Koti Artikkelit Video leviää verkossa: maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren

Video leviää verkossa: maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren

40

Verkossa alkoi viikonloppuna levitä Helsingissä kuvattu video, jossa maahantunkeutujien lauma hakkaa suomalaisnuoren. Kuten vastaavissa tapauksissa yleensä käy, tälläkin kertaa suomalainen joutui puolustautumaan yksin suurta rotumuukalaisjoukkoa vastaan.

https://www.bitchute.com/video/tF2vp6cW5oE7/

Videolla esiintyvässä rotumuukalaisten laumassa on edustettuna useita kansallisuuksia niin mustasta Afrikasta kuin Lähi-idästä. Itähelsinkiläisessä metroasemassa tapahtunut yhteenotto alkaa, kun arabilta näyttävä nuori lyö suomalaista nuorta. Tämän jälkeen suomalainen alkaa taistella vastaan, ja arabi saa useita nyrkiniskuja.

Kun muut metroasemalla norkoilleet rotumuukalaiset huomaavat arabihyökkääjän jäävän alakynteen, käyvät he kaikki joukolla suomalaisen kimppuun hakaten ja potkien tätä vielä senkin jälkeen, kun tämä on kaadettu maahan. Kuten videolta näkee, liittoutuvat eri maista saapuneet rotumuukalaiset luontevasti keskenään, kun kyse on väkivallasta valkoisen rodun edustajia vastaan.

Tapaus toimii muistutuksena suomalaisille nuorille siitä, että laumassa liikkuvien maahantunkeutujien joukkoväkivaltaan tepsii vain yksi keino: valkoisten suomalaisten on liikuttava ja taisteltava yhdessä. Valtamedia ja koululaitos ovat opettaneet valkoisia kääntämään toisen posken rikollisille maahantunkeutujille, minkä vuoksi rotumuukalaiset pitävät suomalaisia helppoina uhreina. Tilanne ei muutu ennen kuin suomalaiset järjestäytyvät ja taistelevat yhdessä vastaan.

Koska juutalaisten perustaman Googlen tytäryhtiö Youtube sensuroi usein monikulttuurisuuden todellisuutta esittelevät videot, on pahoinpitelyvideo ladattu varmuuden vuoksi myös sensuurivapaaseen Bitchuteen: https://www.bitchute.com/video/tF2vp6cW5oE7/

40 KOMMENTIT

 1. Nämä matut mieltävät itsensä Suomen ja suomalaisten vihollisiksi. Tämä on seurausta siitä, että heille Suomi on sodan aluetta, josta käytetään nimitystä Dar al-Harb. Näitä ihmisiä ei voi muuttaa harmittomiksi lepyttelyllä tai antamalla heille etuoikeuksia.

 2. Eniten näissä somen keskusteluissa joissa tätä videota on jaettu inhottaa se kuinka nuoret suomalaiset naiset ovat aina vähättelemässä tapahtunutta sekä vielä puolustelemassa näitä nilkkejä.

  Milloinka kansallismieliset suomalaiset alkavat heräämään siihen tosiasiaan että myös suomalaiset naiset ovat osa ongelmaa ja ihan puhtaita vihollisia?

  Suomalaiset naiset ovat näiden matujen puolella ja osa jopa palkitsemassa seksillä näitä suomalaisia miehiä hakkaavia matunilkkejä.

  • En tiedä millainen naistenvihaaja niljake olet, mutta Suurin osa on ihan tavallisia Suomalaisia naisia, sitten on näitä feministilesboja, muunsukupuolisia ja muita rotupettureita, jotka kylläkin ansaitsee paikkansa katulampuissa kiikkumassa.

   • Se on kyllä totta, että suurinosa kansalaisista on aivopestyjä.

  • Nämä naiset, joita tiedän muutaman oikeassa elämässä, ovat elämässään epäonnistuneita, eivät näe itsessään ikinä vikaa vaan syyllinen on aina joku muu, vaikka sinä tai minä. Vittu että tuollainen asennoituminen saa vereni kiehumaan. Olen tullut siihen tulokseen, että rotumuukalaiset on luotu kaikkein yksinkertaisimmille naisille.

   Minunlaiseen asperger-naiseen ei vain kerta kaikkiaan uppoa mikään fiktiivinen, koska minä näen totuuden ja minua kiinnostaa vain kaikki todellinen, olemassa oleva asia, ns. terveet elää harhoissa.

  • Hyvä pointti. Suvakkiämmät on perkeleellistä myrkkyä tälle maalle. Ovat vielä kaikenlaisissa hyysäys- ja kuppausviroissa tuhoamassa sisältäpäin maatamme, sotimalla säilytettyä itsenäisyyttä ja sen verenperintöä.

  • Isompi ongelma on nössöt cuckold-miehet, jotka kitisee netissä sen sijaan, että puuttuisi ongelmaan katutasolla. Loppujen lopuksi valkoinen mies voi ratkaista tämän ongelman ja ihan turha liioitella aivottomien suvakkiämmien roolia yhtään missään asiassa.

 3. SoO ja Kohti Vapautta kansanliike voisi kanssa mennä näille ostareille hieman hengaileen ja antaa kunnon kurinpalautuksen näille pikkutyttöjä saalistaville ja huumeita myyville väkivaltaisille rotumuukalaisille. Voisin ilmoittautua mukaan.

   • Sehän sopisi kaltaisellesi cuckold perä- Erikille paremmin kuin hyvin, että kaikki Suomalaiset jäisivät vain kotiin.

 4. Ja näitä sitten Antti Rinne ja Ohisalo ottivat taas 8 lisää… Kyllä vihaksi pistää tämä tietoinen maan tuhoaminen, ja väkivallan tuominen kotioville! Hävetkää syylliset!

  • Mitäs meinasit keksiä ja milloin?

   Yksin on turha taistella. Linnaan sitä vain joutuu tai poliisilaitoksen kellariin hakattavaksi.

 5. Homma alkoi kaatua silloin kun naiset sai äänioikeuden. Satavuotta helppoa elämää vailla mitään velvollisuuksia on johtanut vinoutuneeseen hoivaviettiin josta itää feminisminsyöpä.

  • Tuosta olen samaa mieltä. Naiset ajattelevat äänestäessään kaikella muulla paitsi järjellä.
   Asiat kääntyisivät hetkessä huomattavasti paremmaksi, jos naisilta otettaisiin äänioikeus pois. Jonkun korvaan tuo kuulostaa sovinismilta, mutta se on ikävä todellisuus.

   • Jos Suomesta tulee islamilainen, niin naisten sananvalta kapenee. Voi olla, että äänioikeus lähtee.

   • Mitkä “naiset”?! Minä olen olen nainen ja olen ollut koko elämäni ajan ihan luontaisesti isänmaallinen koko sydämellani. Muutama vuosi sitten minulle selvisi holohoax koko rumuudessaan/laajudessaan -ja sen takia olen nykyään Kansallissosialisti ja sen arvomaailman olen opettanut myös lapsilleni.
    Katson tämän lapsille siirretyn tiedon ja kasvatustyön olevan elämäni arvokkain ja tärkein tehtävä.

    Poikani (10- vuotias) on 9-10: n oppilas lukematta kokeisiin ollenkaan ja hänellä on (testistä riippuen) 120-122 pisteen äo. Ja poika muuten ihan itse on kiinnostunut äo- testeistä ja niiden tekemisestä, en ole niitä kannustanut tekemään. Olen mielestäni tehnyt yhteiskunnalle jo pelkällä lastenkasvatuksella suuren palveluksen; minun lapsiani on turha yrittää kenenkään (koululaitos, media yms) aivopestä, ei mene nimittäin mikään kulttuurimarxilainen valhe enää läpi.
    Nyt poikani miettii hymy huulillaan: “Mitä mä vastaan historiankokeissa kysymyksiin? Äiti, munhan täytyy valehdella niissä kokeissa, jotta saan kympin!”

    • Päivän fiktiot tulivat siinä. Aika huonolla tolalla pitää olla oma elämä, kun tuollaisia tarinoita pitää raapustaa. No, saahan sitä netissä esiintyä kenenä tahtoo.

     Miten, muuten, saa kokeista täydet pinnat lukematta niihin? Mistä silloin oikeat vastaukset kaivetaan?

     Ensi kerralla vähän tarkemmin sitten, jos tahdot uskottavaa proosaa kirjoitella. Tuo ÄO-juttu meni myös överiksi aika pahasti, etkä itse edes tajua miksi. Sääntö numero 1: pitää tietää mistä kirjoittaa!

 6. Hyvinhän poika taisteli. Vähän olisi vain apuja tarvinut, niin olisi päässyt ISS siivoilemaan vääränrotuista verta lattialta.

 7. Ihme ettei kukaan tuntenut oloaan niin uhatuksi että olisi vielä puukottanut selkään kulttuurinsa mukaisesti. Milloin se puolan juna lähtee oikeasti, ei vittu tätä touhua!!

 8. pitääkö tähän vaan tottua,,EEI missään nimessä,,varsinkin Turussa on niin järjettömän ylimielistä N….keri populaa,että hävetä saa!!

 9. näille apinoille pitää laittaa kovaa vastaan ja potkia ne nevadaan.Suomalaiset velvollisuus on auttaa Suomalaista ,apinoita turpaan vaan ja kunnolla .Taistekaa !!

 10. Positiivista tässä on, että tämä suomalainen nuori sentään puolustautui. Monista tikkumaisilla käsillä varustetuista hipstereistä ei olisi edes tuohon ollut. Ei auta kun toivoa, että kasvavasta Suomen nuorisosta vielä löytyy näitä, jotka näyttävät kuka on isäntä talossa.

 11. Itsepuolustuskouluttaja, hyvä tuttavani, neuvoi tällaisessa tilanteessa toimimaan seuraavasti.
  1. Älä jää hyökkääjien keskelle. 2. Pyri nopeasti vahingoittamaan vakavasti yhtä hyökkääjää ja käytä tätä “kilpenä” 3. Älä taistele ns. reilusti, vaan vahingoita ja tee vastustajia toimintakyvyttömiksi.
  Näin siis rotumuukalaisten väkivaltaa vastaan, itse lisäisin tuohon vielä, että auta pulaan joutunutta eurooppalaista. Poliisin kutsuminen onkin sitten toinen juttu, usein yhteiskunnan väkivaltakoneisto tuomitsee uhrin “rasismista”.

  • Potku munille tai lyönti kurkkuun ja se on siinä. Sitten voi vielä iskeä nenän tohjoksi tai potkaista suoraan suuhun. Kun on hammasmurskaa suu täynnä, niin kyllä ne tappeluhalut aikalailla loppuivat siihen.

 12. “3. Älä taistele ns. reilusti,”

  Tämä on se yksi oleellisin asia jossa rehelliset kunnon ihmiset kompastuvat ja pahasti. He kunnioittavat matuja sekä antifasisteja ja pyrkivät tappelemaan reilusti.

  Milloin matut ja antifasistit onnistuvat hakkaamaan jonkun valkoisen? Silloin kun ne rikkovat sääntöjä ja iskevät oikein raukkamaisesti isolla porukalla takaapäin. Sitten ne juhlivat suurta voittoaan kovaan ääneen eikä niitä liikuta pätkääkään kun valkoinen itkee jostain sääntöjen rikkomisesta.

  Vasta silloin kun roskaväki saa itse turpaansa valkoisilta raukkamaisia keinoja käyttämällä, sitten ne kyllä muistaa vinkua kuinka sääntöjä rikottiin ja kuinka “valkoisella herrarodulla ei enää näytä olevan kunniaa”, mutta se on vain niiden taktista vääntelyä josta ei tule välittää. Päinvastoin, niiden itkusta ja tuskasta tulee nauttia täysin siemauksin.

  Valkoisiin on iskostettava perusteellisesti se ajatus ettei matut eikä vasemmistolaiset voi olla ihmisiä. Niitä vastaan ei pidä ikinä noudattaa sääntöjä, vaan ne pitää listiä mitä likaisimmilla keinoilla kuin vain voi olla.

 13. mulle kävi aikoinaan sama, 10 tyyppiä hyökkäs kimppuun ku tappelun aloittaja ei pärjänny, no otin oikeuden omiin käsiin ja puukotin yhden niistä paremmille viheriöille, loppu se rehaaminen hyvin nopeesti. tuomio tuli ja lusittu on

 14. Hyvä vinkki se, että ei taistella ns. reilusti, sillä tämänkaltaisessa viholliskosketuksessa on hyvä unohtaakin kaikenlainen ‘herrasmiesmäisyys’ ja ‘suoraselkäisyys’ jolloin kaikki keinot on käytettävä vastustajan saattamiseksi toimintakyvyttömään tilaan.

 15. Todella hyvä että valkoinen nuori ei suostunut alistumaan vaan taisteli vastaan. Sillä ei ole merkitystä tuleeko turpaan vai ei kunhan ei alistu näiden loisten edessä. Kaikkien on aika treenata, treenata ja treenata jotta on valmis lyömään ja potkimaan näistä kusipäistä tajun kankaalle. Fight Back!

  • Lyökää kurkkuun. Kyllä tipahtaa. Myös munille/nenään/suulle lyöminen tai potkiminen toimivat taatusti.

 16. kuvottavat likaiset neekerit ja vielä saastaisemmat lähi-itä lastenraiskaajat! pois Kodistamme!!

Comments are closed.