Koti Uutisia Video: Lenin-patsas kaatuu

Video: Lenin-patsas kaatuu

14

Yksi suurimmista kommunistijohtaja Vladimir Leniniä esittävistä patsaista kaadettiin Ukrainan Harkovassa sunnuntaina.

Noin kolme tuhatta kansallismielistä kerääntyi sunnuntaina Harkovaan osoittamaan mieltään ja kaatamaan Lenin-patsaan. Kun patsas oli kaadettu, monet säntäsivät sen ympärille purkamaan monumenttia ja ottamaan siitä muistoksi palasia.

Vuoden aikana Ukrainassa on tuhottu ja vandalisoitu useita Leniniä esittäviä muistomerkkejä ja patsaita. Suomessakin on julkisilla paikoilla esillä useita Lenin-muistomerkkejä.

Alla video sunnuntain tapahtumasta.

 

 
Aiheeseen liittyen:

Hyvästi Lenin
Ukrainassa kaadettu lisää Lenin-patsaita

14 KOMMENTIT

 1. http://carolynyeager.net/lenin-statue-karkiv-toppled-why-was-it-even-there

  Lenin statue in Karkiv toppled; why was it even there?

  What was that about Eastern Ukraine being predominately Russian-speaking and hostile to Kiev? Didn’t I recently read words to that effect from “Marcus Cicero” at The Daily Stormer? The Stormer position is that Kiev is a nest of oligarchic Jews wanting to drag “Russian Ukraine” into the European Union and the pro-Russian resistance “army” represents noble purposes. Well …

 2. Hmm… Ensimmäisenä kun katselee tätä videota niin tulee mieleen että ei tainnut olla ihan sponttaani tapahtuma. Pari vaijelia/köyttä näkyi olevan takaviistoon mutta lamppujen valon vuoksi ei näkynyt mikä oli se voima joka patsaan kaatoi.

  Tulee mieleen että oliko tilaisusu oligarkkien järjestämä. Kun yksi Vileenin patsas kaadetaan niin kansalle tulee hyvä mieli. Se tuntee että jotain on saavutettu ja rentoutuu. On suuri mahdollisuus että jos valtaapitävien kritisointi lopetetaan tai se heikkenee, maa palaa pikku hiljaa entiselleen.

  Tällaiset suuremmat spektaakkelit ovat usein oligarkkien järjestämiä ja niillä saadaan kansan raivo/fokus suuntautumaan heidän agendaansa vahvistavaksi. Siksi tällaisissa suurissa massatapahtumissa pitää aina koittaa kurkistaa kulissien taakse ja nähdä ne tahot jotka ovat tapahtuman saaneet aikaan. Jos kukaan ei tunne heitä henkilökohtaisesti, niin ainakin pikkuisen voi epäillä aioutta. Ja vaikka julkisesti heidät tunnettaisiinkin, niin heidän vaikuttimiaan ei täysin tunneta.

 3. “putin juutalaisten oligargien kamu” tottahan tuo on mutta ukrainan pääministeri on juutalainen ja presidentti. Ja mitä Putinin taustoihin tulee niin on epäilyksia että hän vepsäläinen eli suomalais-ugralainen. Länsi labroissa tehtyjen tutkimusten mukaan Venäläiset ovat venäjää puhuvia suomalaisia etnisesti. Ja jo ennen euroopan antisemitismin nousua 1800 luvun alussa heillä suoritettiin Pogromeja. Sinänsä ymmärrän suomalaisten vihan yleisesti venäjää kohtaan kun kommunisti aikoina juoduttiin sotia kun neukkujen johdosta suurin osa oli juutalaisia ei siis venäläisiä. Mutta sinänsä yhtälailla ukrainalaisia oli raatteentiellä. Nyky venäjä ja tuleva venäjä onki aivan eri asia. Se maa on pikemminkin kansallis sosialismia eniten lähellä oleva valtio. Valtion yhtiöineen. Teollisuutta toki ei olla osattu uudistaa tarpeeksi. Mutta potentaalia on luonnon varoineen. Tsaarin armeijassa oppinsa oli Mannerheimkin saanut.
  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288336663684.html
  http://yle.fi/uutiset/venajan_verkossa_paasiaisen_karsimykset/6564933
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Pogromi

  • Tiedän että viimeisimmät Ukrainan pääministerit ovat olleet juutalaisia ja mellakoista lähtien juutalaiset ovat saaneet Ukrainan hallitukseen lisää paikkoja,Samoin juutalaisia löytyy euroopan maista Angela Merkelin sukujuuret ovat Puolan juutalaiset Samoin usan johto on juutalaisilla,Mutta myös venäjä on täysin juutalaisten johtama maa,Ihmettelen miksi monet menevät halpaan Putinin kanssa WN white national piireissä samoin kuin vasemmiston parissa ja muissa totuus ym liikkeissä haksahdetaan luulemaan että Putin olisi joku lännenvastavoima,Tämä on useampien nettibloggaajien ym tarkoituksella tekemää harhautusta.

   • Itsekkin monesti ystäville harmitellut, että miten monet nationalistit voivat vastustaa sionismiä, mutta sokeasti tukea Putinia… Juutalaiset jylläävät monien eri maiden valta-elinten joukoissa kuin pienet loiset!

    Käyttäjä Leo. Jos olet langoilla vielä niin olen jututtanut Oikean Sektorin eri jäseniä ja he osasivat kertoa, että järjestö vastustaa avoimesti sionismia ja että suurin osa jäsenistä ovat “pakana” uskoisia ja uskovat vanhoihin Ukrainalaisiin taruihin ja maanläheisyyteen. Eräs jäsen tosin muotoili Yaroshin olevan “ultra kristitty”, mutta hänelläkään ei ole suhteita sionisteihin missään muodossa.

   • Suosittelen tutustumaan tähän: http://www.veteransnewsnow.com/2014/09/29/510233the-anglozionist-empire-is-at-war-with-russia/

    Retoriikasta ja julkisuuteen suunnatuista spektaakkeleistä huolimatta, jos arvioida vain Putinin tekoja, Putin teoillaan aiheutti aikamoista pehvakipua sionisteille. Lue erityisesti osan “A quick look at Putin’s record” – minusta lista on vakuuttava. Novorossiassa taisteluissa syntyy uusi valtio, kansallinen ja sosiaalinen, oligarkian vastainen. Kansallissosialistina kun kuuntelen Novorossian johtajia (Mozgovoi, Gubarev, Strelkov) – heidän puheet herättävät toiveet, että kansojen tosiasiallinen kansallissosialistinen pelastus on sittenkin mahdollinen jos Novorossian sankarit voittavat tämän sodan juutalaista junttaa ja sen ukrainalaisia shabbesgoyim soitlaita vastaan. Ja Putin tosiasiallisesti auttaa Novorossiaa.

    Muistakaamme myös, että “Koron orjuuden hävittäminen on kansallissosialismin keskeisin päämäärä” – Gottfrid Feder, NSDAP:n ohjelma ja maailmankatsomus, 1920. Juutalaisten ylivalta loppuu mikäli tämä tavoite olisi saavutettu. Novorossialaiset pyrkivät siihen, ja Putin avustaa heitä – se on ratkaiseva tosiasia eikä sanat “fasismista”.

     • Vaikuttava lista paljon minulle tuntemattomia asioita koukkunokkien “puppetista” !

      Ja Leo oletko löytänyt konkreettisia todisteita aiemmille väitteillesi, että sionistit kontrolloivat/rahoittavat oikeaa sektoria? Tai, että OS tukee sionisteja?

     • Sinä (kuten monet muutkin) et näe eroa verbaalisten ja fyysisten tekojen välillä. Putin taas on kokenut tiedustelu-upseeri ja osaa erottaa ne ja käyttää mestarillisesti.

      Sinun syntilistassasi Putinin synnit ovat verbaaliset ja liittyvät vain julkisuuteen, sheeplelle esitettäviin näytelmiin (antoi mitalin rabbille, tapasi rabbin, lupasi olla unohtomatta holokostia yms.), sanoihin, julkislausumiin (l. ilman värähtelyyn).

      Sen sijaan listassa, johon itse aiemmin viittasin, tapahtuu oikein fyysiset asiat jotka vahvistavat sionistien vastaista rintamaa kaikkialla maailmassa. Lausumatta kuitenkin sanaa “sionistit”.
      Arvaa, ovatko sionistit iloisia Putinin viimeisestä yllätyksestä: risteilyohjukset, jotka laukaistaan standardi 533 mm torpeedoputkesta, joka lentää 1500 km päähän ja pystyy kantamaan ydinkärjen. (http://anna-news.info/node/22855) Hienous on siinä, että nyt mikä tahanas alus, veden päällä tai alla, voidaan varustaa näillä ohjuksilla ilman aluksen muuttamista.
      Tai ovatko he ilosia kun Venäjän ja Kiinan, Iranin ja muiden kaupassa luovutaan dollareista (!!!) ja siirrytään paikallisiin valuuttoihin? Tämä jos mikään on juutalaisten bankstereiden selkään puukottaminen ja ääriantisemitismi!

      Esimerkkejä on aivan liian paljon, en jaksa naputella.

      Minä ainakin näen että Putin puhuu toista ja tekee aivan päinvastaista, eikä sionistit ovat iloisia niistä teoista. Tuorein mutta ei viimeinen – Duumassa puhutaan jo kaksoiskansalaisuuden kieltämisestä mikä aiheuttaa juutalaisille kaksoisolennoille aikamoista pehvakipua.

      Toivottavasti sinäkin jossakin vaiheessa huomaat, että sanat ja teot ne on yleensä eri asia. Ja KGB:n kasvatilla Putinilla ne on totisesti aivan eri asiat, ja sanat käytetään vain huoimion johtamiseksi pois fyysisistä teosta. Esimerkiksi puheissaan Putin usein sanoo amerikkalaisia “meidän amerikkalaiset [yhteistyö]kumppanit”, pitäisikö uskoa???

    • NSHC: viestisi jälkeen puuttuu REPLY joten vastaan tässä kysymykseesi: “Ja Leo oletko löytänyt konkreettisia todisteita aiemmille väitteillesi, että sionistit kontrolloivat/rahoittavat oikeaa sektoria? Tai, että OS tukee sionisteja?”

     Jaroshin haastattelu juutalaiselle uutistoimistolle JN1 (http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_News_One)
     Video: http://www.youtube.com/watch?v=4pt82K49qIY
     3:09 Jarosh : “Ukrainalainen nationalismi aina julistanut että vihollisina ideologioina meille ovat saksalainen kansallissosialismi, italialainen fasismi ja venäläinen kommunismi. Tästä ideologisesta rajasta ei voi olla kompromisseja.”
     0:24 Ukrainan päärabbi ja paikallisten juutalaisseurakuntien johtajat useita kertoja ja kategorisesti torjuvat syytökset [OS:n antisemitismista]. Sen lisäksi USA:n antisemistismin vastaisen taistelun erikoislähettiläs myös julkisesti tuominnut Kremlia tahallisesta harhaanjohtamisesta tässä kysymyksessä”.
     4:45 “Jaroshin unelmavaltiossa juutalainen seurakunta saa elää turvassa, ja joskus ongelmallisia suhteita juutalaisten ja ukrainalaisten välillä jäävät menneisyyteen.”
     4:55 Jarosh: Me tuoimitsemme sekä Holodomor että Holocost koska edellä mainittu on ukrainalaisen kansan tragedia ja jälkimmäinen on juutalaisen kansan tragedia. Tulevaisuudessa ei sallita mitään sen kaltaista. Joskus ukrainalaisten ja puolalaisten välillä oli vihollisuudet, jopa sodat mutta nyt meillä on hyvät naapurisuhteet. Sama on juutalaisen kansan kanssa. Meidän kansamme normaalisti elävät yhtessä ja tulevaisuudessakin, olen varma että mitään konflikteja juutalaisten ja ukrainalaisten välillä ei tule.”

     OS vakuuttaa Israelin lähettilästä: OS torjuu antisemitismin: http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/02/27/7016529/

     OS yhdessä juutalaisten kanssa hävittää antisemiittisiä graffitteja:
     http://dumskaya.net/news/pravyj-sektor-vmeste-s-evrejskoj-obschinoj-zakra-034602/

     Jarosh: Kolomoiskij tukee OS http://hubs.com.ua/authority/yarosh_idet_pod_krylo.html

     • KGB pidettiin viileen soodanki aikana maailman antisemitistisenä organisaationa. Ja en sinänsä itse ole kovinkaan henkilö palvontaan menevä mutta kyllä Putin on jämäkin tän hetken toimijoisa joka rohkenee laittaa hanttiin jenkkien levittämälle systeemille. Ja esimerkiksi väjälällä ei osaa englantia kuin 5 prosentia kansasta siksi länsi propaganda ei heihin uppoa.

     • Dollarin vaihtaminen muihin valuuttaan ei vaikuta muuhun kuin usan kansantalouden ja kansalaisten kurjistumiseen,Kiinan hallituksessa on ulkomaisia neuvonantajia juutalaisia ja Kiinan vallankumous kukapa siellä olisi ollut takana muu kuin juutalaisten vetämä troikka,Sama porukka näyttää olevan joka maan johdossa ja rikastuvan hillittömästi siirtäessään teollisuutta
      kiinaan joten dollarin merkitys vähenee ja usa vauraus on muisto vain,Samoin iranin sanotaan myös olevan vallankumouksesta saakka todellisuudessa jaatalaisten kontrollissa vaikka muuta esitetään.

 4. Lenin-patsaan kaataminen taisi olla juutalaissionistien salaliitto false-flag operaatio, jolla sinisilmäiset eurooppalaiset kansallismieliset saataisiin uskomaan Ukrainan juutalaishallitukseen. Vain Putin ja venäläiset ovat oikeassa!

Comments are closed.