Koti Uutisia Video: marokkolaisjengi hyökkää yksinäisen hollantilaisen kimppuun

Video: marokkolaisjengi hyökkää yksinäisen hollantilaisen kimppuun

3

YouTubessa julkaistiin hiljattain video, jossa viisi maahanmuuttajataustaista hyökkää yksin liikkuvan hollantilaismiehen kimppuun.

Videolla näkyy, kuinka alkuun kolme maahanmuuttajaa piirittää miestä ja aloittaa tämän lyömisen ja potkimisen. Kun mies yrittää puolustautua yksin kolmea hyökkääjää vastaan, saapuu paikalle kaksi maahanmuuttajaa lisää, joista jälkimmäisenä tuleva onnistuu kaatamaan uhrin.

Maahanmuuttajaseurue pahoinpitelee maassa makaavan miehen ja poistuu tämän jälkeen paikalta jättäen uhrinsa lojumaan kadulle.  Hyökkääjät olivat ilmeisesti marokkolaista alkuperää.

 

3 KOMMENTIT

 1. Noin käy, jos ei osaa itsepuolustusta. Tuossa olisi ollut monta tilaisuutta vastata tuleen, liekö ollut liian peloissaan.

  • Ehkäpä niin, mutta videolta näkyy kuinka kaksi jälkeenpäin mukaan tullutta hyökkääjää saapuu paikalle täysin päinvastaisesta suunnasta, kuin varsinaiset tappelun aloittajat. Eli todennäköisesti nämä olivat eri porukoita, jotka eivät edes tunteneet toisiaan, vaan saapuivat auttamaan maanmiehiään valkoisen pahoinpitelemisessä.

   Videolta ei näy, että kuinka monta muuta maahanmuuttajaa on lähistöllä seuraamassa tilannetta, ja valmiina osoittamaan solidaarisuuttaan maanmiehilleen liittymällä mukaan tappeluun. Eli vaikka uhri olisikin voittanut nuo viisi marokkolaista, olisi lähistöltä voinut hyökätä toiset viisi ja taas viisi jne…

   Eli uhri on myös voinut tiedostaa potentiaalisen ympärillä olevan uhan ja sen vuoksi puolustautunut “varovaisemmin”.

   Joka tapauksessa yksin puolustautuminen laumaa vastaan on helpommin sanottu, kuin tehty!

 2. Aika harva tavallinen kaduntallaaja nykypäivänä uskaltaa lyödä takaisin uhkaavassakaan tilanteessa. Moderni yhteiskunta on onnistunut hävittämään ihmisten luontaisen taistelijahengen pois, ja sen vuoksi moni mieluummin nöyrtyy suoraan sen sijasta, että puolustaisi itseään hyökkääjää vastaan.

Comments are closed.