Koti Uutisia Video Latvian itsenäisyyspäivästä

Video Latvian itsenäisyyspäivästä

4

Kansallinen Vastarinta uutisoi tällä viikolla Latvian itsenäisyyspäivänä järjestetystä soihtukulkueesta. Tiistaina Riian kadut täyttyivät kansallismielisistä, kun arvioiden mukaan jopa 14 000 ihmistä osallistui itsenäisyyspäivän kulkueeseen.

Tapahtumasta on nyt julkaistu video, jonka voi katsoa YouTubessa.

 

 
Aiheeseen liittyen:

Video: kooste Puolan itsenäisyyspäivän marssista
Itsenäisen Suomen syntymäpäiväjuhlat Helsinki 6.12.2014

4 KOMMENTIT

 1. Osaisiko joku kertoa selkeästi miksi itä-euroopassa ja baltian maissa kansallismielisyys on aivan omaa tasoaan? Esim serbialaiset ovat todellakin kuolemaan asti ylpeitä serbialaisuudestaan, mutta samanlainen mentaliteetti ei valitettavasti ole lännessä…

  • “Rikas” (=velkaantunut) Länsi-Eurooppa elää globalistisen kulutuskulttuurin pauloissa. Itä oli myös pitkään täysin erilaisia arvoja edustavan NL:n vallan alla, kuin jenkkiläistynyt Länsi-Euroopa. Riippumatta siitä mitä tykkää Neuvostoliitosta noin muuten, he edustivat konservatiivisempia arvoja kuin “länsi”. Balkanilla taas tuoreet sodat ovat kärjistäneet kansallismielisyyttä, vrt. sodan vaikutus Suomi vs Ruotsi kansallistunteeseen. Ruotsissa keskiverto kansalainen on jonkinlainen “globaali amerikkalainen” identiteetiltään..

   • Homotus Ruotsissa on jenkki-imperialismia: Liberalistis-vihermarxistinen saastainen rappiovirtaus on tuotu (rappio)juutalaisten toimesta viihdekulttuurin myötä mm. San Franciscosta, etc…

  • Menee arvauksen puolelle, mutta ehkä kommunismi-marxismi orjuutti ihmisiä lähinnä fyysisesti ja säästi kuitenkin jollain tasolla henkisen puolen. Ei tarkoituksella tosin, vaan pittaamattomuuttaan ja vahingossa kun kaikkia henkisiä juttuja kuten kansallishenkeä pidettiin materiaaliin verrattuna mitättöminä tekijöinä.

   Toista on kulttuurimarxismi, joka puolestaan mädättää ihmisen sisältäpäin tehden näistä luonnosta vieraantuneita tv-ohjelmoitavia zombieita.

   Ehkä jokin tällainen voisi selittää asiaa… NWOn psykologiakeskus on muuten Vatikaanissa, ainakin huhujen mukaan.

Comments are closed.