Koti Uutisia Video: konservatiivit ottavat yhteen naamioituneiden antifasistien kanssa

Video: konservatiivit ottavat yhteen naamioituneiden antifasistien kanssa

10

YouTubessa on julkaistu video, jolla naamioituneet antifasistit hyökkäävät nuorten konservatiivien kimppuun mutta saavatkin lopulta itse selkäänsä. Video alkaa, kun tilanne on jo päällä ja äärivasemmistolaiset kaasuttavat konservatiiveja, jotka ovat ilmeisesti poistumassa jostakin poliittisesta tapahtumasta.

Kommunistien hyökkäys kuitenkin epäonnistuu nolosti, ja lopulta he päätyvät itse soittamaan poliisin paikalle auttamaan. Video on kuvattu viime viikonloppuna Seattlen kaupungissa Yhdysvalloissa.

10 KOMMENTIT

 1. Kyllä minäkin naamioituisin, jos olisin tollanen säälittävä rotta, jolla ei ole oikeasti mitään sanottavaa. Nautin siitä että nämä pellet saavat selkäänsä, itsepähän tulevat haastamaan, saastat.

 2. Aika loistava video. Ensin antifalaiset suikuttaa ja sitten kun saa nyrkistä niin sitten kaivetaan teleskooppia. Ja kun edelleen tulee korville 100-0 niin sitten aletaan syyttelemään ja soitetaan poliisia paikalle. Hienosti osui se yksi vasuri-heijari. Siinä antifa nosteli housujaan ja maailma heitti volttia päässä.

  Vanha sanonta ken miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu piti paikkansa tälläkin kertaa.

 3. Haha antifa, ei helvetti mitä paskahousuja noi antifan rotat on jokapuolella. Myötähäpeä!

 4. Tyypillisiä kommareita eli pelkureita, raukkoja, jotka eivät edes uskalla esiintyä omalla naamallaan. Sen kyllä ymmärtää, sillä jo se olisi riittävä syy putkaan viemiselle.
  Rahastonhoitaja George Soroksen ja Hillary Clintonin “opetuslapsia”.

 5. Antifantit lähdössä laskettelemaan laseista päätellen. Mutta missä lumi?. Taisi tulla päin näköä se lumi.

 6. Mistähän muuten johtuu että antihattifatit ja punapöhöiset esiintyvät niin usein naamioituneina? On huivia silmillä ja hupparia sekä irtoviiksiä ja aurinkolasia jos vaikka mitä kun samaan aikaan KSn kannattajat ja etenkin PVL marssii pystypäin ja ilman mitään meikkejä ja maskeja? Itseinho vai häpeä?

 7. Haha, voin vain kuvitella kuinka nuo punaiset perskärpäset ovat ruokkineet valkoista itseinhoaan katsomalla raiskaaja (((Weinsteinin))) ja sionisti (((Spielbergin))) natsintappoelokuvia. Sitten on voimien tunnossa haettu salaa isin lasketteluvehkeet kaapista ja menty ottamaan valkoista nyrkkiä naamaan 😀

 8. Anarkomarkot pääsivät, ikävä kyllä, vähällä.

  Kiva katsoa, kun rottaa lakoaa. 🙂

 9. Hahahahaa! Äitin pikku bobbejaanit maskit naamalla itkee poliisin apuun, kun pahat natsit kiusaa! “Me ei tehty mitään niille, ihan pikkasen vaan sumutettiin pippurikaasua, kyllähän niin saa tehdä..!” Jos konservatiivit vetää jutun lakitupaan, voi tulla uusi itku. $100 000 per kärsä korvauksia ja sillai, sen verta hyvä todiste tuo video.

Comments are closed.