Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Video: miksi he haluavat tuhota valkoisen rodun

Video: miksi he haluavat tuhota valkoisen rodun

2

Tuoreessa Red Icen videossa Lana Lokteff
kertoo siitä, miksi globali eliitti haluaa tuhota valkoisen rodun. Kyseinen operaatio on käynnissä maailmanlaajuisesti ja kohteena on maapallon valkoinen kansa.

Kansallinen Vastarinta suosittelee videota niin katsottavaksi kuin jaettavaksi.

2 KOMMENTIT

  1. Kukahan uskaltaisi suomentaa ja tekstittää? Oululainen kaupunginvaltuutettu Junes Lokka (ASYL) pääsi käräjille sellaisesta. Pääsi myös käräjille, kun pani nettiin Oulun kaupunginvaltuuston toisenvärisen jäsenen puheenvuoron, josta kantasuomalainen ei ymmärtänyt yhtään mitään. Ilman tekstitystä ja suomennus- tai selvennysyritystä.
    Äänestikö muuten joku tuota toisenväristä vai pääsikö ohituskaistan kautta valtuustoon?

    • Ongelmana ei ole käännöksen puute vaan se, että keksivertovalkoiset eivät suostu katsomaan tätä viedota. Ja puolet sheeplestä on vielä tyhmempi kuin keskivertosheeple.
      Mutta. Vaikka tilanne on tämä, muuta ei voi kuin jatkaa valistamista, ja sheeplen herättämistä takaisin ihmisiksi. Totaalinen romahdus on väistämätön, ja tuleva sekasorto on sellaista sorttia, että Rahan Valtiaat eivät välttämättä onnistu sen hallitsemisessa – siinä on kansakuntien terveiden aineksien (l. kansallissosialistien) voittamisen mahdollisuus.

Comments are closed.