Koti Uutisia Video: maahanmuuttajajengi hyökkää juutalaisen elokuvantekijän kimppuun Husbyssä

Video: maahanmuuttajajengi hyökkää juutalaisen elokuvantekijän kimppuun Husbyssä

3
Ami Horowitz sai kokea kantapään kautta husbyläistä monikulttuuria.

Amerikanjuutalainen elokuvantekijä Ami Horowitz kertoi Fox Newsille joutuneensa lokakuussa kuvausmatkallaan Tukholman Husbyssä maahanmuuttajajengin hyökkäyksen kohteeksi. Horowitz oli tullut Ruotsiin dokumentoimaan Eurooppaan kohdistuvan joukkomaahanmuuton seurauksia ja vahvistamaan kuulemansa huhut “no-go-alueista”.

Tapauksesta on nyt julkaistu video YouTubessa. Videolta voi seurata, kuinka hyökkäys alkaa ja kuinka Horowitzin kimppuun hyökänneet miehet puhuvat englantia ja arabian kieltä.

Videonpätkällä kuuluu, kuinka Horowitz kysyy tuntemattomalta mieheltä, mikä ongelma hänen kuvaamisessaan Husbyssä on. Tähän mies vastaa, ettei hän halua tulla kuvatuksi. Horowitzin vaatiessa järkevämpää selitystä mies sanoo ärsyyntyneenä “En vain halua” ja kehottaa aggressiivisesti Horowitzia näyttämään kameransa sisällön. Samaan aikaan videolla kuuluu ihmisten ääniä arabiaksi, minkä jälkeen hyökkäys alkaa.

Tappelun aikana Horowitzin voi vielä kuulla huutavan apua ennen kuin äänitys loppuu. Daily Mailille Horowitz kertoo kuvausryhmänsä jo poistuneen tässä vaiheessa paikalta. Maahanmuuttajajengi ajoi Horowitzia jengin hallussa olevaan rakennukseen:

“He löivät ja potkivat samaan aikaan kun moni ihminen vain katseli vierestä. Lopuksi jengi veti minua erääseen rakennukseen, ja silloin olin varma, että he aikoivat tappaa minut. […] Kun olimme talon sisäänkäynnin edessä, he jatkoivat brutaalia hyökkäystään. Muutaman sekunnin kuluttua erään asunnon ovi avautui ja onneksi pahoinpitelijäni pelästyivät siitä niin, että he juoksivat pois paikalta”, kertoo Horowitz.

Elokuvantekijä on ilmoittanut pahoinpitelystään Ruotsin poliisille, joka on puolestaan vastannut, ettei se pysty tekemään asialle mitään.

Katso videonpätkä alta:

Fox Newsin lähetys, jossa Horowitz on mukana keskustelemassa hyökkäyksestä ja monikulttuurisuudesta Ruotsissa:

Lähteet: Nordfront.se, Daily Mail

3 KOMMENTIT

  1. Siellä on jo valtioita valtion sisällä. Olisi kiinostavaa nähdä tilastoja Ruotsin white flight-ilmiöstä. Tällä hetkellä kuulopuheen mukaan ilmiö on todella voimakas.

  2. Mamut ja pakolaiset ulos pohjoismaista,mutta jonkun juutalaisen hakkaaminem ei liikuta minua(kansallissosialistia) lainkaan.

  3. Kerrankin osui oikeaan osoitteeseen. Juutalaisjärjestöt meuhkaavat monikulttuurisuuden puolesta joka ikisessä Länsimaassa ja haluavat laittaa kansallismieliset homogeenistä yhteiskuntaa kannattavat ahtaalle pakottamalla omien lakeijiensa eli juutalaista syntymperää olevat johtajat kieltämään terroristijärjestönä siitä toiminasta, jota heidän (juutalaisten) “Luvattumaa” harjoittaa mitä riäikeämällä tavalla.
    Kyse ei ole sitä mitä tehdään, vaan siitä: Kuka sen tekee!

Comments are closed.