Koti Uutisia Sionismi Video: mielipiderikollinen Monika Schaeferin haastattelu vankeusajan jälkeen

Video: mielipiderikollinen Monika Schaeferin haastattelu vankeusajan jälkeen

3

Kanadalainen Monika Schaefer pidätettiin Saksan maaperällä ja heitettiin vankilaan. Tämä tehtiin sen vuoksi, että hän oli Kanadassa ladannut YouTubeen veljensä Alfred Schaeferin kanavalle videon, jolla hän pyytää julkisesti anteeksi jo edesmenneeltä äidiltään sitä, että hän nuorempana syytti äitiään osallisuudesta väitettyyn kuuden miljoonan juutalaisen kansanmurhaan Saksassa toisen maailmansodan aikana.

Koska Monika Schaefer ymmärsi sittemmin, että voittajat kirjoittavat historiaa niin kuin he itse haluavat ja että virallinen versio juutalaisten “kansanmurhasta” on jättimäinen valhe, hän haluaa valaista ihmisiä syytösten perättömyydestä ja muistella äitiään rakkaudella.

Schaeferin YouTubeen lataama video rikkoo Saksan “sananvapauslakeja”. Juutalaisen ylivallan asiaa ajavan B’nai B’rithin Kanadan-osaston vaikutuksesta hänet pidätettiin Saksassa oltuaan maassa vierailulla, ja hänet sijoitettiin müncheniläiseen vankilaan. Schaeferin protestoidessa ja sanoessa olevansa Kanadan kansalainen hän sai vastaukseksi, että hänen olisi pitänyt pysyä Kanadassa, mikäli hän aikoi pysyä vapaana.

Schaefer esiintyi julkisuudessa ensimmäisen kerran tuomion jälkeen 15. marraskuuta niin kutsutussa hangoutissa YouTubessa yhdessä Brian Ruhen kanssa. Schaeferin vankeusaikana hänen veljensä Alfred taisteli viranomaisten kanssa oikeudesta vierailla siskonsa luona. Kun Alfred Schaefer sitten sai tähän luvan ja pääsi Saksaan asti, myös hänet heitettiin telkien taa. Alfred Schaeferin tuomio on pituudeltaan kolme vuotta ja kaksi kuukautta “holokaustin” kiistämisestä.

Voit kirjoittaa Alfred Schaeferille osoitteeseen:

Alfred Schaefer
JVA Stadelheim
Stadelheimer Strasse 12
DE-81549
München
Deutschland

Lähteet: Nordfront, Codoh.com

 

3 KOMMENTIT

 1. Tuomiot ovat täysin linjassa tämän maailman hulluuden kanssa.

  Monika kehottaa jatkamaan taistelua tuossa videolla. Ei voi olla loputtomiin niin, että totuuden puhujat suljetaan vankilaan.

 2. Jos Saksassa haluttaisiin olla oikeudenmukaisia niin sehän tarkoittaisi että kaikkia ihmisiä pitäisi käsitellä samalla tavalla. Ja tämä tarkoittaisi että lähi-idästä tulleet sotarikolliset ja maassa olevat terroristit pitäisi pidättää ja laittaa vankilaan. Sen lisäksi pitäisi kaikki huumekauppiaat pidättää ja laittaa vankilaan.

  Myös mama-merkel tulisi pidättää petoksesta liittovaltiota vastaan ja koko hallituskoaliitio joka on mama-merkelin puolella. Kaikki vankilaan vaan.

  Myös juutalaiset ja muslimit pitäisi niin ikään pidättää kaikista niistä ajatusrikoksista jotka ne ovat tehneet saksalaisia kohtaan. Niin lausunnot, videot kuin teotkin. Yrityskonkursseista puhumattakaan.

  Saksassa alkaa kohta ihan uusi teollisuudenala: Rikosteollisuus !!

 3. Monika on muuten entinen viherhörhö, joka tutkittuaan asiaa huomasi holokaustin olevan holohoax. Ihmiskunnalla on siis vielä toivoa. Monella muullakin on silmät avautumassa, koska vaikka sensuuri ja vihapuhelait jyllää, niin kaikki tieto on silti suht helposti netistä löydettävissä.
  Itsekin uskoin holokaustiin vielä muutama vuosi sitten, mutta Adolf Hitler Greatest Story Never Told – dokumentti oli käännekohta minun elämässäni ja tuosta dokkarista alkoi kohdallani satoja tunteja kestänyt tutkimus, joka tuskin loppuu koskaan. Totuus tekee vapaaksi.

Comments are closed.