Koti Uutisia Rotu Video: miksi rodunsekoituspropagandaa suunnataan naisille?

Video: miksi rodunsekoituspropagandaa suunnataan naisille?

8

Miksi valtamedia suuntaa rodunsekoituspropagandaa erityisesti naisille? Red Ice TV:n Lana Lokteff vastaa kysymykseen informatiivisella analyysillä.
Red Ice on vaihtoehtoinen mediajärjestö, joka julkaisee ohjelmia, jotka kattavat useita aihepiirejä kansallismielisestä näkökulmasta.

8 KOMMENTIT

 1. Noinhan se menee. Olen itse pitkään kanssa seurannut miten kaikessa mädätyksessä on aina valkoinen nainen ja musta mies. Ja juuri koskaan ei mustaa naista ja valkoista miestä. Ehkä se on siinä että valkoinen tekee jälkeläisiä sen verran kuin pystyy elättämään. Mutta musta sen verran kuin pystyy. Mene ja tiedä. Totuus on kuitenkin se että nainen on se osapuoli joka tekee lapset. Ja kun vuosia jatkunut sähköinen lobotomia tuo “hyväksyttyä perhemallia” kaikista tuuteista, sitä aletaan pitämään loppujen lopuksi normaalina. Dopamini on se ihmeaine joka tekee aiemmin koetusta asiasta tutun tuntuista ja turvallisen tuntuista. Vaikka lehtien otsikot ja rikollistilastot muuta osoittavatkin.

  On kuitenkin edesvastuutonta saattaa maailmaan mulatteja ja mestisejä jotka eivät kuulu mihinkään ihmisryhmään. Niitä pidetään alempiarvoisena kummankin rodun osalta. Varsinkin mustien. Ja kuten videossa sanottiin, mustat ja arabit tulevat sielä missä heillä on omat rotunsa ja kotimaansa. Ne eivät siis halua sekoittua kotimaissaan muihin rotuihin. Mutta eurooppaan päästyään tilanne on toinen. Toisaalta, jos niitä ei kiinnosta asua täälä niin ainahan ne voivat lähteä täältä pois ja palata kotimaahansa. Ja jättää katraansa muiden elätettäväksi.

  Se mikä videollakin todettiin on se että valkoinen rotu on eksoottinen. Muuita rotuja on paljon enemmän ja siksi valkoinen vähemmistö halutaan tuhota. Oman esimerkkinsä antoi Michael Jackson joka halusi olla niin valkoinen että käytti siihen kaikki keinonsa. Muuten, oletteko pistäneet merkille että “Michaelin lapset” eivät ole mulatteja, vaikka niiden pitäisi. Michaelhan oli musta. Joku toinen on siis lasten isä. Joku valkoinen.

  Kun tarkastellaan tätä rasistiasiaa isommassa mittakaavassa niin kenelläkös se ongelma on? Eiköhän se ole aina musta väestö joka marssii ja osoittaa mieltään ja terrorisoi valkoisia koska he väittävät kaikkien valkoisten olevan rasisteja. Hmm… mitenkäs se nyt sitten menikään?

  • Mulatti ja valkoihoinen tai kaksi mulattia voivat saada vitivalkoisen lapsen, mutta Jackson ei ollut mulatti. Valkoista verta on hiukan suvussa hänellä, mutta todennäköisyys että kumpikin lapsi olisi täysin valkoinen lienee yksi miljoonasta. Lasten biologisen isän on oltava valkoihoinen.

 2. Rotupettureita löytyy täälläkin jo, vaikka ne naiset yleensä ovat läskejä, rumia ja helvetin tyhmiä, mitä näkee neekerien ja ählämeiden kanssa, niin silti voi vaan ihmetellä miten joku voi ollakin niin sairas, että harrastaa seksiä tai jopa tekee ristisiitoksia niiden kanssa, mikä on pahinta mitä ihminen voi tehdä!

 3. Juhani, näin yleiseillä tasolla luulen että syy miksi naiset menevät vierasrotuisten kanssa on koska he ovat enemmän ns. sinisilmäisiä, ajattelu on enemmän tunteisiin kuin järkeen perustuvaa. Naiset ovat “höpsöjä” ja heitä on helpompi manipuloida. Juutalainen media ja Hollywood näyttää heille rotusekoitteilua ja tämä esitetään ns “nykyaikaisena” ja muodikkaana jonka he alitajuntaisesti hyväksyvät, ja jopa omaksuvat. Kasaarijuutalaiset hyökkäävät meidän naisiamme kohtaan koska ilman heitä emme ole mitään. He kehottavat naisia keskittymään enemmän omaan henkilökohtaiseen “uraansa” ja omaan egoistiseen hyvinvointiin ja menestykseen perheen perustamisen sijasta. Vahva perhe on valtion perusta. Kansan tulisi olla kuten perhe, yhtenäinen.
  Mutta turha syyttää vain meidän naisiamme sillä vähintään samoissa määrin näemme vaaleiden miesten vierasrotuisten kanssa myös.Juutalaisten radikaali feminismiliike on yksi pahimmista ja vaarallisimmista syövistä meidän kulttuurimarxismi-yhteiskunnissamme. Luontoäiti kyllä loppukädessä määrittää sen pärjääkö heikot mielet. Ketkä selviävät sivilisaation romahtaessa on laatikon ulkopuoleiseen ajatteluun pystyvät, realistit ja kriittisen ajattelun omaksuvat. Tällöin syöpä viimeistään lähtee meidän kansan keskuudestamme.
  Pistää kyllä suruksi ja hieman jopa vihaksikin kun näkee vaaleahiuksisen ja sinisilmäisen naisen tumman homosapiens Afrikkalaisen kanssa. Ei minkäänlaista vastuunkantoa sekä ymmärrystä kuinka tämä puolen miljoonan vuoden evoluutio meidän neandertal esi-isistämme menisi yhdessä sukupolvessa hukkaan lisäännyttyä.

  • En kyllä tiedä ketään normaalia fiksua naista, joka ei pitäisi tuollaista luonnotonta ja sairasta aktia jotenkin hyväksyttävänä? Vaikka olisi kuinka paljon propagandaa niin kukaan normaali Suomalainen EI tuollaiseen vastenmielisen roturutsaukseen pystyisi, päinvastoin ajattelee sen olevan sairasta. Siksi neekerit ja ählämit raiskaa, koska muuten ei saa, paitsi jotain rumaa läskiä.🙂

  • Kannattaa myös katsoa omia asenteitakin. Älkää opettako tyttäriä olemaan liian kilttejä, korrekteja ja ystävällisiä. Itse ainakin opetan omat tyttäret pitämään puoliaan. Itselläni on itsepuolustustaitoja, siihen päälle kuntosalia, koripalloa ja uintia, niin osaan puolustaa itsäeni. Turvasumutinkin löytyy. Tässä jokaisella naiselle mallia: https://www.youtube.com/watch?v=gT0fABCw6M8

   Hankkikoot ne muslimen kanssa vehtaavat naiset ennemmin dildon. Niitäkin saa mustina. Eipä tule sitten ikäviä yllätyksiä.

 4. Luullakseni ei ainakaan Suomessa naisille ei tarvisisi edes tehdä mitään propagandaa, sillä he ovat tunnetusti olleet “etelän mailla” ns. “helppoja”.

 5. Ikean kauppakeskukset ovat rotujen sekoituksen aivopesukeskuksia. Vaateliikkeet ovat pääosin pohjoismaisia, kuten H&M, Dressman ja Lindex. Katsokaa näiden yhtiöiden mainosjulisteita, niin huomaatte, että melkein puolessa niistä on muita kuin valkoisia ihmisiä. Pahimpia ovat lasten vaatteiden mainokset. Mulattilapset ovat näissä yliedustettuina.

  Selatkaapa läpi Ikean tuotekuvasto. Se on tarkkaan harkittu rotujen sekoitus manifesti ja valkoisuuden “muistokirjoitus”. Hyvä esimerkki yhdestä kuvasta: Vanha kantaruotsalainen isoisä, jolla lapsenlapsena aasialainen kakara. Tällä esimerkillä halutaan luoda mielikuva, että ruotsalaisuus on katoavaa ja uusi sukupolvi on muunrotuisten. Sama idea kuin elokuvassa Saattokeikka, jossa ovat vanha kantasuomalainen mies ja afrikkalainen nuori.

Comments are closed.