Koti Uutisia Kotimaa Video: maahanmuuttaja hyökkää suomalaisen kimppuun Suolahdessa

Video: maahanmuuttaja hyökkää suomalaisen kimppuun Suolahdessa

12

Suomalainen mies on julkaissut YouTubessa tiistaina kuvatun videon, jolla maahanmuuttaja sylkee ja käy käsiksi mieheen. Hänen mukaansa tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan, vaan Suolahdessa esiintyy muulloinkin maahanmuuttajaväkivaltaa.

Keski-Suomessa Äänekosken ja Jyväskylän lähellä sijaitsevaan Suolahteen asutettiin runsaasti maahanmuuttajia vuonna 2015, kun sinne perustettiin vastaanottokeskus. Tuolloin ryhmä aktivisteja kävi dokumentoimassa tilannetta, mutta poliisi alkoi saman tien ahdistella aktivisteja lopulta häätäen heidät pois paikalta. “Luultavasti poliisi oli ohjeistettu valvomaan aluetta ja porukoissa liikkuvia suomalaisia, sillä Äänekoskella on protestoitu viime aikoina voimakkaasti vastaanottokeskushanketta vastaan”, kommentoi Vastarintaliikkeen aktivisti aihetta syksyllä 2015.

Nyt vaikuttaakin siltä, että kansalaisten mielipiteistä huolimatta väkisin runnottu pakolaishanke aiheuttaa edelleen ongelmia paikkakunnalla.

Lähde: MV-media

12 KOMMENTIT

  1. “This video is unavailable”. Äkkiäpä hävisi Jewtubesta, tuosta Euroopan ählämistämisen tukikanavasta.

  2. Sylkeminen ja kivittäminen on maahantunkeutujille rodunomaista käytöstä. Toivottavasti suomalaisilla alkaa viimein aukeamaan silmät.

  3. Tilanne lähti liikkeelle siitä kun Suomalainen oli nähnyt rotumuukalaisen myyvän naapurustossaan huumeita ja oli mennyt tästä sille sanomaan, jolloin kyseinen “rikastaja” välittömästi alkoi agressiiviseksi ja uhkasi raiskata miehen ja alkoi sylkemään Suomalaista kohti, tämän jälkeen rotumuukalainen alkoi heittelemään kivillä jonka jälkeen hyökkäsi kimppuun. Positiivinen asia oli, että Suomalainen sai lyötyä pari kertaa rotumuukalaista niin, että ählämi ulvoi kivusta ja pyysi lopettamaan, se oli nautinnollista. Ählämin otettua iskua pakeni kuin rotta, mikä onkin. Vai että jewtube poistanut videon, yllätys. Joutuukohan “rasistiukko” “oikeuteen” “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” kun kuvasi tapahtuman ja kehtasi vielä puolustaa itseään?🙂

  4. “Meidän isä on supermies”… Niimpä. Vanha ryppyinen kivittäjä-arabi. Olikohan lausunto paitaan saatu vaimolta myös kivittämällä? No, arabi puolusti onnistuneesti jälleen kunniaansa hyökkäämällä enisin. Arabeille vain se on tärkeää kuka hyökkää ensin. Se säilyttää kunniansa. Onneksi Marko ei ole ihan pieni mies joten hukkapätkä sai yllätysvastuksen. Toivottavasti huumeiden myynti ainakin tuon kautta loppuu. Tosin, onhan se jo vanha joten ei se enää kauaa sandaaleja kuluta.

    On se muuten ihmeellistä että noiden täytyy käyttää huumeita. Luulisi että kun ovat päässeet hiekka-aavikolta tänne vesien shangri-la:han niin olisivat jo paratiisissa.

  5. Olihan taas kulttuurin rikkautta. Itselläni tuskin olisi riittänyt itsehillintä olla vääntämättä tuota kääpiötä hiukan enemmän solmuun. Olisi sitten saanut uhrin statuksen ja kunnon korvaukset joilla rahoittaa liiketoimintansa sisäänostoja ja jatkaa kapeakatseisen suomalaiskulttuurin rikastamista tajuntaa laajentavilla aineilla…

Comments are closed.