Koti Uutisia Video: mies lyö naista pesäpallomailalla päähän

Video: mies lyö naista pesäpallomailalla päähän

4

Yhdysvalloissa Arkansasin osavaltiossa sijaitsevassa Walmart-myymälässä sattui kesäkuun puolivälissä erikoinen pahoinpitely.

25-vuotias Corey Mosley käveli ympäri myymälää alumiinisen pesäpallomailan kanssa, kunnes hän huomasi 18-vuotiaan Ashlyne Rogersin. Rogers oli katselemassa CD-levyjä, kun Mosley löi häntä kerran takaraivoon ja poistui paikalta.

Poliisi kutsuu tekoa satunnaiseksi eikä tutki sitä viharikoksena.

4 KOMMENTIT

 1. Siis tälläiseen sekopäisyyteen saattaa joutua ihan kuka tahansa?
  Kun joskus vuosikymmen sitten helsingin metrossa joku satunnainen kulkija veti kirveellä matkustajaa päähän, se oli maailmanlaajuinen uutinen. Nyt tämän kaltainen täysin mielivaltainen toiminta alkaa nostaa päätään rapakon takana, josta se varmasti löytää tiensä muuallekin monikulttuurin levitessä. Kovasti natseista vaahdotaan ja itketään mutta montako tällaista tapausta olette juutalaisomisteisen median toimesta kohdanneet, jotka nostaisivat nämä tapaukset välittömästi pilviin saakka? Aina kyseessä on ollut mustien tekemä sekoilu, josta voimme päätellä että valkoiset ovat liian sivistyneitä hakkaamaan satunnaisia ihmisiä yleisillä paikoilla.
  Jenkeissä ei vuosikausiin ole edes tullut oikeussaliin tapausta jossa valkoinen mies olisi raiskannut mustan naisen, sillä välin kun näitä toisinpäin tilanteita on kymmeniä tuhansia vuosittain.
  Nämä faktat sitten kai tekevät rasistin?

  Ei mene hyvin…

 2. Jösses… Kyllä täytyy kikkarapään olla sekasin kun menee tekemään tuollaista. Takaravoon kohdistettu isku. Tytöllä kävi tuuri ettei rikosnimike ollut ihan jotain muuta. Toivottavasti tyttö ei saa komplikaatioita jälkeenpäin vaan pystyy elämään normaalia elämää. Tuo säkkäräpää… Se sietäisi saada hieman opastusta.

 3. Tuossa videon lopussa löytyy myös linkki videoon, missä kerrotaan valkoisen naisen raiskanneen päiväkotilapsia töissä.

  ” Aina kyseessä on ollut mustien tekemä sekoilu, josta voimme päätellä että valkoiset ovat liian sivistyneitä hakkaamaan satunnaisia ihmisiä yleisillä paikoilla.”

  Jones, voisit yrittää hiukan skarpimmin.

Comments are closed.