi mustaihoista miestä. Poliisi Adrian Brown kertoo seuraavaa vanhukseen kohdistuneesta hyökkäyksestä:

“Mies potkaistaan maahan ja hänen maatessaan hyppää toinen mies hänen rintansa päälle. Molemmat tekijät jättävät hänet tiedottomana maahan makaamaan.”

Media on luonnollisesti reagoinut tähän hiljaisuudella. Tiedon mukaan rasisminvastaiseen järjestöön Expoon on otettu yhteyttä, jotta heidät saataisiin kirjoittamaan tästä rasistisesta hyökkäyksestä, mutta vastauksena on annettu, että “se on aivan oikein häntä kohtaan”, sillä hän on valkoihoinen. Paineen alla ollut Aftonbladetin toimitus oli myös liian kiireinen “Vi gillar olika” -kampanjansa kanssa, eikä asiasta uutisoitu.

 

Aiheesta muualla:

http://www.expressandstar.com/news/emergency-services/2012/10/15/pensioner-karate-kicked-in-sickening-station-attack/

 

Nordfront.se